zaterdag 27 januari 2018

Een welbekende Cia-piloot beweert dat de maan 250 miljoen burgers heeft. / Dinsdag 23 januari 2018 / door Arjun Walia , 19 januari 2018

Een welbekende Cia-piloot beweert dat de maan 250 miljoen burgers heeft.
Dinsdag 23 januari 2018 / door Arjun Walia , 19 januari 2018


Misschien vindt u het belachelijk om zelfs maar te bedenken dat de maan maar liefst 250 miljoen burgers kan herbergen, maar dat is het niet. Hoewel dit misschien niet waar is, weten degenen die ernaar hebben gekeken dat vreemde anomalieën de maan al tientallen jaren omgeven hebben. "Overpeinzing zonder onderzoek is de hoogte van onwetendheid," een citaat toegeschreven aan Einstein geldt hier. Als je echt wat onafhankelijk onderzoek doet, schrik je misschien behoorlijk van wat je vindt, vooral als het gaat om de geloofwaardigheid van de bronnen.

Al in 1970 creëerden twee gerespecteerde leden van de Sovjet Academie van Wetenschappen, Michael Vasin en Alexander Shcherbakov, een hypothese die suggereert dat de maan een ruimteschip is dat door onbekende wezens is gemaakt. Snel vooruit naar vandaag, en hier hebben we voormalige hooggeplaatste leden van de militaire en inlichtingendiensten die hun kennis delen met betrekking tot vreemde dingen die op de maan gebeuren.

Neem bijvoorbeeld Timothy Good, een van 's werelds toonaangevende UFO-onderzoekers, die heeft lesgegeven aan universiteiten, scholen en vele organisaties, waaronder het Institute of Medical Laboratory Sciences, het Royal Canadian Military Institute, de Royal Geographical Society, het Royal Naval Air Reserve Branch, de All-Party UFO Study Group van het House of Lords en de verenigingen van Oxford en Cambridge Union.

Benjamin Fulford - Ondergrondse bases in Nevada (wordt aangevallen) / 26 januari 2018

Benjamin Fulford
 - Ondergrondse bases in Nevada  (wordt aangevallen)
26 januari 2018


Toen de nieuwsbrief van deze week van 22 januari 2018 openbaar werd, werkte de volgende link op mysterieuze wijze niet meer. Nu werkt het weer. Het verwijst naar de ondergrondse basis in Nevada die nu kennelijk wordt aangevallen.

Bekijk de volgende link:


vertaald: Wakkeremensen.blogspot.nl
vrijdag 26 januari 2018

Wat verduidelijking mbt Cobra’s update van 26 januari 2018, en het Goldfish Report Interview, door Therese Zumi Sumner PFC / 26 Januari 2018


Wat verduidelijking mbt Cobra’s update van 26 januari 2018, en het Goldfish Report Interview, door Therese Zumi Sumner PFC
26 Januari 2018

Red: In het onderstaande artikel heeft Therese Zumi (TZ) recente en oudere info van Cobra verzameld en van uitleg voorzien waarmee met name nieuwere lezers het perspectief zien van wat er gaande is. Haar titel van dit artikel zegt genoeg:
Alles zal in orde komen ~ NEE ~ Alles zal fantastisch ongelooflijk in orde zijn!

N.B. de Youtube versie van het Goldfish Report Interview ‘Uniting the Light’ (het Licht verenigend) is op 23 januari gepubliceerd en ik wacht op het transcript om het te vertalen. Deelnemer aan het interview waren Cobra, James Gilliland, Kauilapele en Winston Shrout.


TZ: Afhankelijk van wanneer jij de informatie van de RM via Cobra ontdekte zou je verschillende ‘begrippen’ kunnen hebben – reacties op deze nieuwe update. Oudere lezers zullen weten dat er fantastische vooruitgang wordt gemaakt met elke nieuwe update, ook al voelen wij bij tijden ook frustraties. Dit is de eerste keer in tijd dat een volledige schaal oorlog nu gaande is tussen de Krachten van Licht ~ de Galactische Confederatie + het Ashtar Commando ~ en de door chimera geleide krachten van duister heel dichtbij deze planeet.

Je hebt een basis kennis nodig van de details over hoe ons zonnestelsel en galaxy eruit zien om de vooruitgang te zien. Degenen onder jullie die dit verhaal van nabij hebben gevolgd zullen zich de afschuwelijke jaren van 1996 tot 2000-2001 herinneren toen ook een volledige schaal oorlog plaatsvond, ondergronds, onbekend bij de mensheid. Zonder de hulp van onze Galactische Familie toen zouden wij nu eenvoudigweg niet bestaan, of – als we dat deden – zouden wij allemaal bestaan als echte slaven (ja, dat zijn wij nu ook) in een totale hel in de zogenoemde NWO (New World Order) geplande HEL op Aarde.

donderdag 25 januari 2018

Galactic Codex ~ Een belangrijke herinnering / 25 januari 2018 /door Therese Zumi Sumner


Galactic Codex ~ Een belangrijke herinnering
25 januari 2018 /door Therese Zumi Sumner

TZ hier; Ik besloot dat we een herinnering nodig hadden van wat precies de Galactische Codex-wetten met  zich meebrengen in het licht van Cobra's twee recente updates. Jullie moeten  begrijpen wat deze wetten met zich meebrengen om de waarheid te begrijpen van wat er op dit moment gebeurt: dit is wat ons is verteld,

Op 7 januari:

 " 2018 wordt een jaar van vele doorbraken. De Licht Krachten creëren een krachtig verenigd veld door het hele Zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer genoemd werd in dit blog en de codenaam Mjolnir heeft. De tweede fase van deze operatie begon op 3 januari en zal begin maart worden voltooid (een korte vertraging van de vorige raming van eind februari). 

Dit wordt intuïtief beschreven in het volgende artikel:


dinsdag 23 januari 2018

Het Herinneren van Jullie Vijf dimensionale ZELF Sue Lie en de Arcturianen, / 22 Januari 2018

Het Herinneren van Jullie Vijf dimensionale ZELF
Sue Lie en de Arcturianen,
22 Januari 2018

Wij de Arcturianen zijn in jullie bewustzijn gekomen binnenin dit NU om jullie eraan te herinneren aan jullie Innerlijke Kracht.
Wij realiseren ons dat jullie aannemen van een aards voertuig om te assisteren met persoonlijke en planetaire ascentie een moeilijke situatie is geweest voor velen van jullie.

 Jullie hebben je vrijwillig aangemeld, merendeels voor de planeet, wiens Ziel is gekend als Gaia, om de mensen instructies te geven die nog steeds onbewust zijn dat zij, ook, hebben een Ziel Essentie” die in een totaal tracé is met Gaia.

Één van de dingen waar alle vrijwilligers voor de Aarde voor gestudeerd hebben voordat zij hun “Missie naar de Aarde” begonnen, was om hoe in staat te zijn om te handelen, denken en te worden een driedimensionaal mens. Velen van jullie die ervoor kiezen om dit bericht te lezen zijn geweest onder degenen die deze keuze hebben gemaakt.

Jullie kunnen je misschien zelfs herinneren deze keus gemaakt te hebben, maar waarschijnlijk enkel in jullie dromen, meditaties en/of herinneringen aan Thuis. Daarvoor zouden wij jullie willen helpen om jullie te herinneren aan jullie vijfdimensionale Thuis, evenals de vijfdimensionale vormen.


maandag 22 januari 2018

Cosmic Disclosure: Onderzeese Bases – Sphere-Being Alliance, 29 dec. 2017 / 22 januari 2018Cosmic Disclosure: Onderzeese Bases – Sphere-Being Alliance,
29 dec. 2017

22 januari 2018

In Cobra’s update van 16 januari 2018 over Operatie Mjolnir heeft hij over onderzeese bases het volgende gemeld: “IBC is een door de chimera aangestuurde negatieve factie die zich heeft losgemaakt van het oppervlakte illuminatie netwerk en die tijdens de archon invasie in 1996 ondergronds ging. Zij hebben hun eigen netwerk gecreëerd van ondergrondse steden, verbonden door hoge snelheidstreinen. Hun ondergrondse netwerk is onafhankelijk van het US-leger ondergrondse netwerk (aangelegd sinds de vijftiger jaren en door de Resistance geschoond na 2000), onafhankelijk van het chimera ondergrondse netwerk (26.000 jaar geleden aangelegd en nu vrijwel volledig geschoond door de Resistance), en onafhankelijk van het Agartha ondergrondse netwerk (26.000 jaar geleden gecreëerd en in de laatste paar decennia uitgebreid toen de Resistance bij dit netwerk kwam): https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html

Hieronder de vertaling van deze episode (seizoen 9, episode 5) van Cosmic Disclosure van 29 december 2017, waarin Corey Goode ingaat op de omvang en de bouwwijze van, en andere interessante informatie over dit ondergrondse netwerk.

David Wilcock: All right. Welkom bij “Cosmic Disclosure”. Ik ben je gastheer, David Wilcock. Wij zijn hier met Corey, en in deze episode gaan wij in op ondergrondse en onderzeese bases. Corey, welkom bij de show.

zondag 21 januari 2018

(Video) 'Verenigen van Het Licht' Disclosure RondeTafel met COBRA, James Gilliland, Kauilapele en Winston Shrout - The Goldfish Report No. 181 - 20 januari 2018

(Video) 'Verenigen van Het Licht' Disclosure RondeTafel met COBRA, James Gilliland, Kauilapele en Winston Shrout - The Goldfish Report No. 181 -
20 januari 2018Helaas heeft YouTube de Life video van het internet gehaald
dat betekend dus geen beelden van dit interview, dank je wel Youtube.

Klik op de onderstaande link voor de audio van het interview
onze excuses voor het ongemak.

https://youtu.be/YXQg37mtje4