vrijdag 2 februari 2018

Moeder van Buitenaardse Hybriden spreekt tijdens UFology Wereld Congres. / Januari 19, 2018 / Door: Bridget Nielsen

Moeder van Buitenaardse Hybriden spreekt tijdens UFology Wereld Congres.
Januari 19, 2018 / Door: Bridget Nielsen

Deze video is van mijn presentatie op het Ufology World Congress in Montserrat, Spanje. Mijn lezing gaat over hybride kinderen, ET-contact, hybride assimilatie en mogelijke toekomstige tijdlijnen voor de mensheid.

Bridget Nielsen behandelt de onderwerpen gezondheid, welzijn, hoog vibrerend dieet, genezing van de voorouders, spirituele expansie, channeling van sterrenmensen, hybride menselijke aliens, lichtwerkers, sterrenzaad, Sirius, Pleiadian, de galactische federatie van licht, verleden-levensregressie, helderziende, paranormale, walk-ins, galactische channelings, kristal kind, indigotest en zijn aliens echt? hybride kind (kinderen), buitenaardse wezens op aarde, Sirius, buitenaardse waarnemingen, reptielen, ET onthulling, paranormale vermogens en hoe buitenaards contact / ontmoeting betrekking heeft op persoonlijke ontwikkeling, de wet van aantrekking en alle geestelijke dingen! 


Website van Bridget: http://bridgetnielsen.com/


Vertaling: ufofenomeen.blogspot.nl

Meer video's van Bridgit:


De Arcturianen: Herbalanceer de Aarde met Planetaire / Heling via Suzanne Lie, / 2 Februari 2018

De Arcturianen:
Herbalanceer de Aarde met Planetaire Heling
via Suzanne Lie, 2 Februari 2018


Lieve Beheerders van Gaia,
Wij de Arcturianen spreken direct tot JULLIE – De menselijke beheerders van Gaia.
Als eerste vragen wij aan jullie om na te denken over onderstaande vragen over:
“Hoe kan ik een menselijke beheerder zijn van Gaia?”
“Hoe kan ik, een mens, de Planeet Aarde herbalanceren?”
“Wat betekent –Planetaire Heling -?”

Wij de Arcturianen, vragen of jullie een moment willen nemen om serieus na te denken over de bovenstaande vragen.
Wij realiseren ons dat jullie eerste antwoord kan zijn om te denken,
“Wat kan ik, gewoon een mens, doen om te assisteren bij planetaire heling?
Wij de Arcturianen stellen die vraag nu meteen.

Realiseren jullie je hoe weinig jullie hoeven te doen om van dienst te zijn tot jullie planetaire thuis?
-Jullie kunnen vuil, afval opruimen, voor jullie grondomgeving zorgen.
-Rij in een auto met minder negatieve uitstroom.
-Verspil geen water.
-Mediteer voor Gaia.

De Brief van Semjase (Billy) Eduard Albert Meier / Semjase Datum / tijd van contact: dinsdag 28 januari, 1975 - 14.34 uur

De Brief van Semjase
(Billy) Eduard Albert Meier / Semjase
Datum / tijd van contact: dinsdag 28 januari, 1975 - 14.34 uur

Het 31ste contact dat Billy Meier op 17 juli 1975 had, is een van de meest memorabele. Toen ik voor het eerst het Semjase Silver Star Center in 1989 bezocht, kreeg ik alle in het Engels vertaalde contactnotities om te lezen. Het was alles wat ik deed van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Elke pagina was een nieuw avontuur voor mij, en ik hapte naar adem en was verbluft over de vele ervaringen die Billy had met zijn buitenaardse wezens die hem begeleidden en hem als het ware bijles gaven.

Het 31ste contact was degene die ik had gewacht om te lezen. Een ongeoorloofde editie vond zijn weg door Los Angeles, waar ik toen woonde, en ik wilde graag meer details over de "The Big Trip" weten.

Toen ik op een avond bij Billy zat, vertelde hij me dat hij op het "Grote Ruimteschip" was en iets zag wat leek op een grote hoeveelheid algen die zweefden en door de ruimte zweefden terwijl hij uit het raam keek. Het waren de geesten van een planeet die op zoek waren naar een andere planeet om op te gaan leven. Ik veronderstelde dat hun vroegere planeet was vernietigd door de natuur of oorlog of beide.


In Deel 1 van de Contact Berichten, p. 262-263, is Billy is op het schip van Ptaah en vraagt ​​aan Semjase om voor hem een ​​begroeting aan zijn groep te schrijven. Ze aarzelde en zei dat ze niet wist wat ze moest zeggen. Billy zei dat ze het niet zo ingewikkeld moest maken, maar alleen wat mooie woorden van haar moest schrijven en niet van hem.

Hier is een vertaling van wat ze in haar brief schreef:


donderdag 1 februari 2018

Ashtar Command /via Christine Preston,/ Per Staffan / 29 Januari 2018

Ashtar Command
via Christine Preston,
Per Staffan 29 Januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

ASHTAR COMMAND: Lieve mensen, dit is een alert van het Ashtar Commando. Wij naderen een tijd met problemen vanwege een planetaire aanpassing die zal plaatsvinden binnen het proces van disclosure. De Aarde heeft een zeer dicht gebied bereikt van de Ring van Licht die een Fotonengordel wordt genoemd en het hele zonnestelsel wordt geraakt door elektromagnetische golven. Deze golven zijn als instrumenten voor het Grote Ontwaken nu het fotonenlicht en de gammastralen van deze elektromagnetische pieken en de psyche van de mensheid strippen waardoor de negatieve elementen op bijna dezelfde manier verwijderd worden als bij het gebruiken van de cirkels en de zwaarden van de Blauwe Vlam van Aartsengel Michael en ook die van de Elohim Hercules en Astrea.

Wij hebben het nu over de karakterdelen van personen die door het zelf zijn geschapen in het proces van gebruikmaken van het Licht van God, dat zorgt voor een uitstroming ofwel een besmetting. Op elk moment maakt het zelf een keuze om deze kracht wel of niet op de goede manier te gebruiken. Jullie kunnen het licht op de goede manier gebruiken of het verkeerd gebruiken terwijl jullie je levens leven.

Door het afdalen naar de derde dimensie van dualiteit hebben miljarden zielen een leven geschapen dat een leven op zichzelf heeft in de psyche, het onderbewustzijn van de persoon in incarnatie.

Hun intrinsieke waarden en kwaliteiten zijn ontaard. Jullie kennen het gereedschap dat jullie kunnen gebruiken om voor een reiniging van je psyche te zorgen. Wij hebben het nu over het aanroepen van Aartsengel Michael of de Elohim om bepaalde zaken kwijt te raken, zoals twijfels en angsten, en ook alle verontreiniging van de kwaliteiten van de Goddelijke Moeder/Vader.


Astronauten en ufo's (video Ned. ondertiteld) UFO Getuigenis Astronaut Edgar Mitchell zesde man op de maan / Paul Harmans / 16 november 2017

ASTRONAUTEN EN UFO’s  (video Ned. ondertiteld)
UFO Getuigenis Astronaut Edgar Mitchell zesde man op de maan
Paul Harmans / 16 november  2017

Geloven astronauten in UFO’s? “Nee, natuurlijk niet! Dat zijn intelligente mensen en die weten wel beter,” hoor je de mensen al zeggen die zelf ook de ballen verstand van het UFO-fenomeen hebben. ECHTER!!! nagenoeg ALLE Russische astronauten en veel van hun Amerikaanse collega’s geloven wel degelijk in UFO’s en de buitenaardse herkomst daarvan.

Luister (NL ondertiteling) naar wat deze Amerikaanse astronaut heeft te vertellen. Zijn naam is Edgar Mitchell. In februari 1971 vloog hij aan boord van Apollo 14 en werd de zesde man op de Maan. In deze getuigenis bevestigt hij het feit dat we hier op aarde worden bezocht door buitenaardse wezens en dat er neergestorte toestellen, lichamen en materialen zijn geborgen. Ook spreekt hij van de geheimhouding die zich voor meer dan 50 jaar heeft voorgedaan omtrent dit onderwerp en het gebrek hierbij aan zichtbare controle en overzicht op hoog regeringsniveau. Hij is bezorgd over hoe wij omgaan met onze aarde en ziet de crisis van een groeiende vervuiling van ons milieu als een realiteit.woensdag 31 januari 2018

Topgeheimen metaal verkregen van ufo's moet openbaar worden gemaakt / Door: Jon Austin / 30 december 2017

TOPGEHEIM METAAL VERKREGEN VAN UFO’s MOET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT
Door: Jon Austin / 30 december 2017


Vertaling: Paul Harmans / http://www.ufowijzer.nl/

De vraag naar het bewijs dat er onbekende metalen van UFO’s zijn verkregen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid neemt toe.

UFO-auteur Anthony Bragalia tracht de waarheid te achterhalen over de recente beweringen dat er metalen van UFO’s zijn verkregen tijdens een topgeheim UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid en zijn opgeborgen in een gebouw van een ruimtevaart miljardair in Las Vegas. Mr. Bragalia heeft via een Amerikaanse wet op openbaring van informatie documenten opgevraagd betreffende de plek waar de metalen liggen opgeslagen.

Tot nu toe zijn er geen afbeeldingen opgedoken van de beweerde metalen en ook geen details over waar ze zijn gevonden of verslagen van testen die erop zijn uitgevoerd.

Hij zegt dat hij bereid en in staat is, de Amerikaanse overheid voor de rechter te slepen als de informatie niet wordt verstrekt. Meldingen over het metaal doken deze maand (dec. 2017) op nadat de New York Times onthulde dat het Amerikaanse ministerie van defensie vanaf 2007 tot 2012 ten koste van 22 miljoen dollar een topgeheim onderzoek naar het vaststellen van bedreigingen vanuit de ruimte had lopen.

Mr. Bragalia zegt: “Ik heb via de wet op openbaring van informatie bij vijf Amerikaanse agentschappen van het ministerie van defensie de aanvraag ingediend om de testresultaten vrij te geven van de UFO-legeringen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid zoals gemeld door de New York Times.”
dinsdag 30 januari 2018

Vanuit mijn hart …. Isis Astara / 30 Januari 2018Isis Astara heeft de fysieke laag verlaten .....
Ja, ook ik huilde toen ik Cobra's bericht zag, en voelde boosheid en onmacht omdat noch de Lichtkrachten, noch onze meditaties en gebeden haar in haar fysieke lichaam konden houden. 
Maar ik realiseerde mij heel snel dat ik met deze gevoelens in de kaart speelde van de duistere kant, die niets liever heeft dan dat wij ons machteloos en verdrietig voelen, want dan zitten wij weer stevig in hun klauwen!
Ik voelde dat het wellicht de bedoeling was dat zij overging naar de andere kant omdat zij vanaf die kant de Aarde op dit moment meer hulp kan bieden dan mogelijk was in haar fysieke bestaan. 
Juist nu moeten wij de handen ineen slaan en vechten voor onze bevrijding; er zijn al zoveel prachtige zielen die in hun fysieke bestaan hun best voor ons hebben gedaan en daar vanaf de andere kant mee door zijn gegaan!

Ik ga ervan uit dat het Cobra's partner Isis Astara is die naar het Licht is overgegaan en stuur hem Licht en Liefde en Kracht om met zijn missie hier op Aarde door te kunnen gaan. 

Isis en Cobra hebben in samenwerking met Medwyn Goodall Music de prachtige meditatie "The Goddess Spiral" gemaakt; deze kun je hier verkrijgen:Er is een 'Isis Astara memorial video 432 Hz' op Youtube geplaatst.

Isis Astara heeft gesproken op de Ascentie conferentie in Zwitserland in april 2016. Hieronder het verslag van Antares van de woorden van Isis.

Veronica

William Tompkins afscheidsinterview met Jordan Sather - MUFON 2017 / Zondag 28 januari 2018

William Tompkins afscheidsinterview met Jordan Sather - MUFON 2017
Zondag 28 januari 2018


(Sphere Being Alliance) Dit is het laatste interview dat William Tompkins gaf op het MUFON-  symposium, kort voor zijn onverwachte overlijden een maand later op 21 augustus 2017, tijdens de Great American Eclipse. Jordan Sather deed geweldig werk door Tompkins het woord te geven om zijn ervaringen en informatie te delen. Veel plezier met het afscheids-interview van Tompkins.
Vertaling: ufofenomeen.blogspot.nl


maandag 29 januari 2018

Door de Arcturianen via Suzanne Lie, Jullie Zijn Jullie Vijf dimensionale ZELF / 26 Januari 2018

Door de Arcturianen via Suzanne Lie,
Jullie Zijn Jullie Vijf dimensionale ZELF
26 Januari 2018

Wij de Arcturianen wensen jullie te introduceren aan jullie vijfdimensionale ZELF, zo dat door jullie eigen vijfdimensionale expressie van ZELF, wij aan jullie beter kunnen laten zien jullie/ons Sterrenschip.
Wij zeggen “jullie-ons” omdat verschillende groepen zullen leven op en werken op verschillende typen van Sterrenschepen.

Jullie zullen het nodig hebben jezelf toe te staan om diepgaand te verbinden met jullie vijfdimensionale expressie die verblijft binnenin de kern van jullie wervelkolom, in de hogere frequenties van jullie Multidimensionale Geest, evenals in jullie Heilige Hart.
De mate van interactie die jullie hebben met jullie vijfdimensionale ZELF is afhankelijk van de helderheid van jullie geest en de onvoorwaardelijke liefde van jullie hart.

Jullie Geest was ontworpen om inter-dimensionale synapsen te creëren, wanneer eenmaal jullie bewustzijn is uitgebreid naar de vijfde dimensie. Daarom adviseren wij dat jullie hart en geest openhouden voor de vijfdimensionale frequenties van Onvoorwaardelijke Liefde binnenin jullie hartgebied en het Multidimensionale denken binnenin jullie Hart en Geest.

Ja, jullie vijfdimensionale ZELF gaat met Hart en Geest om op dezelfde wijze dat jullie kunnen omgaan met de driedimensionale vingers van jullie handen. Maar, binnenin dit NU, vragen wij jullie te richten op wat voor idee dan maar ook dat jullie Hart en Geest hebben gecreëerd over jullie vijfdimensionale ZELF.

Werner von Braun's erfenis en de buitenaardse valse vlag aanval / Door: Paul Harmans -ufowijzer / Januari 2018

WERNHER VON BRAUN’s ERFENIS EN DE BUITENAARDSE VALSE VLAG AANVAL
Door: Paul Harmans -ufowijzer / Januari 2018

Is er een verband met de recente onthulling van het geheime UFO-programma van het Pentagon (1) en de lancering in de laatste weken van geheime satellieten (2) door de VS, Rusland, Japan en China? De satellieten zijn waarschijnlijk verkenningssatellieten, maar WAT moeten zij verkennen? Buitenaardse bezoekers misschien?

Moet de aandacht van de mens nu gericht worden op buitenaardsen en UFO’s? Wordt dat dan de uiteindelijke onthulling van overheidswege dat buitenaardsen al vele jaren de aarde bezoeken en dat een deel van de waargenomen ongeïdentificeerde objecten (UFO’s) inderdaad van buitenaardse herkomst zijn? Of… is het nu de beurt aan ‘gecreëerde’ buitenaardsen om de dreiging van de ‘gecreëerde’ (3)terroristische groeperingen over te nemen? Om de mens in het volgende, hogere stadium van angst te brengen, om daarmee de wereldwijde smeekbedes van het volk voor meer veiligheid nog verder aan te wakkeren, om overheden vervolgens nog meer belastinggeld bij hen weg te laten graaien waarmee geheime diensten en een bepaalde elite aan de haal gaan, om met dat geld hun macht over de hele wereld te kunnen uitbreiden?

Is het bovenstaande onzin? Ik weet het niet, ik heb er geen bewijs voor, maar we moeten het in de wereld van vandaag de dag wel als een reële mogelijkheid overwegen. Er is al bijna 20 jaar bekend dat er een geheim plan bestaat waarin buitenaardsen een bedreiging voor de mensheid moeten gaan vormen.zondag 28 januari 2018

Japan Airlines 1628 UFO Incident – Getuigenis John Callahan, een hoge FAA beambte. / Paul Harmans / 8 november 2017 / Geplaatst 28 januari 2018

Japan Airlines 1628 UFO Incident – Getuigenis John Callahan, een hoge FAA beambte.
Paul Harmans / 8 nov. 2017
Geplaatst 28 januari 2018

Deze moet je zien! (NL Ondertiteling) Geloof je niet in UFO’s? Luister dan eens naar John Callahan, een hoge FAA (Amerikaanse luchtverkeersleiding) beambte over het UFO-incident met de Japanse Boeing 747 – vlucht 1628. Een citaat van Callahan: “Voor de mensen die zeggen dat als UFO’s bestaan, ze dan zeker op een dag op de radar zullen verschijnen en dat er dan professionals zullen zijn die het zien. Tegen dergelijke mensen wil ik zeggen dat er reeds in 1986 al genoeg professionele mensen waren die dat hebben gezien. Het werd gebracht op de hoofdkantoren, het FAA hoofdkantoor in Washington DC. De FAA directeur zag de tape ervan. De mensen die bij de bijeenkomst waren hebben het gezien. Reagan’s wetenschappelijke studieteam, drie van deze professoren, doctors, zij hebben het gezien.

Wat mij betreft waren zij degenen die mijn gedachten erover bekrachtigden. Zij waren zeer, zeer opgewonden over de gegevens. Zij hebben gezegd dat het de eerste keer was, ze zeiden letterlijk, dat een UFO voor het eerst meer dan 30 minuten op radar werd geregistreerd.”Opmerking Paul Harmans – ufowijzer: Ik geef Youtube geen toestemming om reclame in de video’s te tonen, maar het kan zijn dat Youtube voordat de video start wel reclame toepast. Daar kan ik niets aan doen. Zelf heb ik het kleine en gratis programma AdBlock Plus op mijn laptop geïnstalleerd en dat verwijdert alle reclame in YouTube video’s en op alle Internetpagina’s. AdBlock is er nog niet voor Edge (sowieso een irritante browser), maar werkt prima bij vele andere browsers.

Meer van dit soort getuigenissen:


Sirius Disclosure interviews: