zaterdag 13 januari 2018

Dr. Steven Greer: Reacties op de komst van de valse vlag buitenaardse invasie / Vrijdag 12 januari 2018

Dr. Steven Greer:
 Reacties op de komst van de valse vlag buitenaardse invasie
Vrijdag 12 januari 2018


(Dylan Charles) Al tientallen jaren wordt het Amerikaanse publiek geprogrammeerd om te geloven dat de openbaarmaking van een echte aliën of buitenaardse aanwezigheid op Aarde zal komen als een bedreiging, waarschijnlijk in de vorm van een totale vijandige invasie van onze planeet. In een dergelijk scenario zou onze enige redder een verenigd menselijk ras zijn dat tot aan de tanden is bewapend met de ongelooflijk geavanceerde wapens van  het militair-industriële complex.door  Dylan Charles, 5 januari 2018

Hollywood heeft zijn werk gedaan door deze perceptie te creëren en te versterken met film voor film van mens versus buitenaards wezen. Altijd griezelig, altijd explosief, het is een decennia lange, dure dollar smeercampagne die de persoonlijke ervaringen trotseert van een onnoemelijk aantal mensen die contact hebben gehad met Buitenaardse wezens, ze vaak als vredig beschrijvend. Het provoceerd ook zeer geloofwaardige verhalen over ET-ingrijpen in de nucleaire wapens van de wereld, wat suggereert dat een ET-aanwezigheid feitelijk kan werken in het belang van de mensheid en de planeet.

Q- Anon: Urgent bericht – Lees dit alsjeblieft / 12 januari 2018


12 januari 2018
Q- Anon: Urgent bericht –
Lees dit alsjeblieft

Onderstaand bericht kan leiden tot Full Disclosure. 

Q-Anon: Het doet er niet toe van welk ras je bent, welke geaardheid of geloof je hebt, voor wie je hebt gestemd, of je een hekel hebt aan Donald Trump of niet, of je politieagenten of regeringen ziet zitten of niet, of je graag naar CNN of MSNBC kijkt en alle andere nieuwskanalen haat of juist niet, of je nu jong bent of oud, of dat politiek, wereldvrede, verkrachting of corruptie je ook maar iets kan schelen:


Lees dit en deel het met iedereen die je kent. Het is bijna zover. Je moet dit weten en wel meteen.

Heel spoedig zal schokkend nieuws zich verspreiden. Het zal haast onmogelijk zijn om te geloven. Vreselijke, ziekmakende, ongelooflijke dingen. Het zal je wereld en alles waar je in geloofde op zijn kop zetten. Mensen die je kende zullen worden beschuldigd van ongelooflijke, monsterlijke zaken. Dit kunnen mensen zijn in Hollywood, politici, journalisten, popsterren, goede doelen, religieuze leiders, instituties, staatshoofden, politieofficieren et cetera.

We willen dat je weet dat goede mensen een stille strijd achter de schermen hebben gevoerd om de wereld te bevrijden van vreselijke verschrikkingen. Het was een eenzame strijd. Het was een stille oorlog. Het is mogelijk dat je er niets van hebt gemerkt. Maar dat zal spoedig anders zijn. Dat is de reden waarom ik jullie waarschuw en waarom je verder zou moeten lezen.

De Arcturiaanse Raad: Luisteren naar & het Horen en Opmerken van Begeleiding / 12 Januari 2018 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Luisteren naar & het Horen en Opmerken van Begeleiding
12  Januari 2018 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie hebben het vermogen om nauwlettender te luisteren dan dat jullie vaak doen. Jullie wensen allemaal om iets van hogere dimensionale wezens te horen dat voor jullie van waarde zal zijn. Jullie willen allemaal horen van jullie gidsen, en sommigen van jullie zouden graag horen van buitenaardsen, feeën, engelen en geascendeerde meesters. Maar jullie luisteren niet nauwlettend genoeg om hun boodschappen te ontvangen.

Jullie willen bewijs. Jullie willen bewijs van dat wat jullie van deze andere wezens krijgen echt is. Velen van jullie streven ernaar iets luid en duidelijk te horen, met een geruststelling dat het niet allemaal in je hoofd zit. Dus zou je een naam of een anders klinkende stem willen horen. Je verwacht dat de ontvangst van wat je krijgt net zo gemakkelijk is als het stellen van de vraag was.

Maar wat als het horen en ontvangen kunstvormen zijn die je moet cultiveren? Ben je bereid om die handelswijze uit te oefenen? Ben je bereid te luisteren zonder de dreiging van teleurstelling? Met andere woorden, ben je in staat te zeggen, “Als ik nu iets krijg, is dat prachtig, maar als het later komt zal dat ook werken?” Heb jij jezelf beperkt op manieren waarop je bereid bent de antwoorden te ontvangen die naar je toekomen.

woensdag 10 januari 2018

De Arcturianen via Suzanne Lie - Het leren en herinneren van de inter-dimensionale Communicatie van Lichttaal – 6 januari 2018

Het leren en herinneren van de inter-dimensionale Communicatie van Lichttaal
De Arcturianen via Suzanne Lie

– 6 januari 2018

Opnieuw, kunnen jullie je hart en geest vinden hangend rond onze hogere dimensionale groep van de Meesters, Engelen, Elohim.
Zie, “Het Begin van het Begin” is aan het beginnen.
Wij, de Arcturianen zijn altijd bij jullie en spelen in toenemende mate een diverse rol in wat eens was gekend als jullie “tijd.”

Als de stromen van de frequentie van de verschijning van de “vijfdimensionale concepten, gevoelens en herinneringen” naar voren komen om te integreren met jullie bewustzijn, beginnen jullie te laten gaan veel van jullie driedimensionale emoties en reacties naar jullie besturingssysteem van Tijd en Ruimte.

Wanneer jullie je gehechtheid vrijlaten aan jullie Drie Dimensionale, besturingssysteem van Tijd/Ruimte, zullen jullie ondervinden dat geleidelijk aan of opeens tegelijk, jullie zullen terugkeren naar jullie aangeboren, vijfdimensionale Hier/Nu besturingssysteem.

Wij weten dat “jij/jullie,” betekenend ieder persoon, plaats, situatie of ding dat op het Pad van Ascentie is, dichter en dichterbij komen bij de ervaring van het bewust waarnemen van de frequentie-uitbreiding van jullie werkelijkheid naar/in de vijfde dimensie.

Het is binnen deze vijfdimensionale werkelijkheid dat de derde/vierde dimensionale energievelden samengaan en transmuteren naar vijfdimensionale energievelden. Zoals jullie deze stromen van energie aanvoelen op weg naar elkaar, zoals twee stromen snellen naar een bijeenkomen, kunnen jullie aanvoelen dat iets aan het veranderen is of aan het transmuteren.

Veranderen betekent dat iets anders is dan het was voor de verandering.
Transmuteren betekent dat iets is uitgebreid naar een hogere frequentie of resonantie.


maandag 8 januari 2018

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hooge Raad / via Valerie Donner / 6 januari 2018

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hooge Raad
via Valerie Donner, 6 januari 2018 Groeten, ik ben Mira. Ik sta volledig ter beschikking om jullie full-time toe te spitsen op het ascensieproces dat jullie en jullie planeet doormaken. Het is vrij opmerkelijk. Jullie hebben vooruitgang geboekt door je aan te passen aan en te assimileren aan snelle veranderingen. We verbazen ons over het aanpassingsvermogen en de bereidheid van de mensheid om door de vereisten te gaan die nodig zijn.

We begrijpen de tegenzin van de mensheid om voor hun eigen bestwil te veranderen. Maar in de kern van het leven en het hart van de Aarde lijkt het leven zich te realiseren dat het met de stroom mee moet gaan. Jullie hebben misschien gemerkt hoe onvoorspelbaar de stroming kan zijn tijdens deze chaotische tijden. De turbulentie duwt openingen waar ze klaar zijn. Hoewel deze soms pijnlijk zijn, zijn ze belangrijk voor groei en begrip.

We rapporteren jullie vandaag dat de Aarde in een vloeiende staat is. Dit betekent dat jullie goed moet letten op wat er om hen heen gebeurt en wat er binnenin gebeurt. Alles is niet zoals het lijkt. De aarde ontketent gevangen krachten die moeten worden verwijderd voordat de ascensie kan worden voltooid. Misschien kunnen jullie je voorstellen wat deze krachten op jullie planeet hebben gedaan. Hun aanwezigheid wordt op talloze manieren vervreemd. Ze zijn gevaarlijk en schadelijk voor het leven.

OPERATIE MJÖLNIR – DE HAMER VAN THOR, / 8 JANUARI 2018 8 Januari 2018


OPERATIE MJÖLNIR –

 DE HAMER VAN THOR,

8 JANUARI 2018

8 Januari 2018

In Cobra’s situatie update van 7 januari 2018 meldt hij: “De Lichtkrachten creëren een krachtig verenigd veld in het hele zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer in dit blog is genoemd en die de codenaam ‘Mjölnir‘ heeft. De tweede fase van deze operatie begon op 3 januari en zal begin maart zijn gecompleteerd (een korte vertraging ten opzichte van de eerdere inschatting van eind februari).

En In zijn situatie update van 7 december 2017: “De hamer van Thor zal doorgaan met hameren tot februari 2018: 
Hier een deel uit een boodschap van de Pleiadians aan James Gilliland van 20 november 2017:

“Aan de Pleiadians is volledige autoriteit en controle gegeven over het ontwaken, genezen en bevrijden van de Aarde.”
“Op 19 november hebben de councils elkaar ontmoet en zijn overeengekomen dat de Pleiadians …. de leiding zullen hebben over het opnieuw instellen van de Universele Wet. Tirannie, en alle schending van het goddelijk recht op vrije wil …. zal tot een einde komen. Dit zal voornamelijk worden gedaan door bewustzijn en energiegolven ….”

Cobra’s Situatie Update van 7 januari 2018 8 Januari 2018


Cobra’s Situatie Update van 7 januari 2018
8 Januari 2018

2018 Zal een jaar zijn van veel doorbraken. De Lichtkrachten creëren een krachtig verenigd veld in het hele zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer in dit blog is genoemd en die de codenaam ‘Mjolnir’ heeft. De tweede fase van deze operatie begon op 3 januari en zal begin maart zijn gecompleteerd (een korte vertraging ten opzichte van de eerdere inschatting van eind februari). Dit is intuïtief beschreven in het volgende artikel:
De Lichtkrachten hebben alle plasma toplet bommen verwijderd en bijna alle anomale plasma in de ondermaanse ruimte. De Resistance definieert de ondermaanse ruimte als dat het zijn buitenste grenzen heeft net binnen de maanbaan, en zijn binnenste grenzen 3 Aarde radii van het planetaire centrum.

Alle toplet bommen en het overgrote deel van plasma anomalie samen met plasmoïde entiteiten en fragmenten van negatieve SSP facties zijn nu dicht bij de Aarde oppervlakte geconcentreerd, niet verder gaand dan voorbij 3 Aarde radii van het centrum van de planeet zoals hier beschreven:zondag 7 januari 2018

Mikos van Hollow Earth / via Dianne Robbins / 6 januari 2018

Mikos van Hollow Earth
via Dianne Robbins / 6 januari 2018

Bibliotheek van Porthologos in de Holle Aarde. Weet dat er in de holle aarde meer landmassa is dan er water is. We hebben minder eilanden en meer continentaal gebied. Onze landmassa's zijn niet gebroken zoals die van jullie. De onze worden bijeengehouden door onze evenwichtige gedachten en gevoelens en we hebben geen cataclysmen gehad om ze uit elkaar te halen en geen continentale driften zoals die zich aan de oppervlakte voordoen. Alles blijft hier intact, wat deel uitmaakt van ons onsterfelijkheids syndroom, om zo te zeggen.

De continenten zijn grote stukken land met elkaar verbonden zodat we allemaal gemakkelijk toegang hebben om heen en weer te reizen tussen continenten. We hebben deze continent-verbindingen zelf gemaakt. Ze worden 'kruispunten' of stroken grond genoemd die we gebruiken om continenten over te steken. Op deze manier blijven we allemaal verbonden, wat het hart van de evolutie is.

Scheiding van continenten scheidt harten en geesten. Verspreide eilanden weerspiegelen verspreide gedachten. We zijn hier allemaal één gedachte en één geest, en onze landmassa's weerspiegelen deze beheersing.