zaterdag 20 januari 2018

Disclosure Dump? | CIA geeft 13 miljoen pagina's van vrijgegeven documenten online vrij / door BBC , 18 januari 2018

Disclosure Dump? | CIA geeft 13 miljoen pagina's van vrijgegeven documenten online vrij
door BBC , 18 januari 2018(BBC)  Ongeveer 13 miljoen pagina's van vrijgegeven documenten van de Amerikaanse Central Intelligence Agency (CIA) zijn online vrijgegeven.


De records omvatten UFO-waarnemingen en paranormale experimenten uit het Stargate-programma, dat van oudsher van belang was voor complottheoretici.

De vrijgave kwam na langdurige inspanningen van voorstanders van vrijheid van informatie en een rechtszaak tegen de CIA. 

Het volledige archief bestaat uit bijna 800.000 bestanden.

Ze waren voorheen alleen toegankelijk in het Nationaal Archief in Maryland. 

dinsdag 16 januari 2018

De realiteit van het oude Atlantis & 'buitenaards' contact - een discussie die meer geloofwaardigheid oplevert / door Arjun Walia / 3 januari 2018

De realiteit van het oude Atlantis & 'buitenaards' contact - een discussie die meer geloofwaardigheid oplevert
door  Arjun Walia, 3 januari 2018

Arjun Walia ) Als het gaat om de menselijke geschiedenis, hebben we, zoals de auteur Graham Hancock ooit bedacht, een soort met geheugenverlies. We hebben moeite met het samenstellen van de stukjes van de puzzel, en de verklaringen voor wat er op verschillende momenten in de menselijke geschiedenis plaatsvond, is nog steeds grotendeels een mysterie. Bovenop al deze verwarring en gebrek aan begrip, komt indoctrinatie via onderwijs.


Wetenschappelijk en religieus dogma domineren nog steeds, en ondanks het feit dat elke dag nieuwe ontdekkingen worden gedaan, en meer "missing links" blijven verschijnen in de mainstream, is het grootste deel van de wereld zich nog steeds niet bewust van deze ontdekkingen en hun implicaties. Een van deze ontdekkingen is het idee van geavanceerde intelligente, oude beschavingen die ooit over de aarde zwierven, en het bewijs om het te ondersteunen.

De geschiedenis is niet altijd zoals het wordt verteld, daarom is kritisch denken en onderzoek belangrijk als je gepassioneerd bent over dergelijke onderwerpen. Vertrouwen op basis "onderwijs" kan ons misleiden en ons in sommige gevallen verkeerd informeren. Een ander belangrijk punt om op te merken is de classificatie van informatie. Volgens de beste schattingen van sommige historici classificeert de Amerikaanse overheid elk jaar meer dan 500 miljoen pagina's met documenten elk jaar zijnde geheim. Voor een historicus die de geschiedenis van de Verenigde Staten wil archiveren, is het bijna onmogelijk om dit op een accurate manier te doen.


REAL-LIFE UFO X FILES Het laatste deel van de real-life X Files van Groot-Brittannië is vrijgegeven - .................. / Door George Harrison / 5 januari 2018,

REAL-LIFE UFO X FILES
Het laatste deel van de real-life X Files van Groot-Brittannië is vrijgegeven - maar heeft de regering iets te verbergen?
Door George Harrison / 5 januari 2018, 14.29 uur

Regeringsfunctionarissen zijn eindelijk klaar met het tien jaar durende proces van het declassificeren van de real-life X Files van Groot-Brittannië, maar sommigen denken dat ze opzettelijk moeilijk toegankelijk zijn gemaakt. Voormalig MoD-alien-expert Nick Pope vraagt ​​zich af wat er echt aan de hand is.

THE MoD heeft tien jaar besteed aan het vrijgeven van een stroom van vrijgegeven documenten met betrekking tot UFO-waarnemingen ... en nu zijn de laatste drie documenten openbaar gemaakt.

Deze laatste release vervolledigt het lange proces van de regering om de echte X Files van Groot-Brittannië te publiceren, voorheen topgeheime documenten met ooggetuigenverslagenschetsen en politierapporten van UFO-waarnemingen uit de
jaren 1970 tot begin jaren negentig.


In het afgelopen decennium zijn de bestanden, die in het publieke domein zijn terechtgekomen om alle beweringen over een samenzwering te staken, zonder enige fanfare van de regering overgeheveld, met partijen die gestaag en zonder pardon online opduiken.

Cobra / PORTAL 2012 Operatie Mjolnir Dinsdag 16 januari 2018


Cobra / PORTAL 2012
Operatie Mjolnir
Dinsdag 16 januari 2018

Operatie Mjolnir is een speciale operatie van de Licht Krachten om de implementatie van de Galactische Codex binnen de quarantaine Aarde af te dwingen.

Mjolnir, ook wel Hammer of Thor genoemd (vergelijk Norse: Thor, Roman: Iuppiter, Greek: Zeus, Egyptian: Wsir, late Atlantian: Astar), is een speciale niet-onthulde technologie van de Galactic Confederation die ervoor zal zorgen dat Galactic Codex opnieuw wordt gerespecteerd in quarantaine Aardse sector:


Eén aspect van Mjolnir-technologie is de detectie van elk donker wezen door simpelweg de hoeveelheid kwantumanomalie te meten die wordt voortgebracht door negatieve gedachten, emoties en acties. Een ander aspect van Mjolnir-technologie is een waterdichte inperkings- en verwerkingstechnologie die elk donker wezen uit zijn domein kan verwijderen en verwerken volgens de Galactic Codex. Die verwerking vindt meestal plaats in de Ganymede-sorteerfaciliteit.

Operatie Mjolnir is volledig van kracht sinds november 2017.

maandag 15 januari 2018

GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT AARTSENGEL MICHAEL, UPDATE OVER "DE NOODTOESTAND" 13 Januari 2018 / door Christine Preston

GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT

AARTSENGEL MICHAEL, UPDATE OVER

"DE NOODTOESTAND"

13 Januari 2018 / door Christine PrestonChristine: De volgende boodschap is van Aartsengel Michael en werd woord voor woord ontvangen door telepathische communicatie:

Lord Michael: Dit is Aartsengel Michael en deze boodschap is bedoeld voor jou, Christine, evenals voor de lichtwerkers. 

Geliefden, ik zou willen zeggen dat het goed gaat ondanks dat jullie af en toe het gevoel hebben dat jullie worstelen met de tijd, of het gebrek daaraan, en vermoeidheid. Deze gevoelens zullen voorbijgaan. We gaan een nieuw tijdperk in, een nieuwe tijd met positieve veranderingen, vanwege de astrologische invloeden en de omvang van het werk van de Lichtwerkers die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Hun vasthouden van het Licht, haar balans, evenals hun gebeden op grote schaal, hebben ons in staat gesteld om in actie te komen en voorwaarts te gaan met een veelheid aan taken op het niveau van de engelenhemel, om enkele enorme ontwikkelingen voort te zetten om verder te gaan met nieuwe voorwaarden voor een betere toekomst. Met betrekking tot de noodtoestand die vorige week werd uitgeroepen en die de Hemelse waakzaamheid in het oog heeft gehouden, wordt deze nog niet verwijderd, met als reden dat we nog steeds hindernissen van politieke aard hebben om mee om te gaan. Ik zal jullie in de nabije toekomst meer vertellen over de uitkomst van deze situatie. De astrologische invloeden van Waterman doen hun werk,  dus voorlopig hopen we op het beste en vertrouwen in het Goddelijke Plan dat we positieve resultaten zullen behalen voor een prachtige ontplooiing van het lot.De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad Toegang tot oneindige Bronnen / Daniel Scranton / 15 januari 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
Toegang tot oneindige Bronnen
Daniel Scranton / 15 januari 2018

"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

Jullie hebben jezelf tot een punt in jullie evolutie gebracht waar jullie kunnen nemen wat je hebt gekregen en er zoveel meer mee doen. Jullie zijn niet langer afhankelijk van middelen die van buiten je komen om te komen waar jullie willen gaan. Jullie hebben een directe verbinding met dat deel van jezelf dat het meest creatief is. Daarom, ongeacht wat jullie middelen nu zijn, kunnen jullie komen waar je naartoe wilt en kun je het leven leiden dat je wilt leven.

Dit is de nieuwe uitdaging voor jullie. Velen van jullie wachten op een herwaardering van valuta en / of een herverdeling van middelen voordat jullie zelfs maar durven te dromen over het creëren van het leven dat jullie willen creëren. Maar omdat jullie ontwaakte wezens zijn die begrijpen dat jullie je eigen realiteit creëren, moet jullie erkennen dat je toegang hebt tot zoveel meer dan alleen fysieke bronnen.


Oude beschavingen en buitenaards contact (deel 1) / 13 januari 2018


Oude beschavingen en buitenaards contact

 (deel 1)
13 januari 2018

Wie lieten aanwijzingen, tekeningen, artefacten enzovoort achter: bezoekers uit de kosmos of, zoals veel legenden verhalen, de oude beschavingen die lang voor de onze al op Aarde bestonden…

Nieuws omtrent geheimzinnige vliegende schijven verschenen niet alleen in de 20e eeuw. Speciale objecten in de lucht werden geschilderd door holenmensen, maar ook door middeleeuwse Italiaanse schilders en Iconografen. Op muren van grotten staan, naast jachtscenes, ook schijfvormige objecten die boven dieren hangen. In Niaux, Frankrijk, is een tekening van een enorm figuur met een ronde helm op het hoofd.

Ze waren hier lang geleden al

Zelfs de Egyptenaren zagen mysterieuze objecten, blijkt uit de gegevens. In 1450 v. Chr was farao Tutmosis III zo onder de indruk van een fenomeen in de lucht, dat hij een schrijver opdracht gaf e.e.a. op te schrijven: “In de derde wintermaand en op het 6e uur van de dag zag de schrijver van het Levenshuis een naderende cirkel van vuur. Het had geen ogen. Zijn adem kwam uit zijn mond. Zijn lichaam was 5 meter lang en 5 meter breed en hij was stil…” (zie ook onze serie over Egyptische farao’s en goden)zondag 14 januari 2018

Sue Lie en de Pleiadianen HET BINNENGAAN IN MORGEN en een bericht van de Pleiadianen. / 13 Januari 2018

Sue Lie en de Pleiadianen

HET BINNENGAAN IN MORGEN en een bericht van de Pleiadianen.
13 Januari 2018


 Binnenin dit nu, voelen we een gloeiing.
Het heeft geen warmte, maar het heeft een weten.

Wat kan het zijn, kan het mij zijn
Binnenin dit NU waarin wij zien?

Voor wat wij zien, alstublieft vraag het niet
Want eerst moeten we onze taak voltooien.

Vraag alstublieft niet wat wij zien,
Of zelfs als ik het misschien ben

Want het antwoord is, wij weten het gewoon niet
Wat precies deze gloeiing zal laten zien

Maar de gloed groeit dag voor dag
Zoals wij lijken te veranderen op elke manier

Dr Steven Greer Dringende update! Global Briefing & Universal Peace. Carol Rosin Show januari 2018 + (video) / Zaterdag 13 januari 2018

Dr Steven Greer Dringende update!

Global Briefing & Universal Peace. Carol Rosin Show januari 2018 + (video)
Zaterdag 13 januari 2018


Enerchi )  Steven Greer's tijdsgevoelige SPECIALE UPDATE-BRIEFING: voor leiders van superkrachten en alle wereldleiders, voor degenen die ze kunnen beïnvloeden, en ook voor alle luisteraars. Deze unieke presentatie varieert van de relevante mondiale geschiedenis tot de universele gebeurtenissen van vandaag, gerelateerd aan alle onderling verbonden mondiale en universele kwesties en HOE TE KOMEN van hier naar echte vrede in de ruimte en op Aarde. Tijdgevoelig, dit gaat over wat onmiddellijk en vandaag TE DOEN.


door  Enerchi , 12 januari 2018

Dit is een niet te missen SPECIAL, belangrijk voor ons voortbestaan, door Dr. Greer in The Carol Rosin Show, januari 2018.