woensdag 31 januari 2018

Topgeheimen metaal verkregen van ufo's moet openbaar worden gemaakt / Door: Jon Austin / 30 december 2017

TOPGEHEIM METAAL VERKREGEN VAN UFO’s MOET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT
Door: Jon Austin / 30 december 2017


Vertaling: Paul Harmans / http://www.ufowijzer.nl/

De vraag naar het bewijs dat er onbekende metalen van UFO’s zijn verkregen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid neemt toe.

UFO-auteur Anthony Bragalia tracht de waarheid te achterhalen over de recente beweringen dat er metalen van UFO’s zijn verkregen tijdens een topgeheim UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid en zijn opgeborgen in een gebouw van een ruimtevaart miljardair in Las Vegas. Mr. Bragalia heeft via een Amerikaanse wet op openbaring van informatie documenten opgevraagd betreffende de plek waar de metalen liggen opgeslagen.

Tot nu toe zijn er geen afbeeldingen opgedoken van de beweerde metalen en ook geen details over waar ze zijn gevonden of verslagen van testen die erop zijn uitgevoerd.

Hij zegt dat hij bereid en in staat is, de Amerikaanse overheid voor de rechter te slepen als de informatie niet wordt verstrekt. Meldingen over het metaal doken deze maand (dec. 2017) op nadat de New York Times onthulde dat het Amerikaanse ministerie van defensie vanaf 2007 tot 2012 ten koste van 22 miljoen dollar een topgeheim onderzoek naar het vaststellen van bedreigingen vanuit de ruimte had lopen.

Mr. Bragalia zegt: “Ik heb via de wet op openbaring van informatie bij vijf Amerikaanse agentschappen van het ministerie van defensie de aanvraag ingediend om de testresultaten vrij te geven van de UFO-legeringen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid zoals gemeld door de New York Times.”
dinsdag 30 januari 2018

Vanuit mijn hart …. Isis Astara / 30 Januari 2018Isis Astara heeft de fysieke laag verlaten .....
Ja, ook ik huilde toen ik Cobra's bericht zag, en voelde boosheid en onmacht omdat noch de Lichtkrachten, noch onze meditaties en gebeden haar in haar fysieke lichaam konden houden. 
Maar ik realiseerde mij heel snel dat ik met deze gevoelens in de kaart speelde van de duistere kant, die niets liever heeft dan dat wij ons machteloos en verdrietig voelen, want dan zitten wij weer stevig in hun klauwen!
Ik voelde dat het wellicht de bedoeling was dat zij overging naar de andere kant omdat zij vanaf die kant de Aarde op dit moment meer hulp kan bieden dan mogelijk was in haar fysieke bestaan. 
Juist nu moeten wij de handen ineen slaan en vechten voor onze bevrijding; er zijn al zoveel prachtige zielen die in hun fysieke bestaan hun best voor ons hebben gedaan en daar vanaf de andere kant mee door zijn gegaan!

Ik ga ervan uit dat het Cobra's partner Isis Astara is die naar het Licht is overgegaan en stuur hem Licht en Liefde en Kracht om met zijn missie hier op Aarde door te kunnen gaan. 

Isis en Cobra hebben in samenwerking met Medwyn Goodall Music de prachtige meditatie "The Goddess Spiral" gemaakt; deze kun je hier verkrijgen:Er is een 'Isis Astara memorial video 432 Hz' op Youtube geplaatst.

Isis Astara heeft gesproken op de Ascentie conferentie in Zwitserland in april 2016. Hieronder het verslag van Antares van de woorden van Isis.

Veronica

William Tompkins afscheidsinterview met Jordan Sather - MUFON 2017 / Zondag 28 januari 2018

William Tompkins afscheidsinterview met Jordan Sather - MUFON 2017
Zondag 28 januari 2018


(Sphere Being Alliance) Dit is het laatste interview dat William Tompkins gaf op het MUFON-  symposium, kort voor zijn onverwachte overlijden een maand later op 21 augustus 2017, tijdens de Great American Eclipse. Jordan Sather deed geweldig werk door Tompkins het woord te geven om zijn ervaringen en informatie te delen. Veel plezier met het afscheids-interview van Tompkins.
Vertaling: ufofenomeen.blogspot.nl


maandag 29 januari 2018

Door de Arcturianen via Suzanne Lie, Jullie Zijn Jullie Vijf dimensionale ZELF / 26 Januari 2018

Door de Arcturianen via Suzanne Lie,
Jullie Zijn Jullie Vijf dimensionale ZELF
26 Januari 2018

Wij de Arcturianen wensen jullie te introduceren aan jullie vijfdimensionale ZELF, zo dat door jullie eigen vijfdimensionale expressie van ZELF, wij aan jullie beter kunnen laten zien jullie/ons Sterrenschip.
Wij zeggen “jullie-ons” omdat verschillende groepen zullen leven op en werken op verschillende typen van Sterrenschepen.

Jullie zullen het nodig hebben jezelf toe te staan om diepgaand te verbinden met jullie vijfdimensionale expressie die verblijft binnenin de kern van jullie wervelkolom, in de hogere frequenties van jullie Multidimensionale Geest, evenals in jullie Heilige Hart.
De mate van interactie die jullie hebben met jullie vijfdimensionale ZELF is afhankelijk van de helderheid van jullie geest en de onvoorwaardelijke liefde van jullie hart.

Jullie Geest was ontworpen om inter-dimensionale synapsen te creëren, wanneer eenmaal jullie bewustzijn is uitgebreid naar de vijfde dimensie. Daarom adviseren wij dat jullie hart en geest openhouden voor de vijfdimensionale frequenties van Onvoorwaardelijke Liefde binnenin jullie hartgebied en het Multidimensionale denken binnenin jullie Hart en Geest.

Ja, jullie vijfdimensionale ZELF gaat met Hart en Geest om op dezelfde wijze dat jullie kunnen omgaan met de driedimensionale vingers van jullie handen. Maar, binnenin dit NU, vragen wij jullie te richten op wat voor idee dan maar ook dat jullie Hart en Geest hebben gecreëerd over jullie vijfdimensionale ZELF.

Werner von Braun's erfenis en de buitenaardse valse vlag aanval / Door: Paul Harmans -ufowijzer / Januari 2018

WERNHER VON BRAUN’s ERFENIS EN DE BUITENAARDSE VALSE VLAG AANVAL
Door: Paul Harmans -ufowijzer / Januari 2018

Is er een verband met de recente onthulling van het geheime UFO-programma van het Pentagon (1) en de lancering in de laatste weken van geheime satellieten (2) door de VS, Rusland, Japan en China? De satellieten zijn waarschijnlijk verkenningssatellieten, maar WAT moeten zij verkennen? Buitenaardse bezoekers misschien?

Moet de aandacht van de mens nu gericht worden op buitenaardsen en UFO’s? Wordt dat dan de uiteindelijke onthulling van overheidswege dat buitenaardsen al vele jaren de aarde bezoeken en dat een deel van de waargenomen ongeïdentificeerde objecten (UFO’s) inderdaad van buitenaardse herkomst zijn? Of… is het nu de beurt aan ‘gecreëerde’ buitenaardsen om de dreiging van de ‘gecreëerde’ (3)terroristische groeperingen over te nemen? Om de mens in het volgende, hogere stadium van angst te brengen, om daarmee de wereldwijde smeekbedes van het volk voor meer veiligheid nog verder aan te wakkeren, om overheden vervolgens nog meer belastinggeld bij hen weg te laten graaien waarmee geheime diensten en een bepaalde elite aan de haal gaan, om met dat geld hun macht over de hele wereld te kunnen uitbreiden?

Is het bovenstaande onzin? Ik weet het niet, ik heb er geen bewijs voor, maar we moeten het in de wereld van vandaag de dag wel als een reële mogelijkheid overwegen. Er is al bijna 20 jaar bekend dat er een geheim plan bestaat waarin buitenaardsen een bedreiging voor de mensheid moeten gaan vormen.zondag 28 januari 2018

Japan Airlines 1628 UFO Incident – Getuigenis John Callahan, een hoge FAA beambte. / Paul Harmans / 8 november 2017 / Geplaatst 28 januari 2018

Japan Airlines 1628 UFO Incident – Getuigenis John Callahan, een hoge FAA beambte.
Paul Harmans / 8 nov. 2017
Geplaatst 28 januari 2018

Deze moet je zien! (NL Ondertiteling) Geloof je niet in UFO’s? Luister dan eens naar John Callahan, een hoge FAA (Amerikaanse luchtverkeersleiding) beambte over het UFO-incident met de Japanse Boeing 747 – vlucht 1628. Een citaat van Callahan: “Voor de mensen die zeggen dat als UFO’s bestaan, ze dan zeker op een dag op de radar zullen verschijnen en dat er dan professionals zullen zijn die het zien. Tegen dergelijke mensen wil ik zeggen dat er reeds in 1986 al genoeg professionele mensen waren die dat hebben gezien. Het werd gebracht op de hoofdkantoren, het FAA hoofdkantoor in Washington DC. De FAA directeur zag de tape ervan. De mensen die bij de bijeenkomst waren hebben het gezien. Reagan’s wetenschappelijke studieteam, drie van deze professoren, doctors, zij hebben het gezien.

Wat mij betreft waren zij degenen die mijn gedachten erover bekrachtigden. Zij waren zeer, zeer opgewonden over de gegevens. Zij hebben gezegd dat het de eerste keer was, ze zeiden letterlijk, dat een UFO voor het eerst meer dan 30 minuten op radar werd geregistreerd.”Opmerking Paul Harmans – ufowijzer: Ik geef Youtube geen toestemming om reclame in de video’s te tonen, maar het kan zijn dat Youtube voordat de video start wel reclame toepast. Daar kan ik niets aan doen. Zelf heb ik het kleine en gratis programma AdBlock Plus op mijn laptop geïnstalleerd en dat verwijdert alle reclame in YouTube video’s en op alle Internetpagina’s. AdBlock is er nog niet voor Edge (sowieso een irritante browser), maar werkt prima bij vele andere browsers.

Meer van dit soort getuigenissen:


Sirius Disclosure interviews:
zaterdag 27 januari 2018

Een welbekende Cia-piloot beweert dat de maan 250 miljoen burgers heeft. / Dinsdag 23 januari 2018 / door Arjun Walia , 19 januari 2018

Een welbekende Cia-piloot beweert dat de maan 250 miljoen burgers heeft.
Dinsdag 23 januari 2018 / door Arjun Walia , 19 januari 2018


Misschien vindt u het belachelijk om zelfs maar te bedenken dat de maan maar liefst 250 miljoen burgers kan herbergen, maar dat is het niet. Hoewel dit misschien niet waar is, weten degenen die ernaar hebben gekeken dat vreemde anomalieën de maan al tientallen jaren omgeven hebben. "Overpeinzing zonder onderzoek is de hoogte van onwetendheid," een citaat toegeschreven aan Einstein geldt hier. Als je echt wat onafhankelijk onderzoek doet, schrik je misschien behoorlijk van wat je vindt, vooral als het gaat om de geloofwaardigheid van de bronnen.

Al in 1970 creëerden twee gerespecteerde leden van de Sovjet Academie van Wetenschappen, Michael Vasin en Alexander Shcherbakov, een hypothese die suggereert dat de maan een ruimteschip is dat door onbekende wezens is gemaakt. Snel vooruit naar vandaag, en hier hebben we voormalige hooggeplaatste leden van de militaire en inlichtingendiensten die hun kennis delen met betrekking tot vreemde dingen die op de maan gebeuren.

Neem bijvoorbeeld Timothy Good, een van 's werelds toonaangevende UFO-onderzoekers, die heeft lesgegeven aan universiteiten, scholen en vele organisaties, waaronder het Institute of Medical Laboratory Sciences, het Royal Canadian Military Institute, de Royal Geographical Society, het Royal Naval Air Reserve Branch, de All-Party UFO Study Group van het House of Lords en de verenigingen van Oxford en Cambridge Union.

vrijdag 26 januari 2018

Wat verduidelijking mbt Cobra’s update van 26 januari 2018, en het Goldfish Report Interview, door Therese Zumi Sumner PFC / 26 Januari 2018


Wat verduidelijking mbt Cobra’s update van 26 januari 2018, en het Goldfish Report Interview, door Therese Zumi Sumner PFC
26 Januari 2018

Red: In het onderstaande artikel heeft Therese Zumi (TZ) recente en oudere info van Cobra verzameld en van uitleg voorzien waarmee met name nieuwere lezers het perspectief zien van wat er gaande is. Haar titel van dit artikel zegt genoeg:
Alles zal in orde komen ~ NEE ~ Alles zal fantastisch ongelooflijk in orde zijn!

N.B. de Youtube versie van het Goldfish Report Interview ‘Uniting the Light’ (het Licht verenigend) is op 23 januari gepubliceerd en ik wacht op het transcript om het te vertalen. Deelnemer aan het interview waren Cobra, James Gilliland, Kauilapele en Winston Shrout.


TZ: Afhankelijk van wanneer jij de informatie van de RM via Cobra ontdekte zou je verschillende ‘begrippen’ kunnen hebben – reacties op deze nieuwe update. Oudere lezers zullen weten dat er fantastische vooruitgang wordt gemaakt met elke nieuwe update, ook al voelen wij bij tijden ook frustraties. Dit is de eerste keer in tijd dat een volledige schaal oorlog nu gaande is tussen de Krachten van Licht ~ de Galactische Confederatie + het Ashtar Commando ~ en de door chimera geleide krachten van duister heel dichtbij deze planeet.

Je hebt een basis kennis nodig van de details over hoe ons zonnestelsel en galaxy eruit zien om de vooruitgang te zien. Degenen onder jullie die dit verhaal van nabij hebben gevolgd zullen zich de afschuwelijke jaren van 1996 tot 2000-2001 herinneren toen ook een volledige schaal oorlog plaatsvond, ondergronds, onbekend bij de mensheid. Zonder de hulp van onze Galactische Familie toen zouden wij nu eenvoudigweg niet bestaan, of – als we dat deden – zouden wij allemaal bestaan als echte slaven (ja, dat zijn wij nu ook) in een totale hel in de zogenoemde NWO (New World Order) geplande HEL op Aarde.

donderdag 25 januari 2018

Galactic Codex ~ Een belangrijke herinnering / 25 januari 2018 /door Therese Zumi Sumner


Galactic Codex ~ Een belangrijke herinnering
25 januari 2018 /door Therese Zumi Sumner

TZ hier; Ik besloot dat we een herinnering nodig hadden van wat precies de Galactische Codex-wetten met  zich meebrengen in het licht van Cobra's twee recente updates. Jullie moeten  begrijpen wat deze wetten met zich meebrengen om de waarheid te begrijpen van wat er op dit moment gebeurt: dit is wat ons is verteld,

Op 7 januari:

 " 2018 wordt een jaar van vele doorbraken. De Licht Krachten creëren een krachtig verenigd veld door het hele Zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer genoemd werd in dit blog en de codenaam Mjolnir heeft. De tweede fase van deze operatie begon op 3 januari en zal begin maart worden voltooid (een korte vertraging van de vorige raming van eind februari). 

Dit wordt intuïtief beschreven in het volgende artikel:


dinsdag 23 januari 2018

Het Herinneren van Jullie Vijf dimensionale ZELF Sue Lie en de Arcturianen, / 22 Januari 2018

Het Herinneren van Jullie Vijf dimensionale ZELF
Sue Lie en de Arcturianen,
22 Januari 2018

Wij de Arcturianen zijn in jullie bewustzijn gekomen binnenin dit NU om jullie eraan te herinneren aan jullie Innerlijke Kracht.
Wij realiseren ons dat jullie aannemen van een aards voertuig om te assisteren met persoonlijke en planetaire ascentie een moeilijke situatie is geweest voor velen van jullie.

 Jullie hebben je vrijwillig aangemeld, merendeels voor de planeet, wiens Ziel is gekend als Gaia, om de mensen instructies te geven die nog steeds onbewust zijn dat zij, ook, hebben een Ziel Essentie” die in een totaal tracé is met Gaia.

Één van de dingen waar alle vrijwilligers voor de Aarde voor gestudeerd hebben voordat zij hun “Missie naar de Aarde” begonnen, was om hoe in staat te zijn om te handelen, denken en te worden een driedimensionaal mens. Velen van jullie die ervoor kiezen om dit bericht te lezen zijn geweest onder degenen die deze keuze hebben gemaakt.

Jullie kunnen je misschien zelfs herinneren deze keus gemaakt te hebben, maar waarschijnlijk enkel in jullie dromen, meditaties en/of herinneringen aan Thuis. Daarvoor zouden wij jullie willen helpen om jullie te herinneren aan jullie vijfdimensionale Thuis, evenals de vijfdimensionale vormen.


maandag 22 januari 2018

Cosmic Disclosure: Onderzeese Bases – Sphere-Being Alliance, 29 dec. 2017 / 22 januari 2018Cosmic Disclosure: Onderzeese Bases – Sphere-Being Alliance,
29 dec. 2017

22 januari 2018

In Cobra’s update van 16 januari 2018 over Operatie Mjolnir heeft hij over onderzeese bases het volgende gemeld: “IBC is een door de chimera aangestuurde negatieve factie die zich heeft losgemaakt van het oppervlakte illuminatie netwerk en die tijdens de archon invasie in 1996 ondergronds ging. Zij hebben hun eigen netwerk gecreëerd van ondergrondse steden, verbonden door hoge snelheidstreinen. Hun ondergrondse netwerk is onafhankelijk van het US-leger ondergrondse netwerk (aangelegd sinds de vijftiger jaren en door de Resistance geschoond na 2000), onafhankelijk van het chimera ondergrondse netwerk (26.000 jaar geleden aangelegd en nu vrijwel volledig geschoond door de Resistance), en onafhankelijk van het Agartha ondergrondse netwerk (26.000 jaar geleden gecreëerd en in de laatste paar decennia uitgebreid toen de Resistance bij dit netwerk kwam): https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html

Hieronder de vertaling van deze episode (seizoen 9, episode 5) van Cosmic Disclosure van 29 december 2017, waarin Corey Goode ingaat op de omvang en de bouwwijze van, en andere interessante informatie over dit ondergrondse netwerk.

David Wilcock: All right. Welkom bij “Cosmic Disclosure”. Ik ben je gastheer, David Wilcock. Wij zijn hier met Corey, en in deze episode gaan wij in op ondergrondse en onderzeese bases. Corey, welkom bij de show.

zondag 21 januari 2018

(Video) 'Verenigen van Het Licht' Disclosure RondeTafel met COBRA, James Gilliland, Kauilapele en Winston Shrout - The Goldfish Report No. 181 - 20 januari 2018

(Video) 'Verenigen van Het Licht' Disclosure RondeTafel met COBRA, James Gilliland, Kauilapele en Winston Shrout - The Goldfish Report No. 181 -
20 januari 2018Helaas heeft YouTube de Life video van het internet gehaald
dat betekend dus geen beelden van dit interview, dank je wel Youtube.

Klik op de onderstaande link voor de audio van het interview
onze excuses voor het ongemak.

https://youtu.be/YXQg37mtje4


zaterdag 20 januari 2018

Disclosure Dump? | CIA geeft 13 miljoen pagina's van vrijgegeven documenten online vrij / door BBC , 18 januari 2018

Disclosure Dump? | CIA geeft 13 miljoen pagina's van vrijgegeven documenten online vrij
door BBC , 18 januari 2018(BBC)  Ongeveer 13 miljoen pagina's van vrijgegeven documenten van de Amerikaanse Central Intelligence Agency (CIA) zijn online vrijgegeven.


De records omvatten UFO-waarnemingen en paranormale experimenten uit het Stargate-programma, dat van oudsher van belang was voor complottheoretici.

De vrijgave kwam na langdurige inspanningen van voorstanders van vrijheid van informatie en een rechtszaak tegen de CIA. 

Het volledige archief bestaat uit bijna 800.000 bestanden.

Ze waren voorheen alleen toegankelijk in het Nationaal Archief in Maryland. 

dinsdag 16 januari 2018

De realiteit van het oude Atlantis & 'buitenaards' contact - een discussie die meer geloofwaardigheid oplevert / door Arjun Walia / 3 januari 2018

De realiteit van het oude Atlantis & 'buitenaards' contact - een discussie die meer geloofwaardigheid oplevert
door  Arjun Walia, 3 januari 2018

Arjun Walia ) Als het gaat om de menselijke geschiedenis, hebben we, zoals de auteur Graham Hancock ooit bedacht, een soort met geheugenverlies. We hebben moeite met het samenstellen van de stukjes van de puzzel, en de verklaringen voor wat er op verschillende momenten in de menselijke geschiedenis plaatsvond, is nog steeds grotendeels een mysterie. Bovenop al deze verwarring en gebrek aan begrip, komt indoctrinatie via onderwijs.


Wetenschappelijk en religieus dogma domineren nog steeds, en ondanks het feit dat elke dag nieuwe ontdekkingen worden gedaan, en meer "missing links" blijven verschijnen in de mainstream, is het grootste deel van de wereld zich nog steeds niet bewust van deze ontdekkingen en hun implicaties. Een van deze ontdekkingen is het idee van geavanceerde intelligente, oude beschavingen die ooit over de aarde zwierven, en het bewijs om het te ondersteunen.

De geschiedenis is niet altijd zoals het wordt verteld, daarom is kritisch denken en onderzoek belangrijk als je gepassioneerd bent over dergelijke onderwerpen. Vertrouwen op basis "onderwijs" kan ons misleiden en ons in sommige gevallen verkeerd informeren. Een ander belangrijk punt om op te merken is de classificatie van informatie. Volgens de beste schattingen van sommige historici classificeert de Amerikaanse overheid elk jaar meer dan 500 miljoen pagina's met documenten elk jaar zijnde geheim. Voor een historicus die de geschiedenis van de Verenigde Staten wil archiveren, is het bijna onmogelijk om dit op een accurate manier te doen.


REAL-LIFE UFO X FILES Het laatste deel van de real-life X Files van Groot-Brittannië is vrijgegeven - .................. / Door George Harrison / 5 januari 2018,

REAL-LIFE UFO X FILES
Het laatste deel van de real-life X Files van Groot-Brittannië is vrijgegeven - maar heeft de regering iets te verbergen?
Door George Harrison / 5 januari 2018, 14.29 uur

Regeringsfunctionarissen zijn eindelijk klaar met het tien jaar durende proces van het declassificeren van de real-life X Files van Groot-Brittannië, maar sommigen denken dat ze opzettelijk moeilijk toegankelijk zijn gemaakt. Voormalig MoD-alien-expert Nick Pope vraagt ​​zich af wat er echt aan de hand is.

THE MoD heeft tien jaar besteed aan het vrijgeven van een stroom van vrijgegeven documenten met betrekking tot UFO-waarnemingen ... en nu zijn de laatste drie documenten openbaar gemaakt.

Deze laatste release vervolledigt het lange proces van de regering om de echte X Files van Groot-Brittannië te publiceren, voorheen topgeheime documenten met ooggetuigenverslagenschetsen en politierapporten van UFO-waarnemingen uit de
jaren 1970 tot begin jaren negentig.


In het afgelopen decennium zijn de bestanden, die in het publieke domein zijn terechtgekomen om alle beweringen over een samenzwering te staken, zonder enige fanfare van de regering overgeheveld, met partijen die gestaag en zonder pardon online opduiken.

Cobra / PORTAL 2012 Operatie Mjolnir Dinsdag 16 januari 2018


Cobra / PORTAL 2012
Operatie Mjolnir
Dinsdag 16 januari 2018

Operatie Mjolnir is een speciale operatie van de Licht Krachten om de implementatie van de Galactische Codex binnen de quarantaine Aarde af te dwingen.

Mjolnir, ook wel Hammer of Thor genoemd (vergelijk Norse: Thor, Roman: Iuppiter, Greek: Zeus, Egyptian: Wsir, late Atlantian: Astar), is een speciale niet-onthulde technologie van de Galactic Confederation die ervoor zal zorgen dat Galactic Codex opnieuw wordt gerespecteerd in quarantaine Aardse sector:


Eén aspect van Mjolnir-technologie is de detectie van elk donker wezen door simpelweg de hoeveelheid kwantumanomalie te meten die wordt voortgebracht door negatieve gedachten, emoties en acties. Een ander aspect van Mjolnir-technologie is een waterdichte inperkings- en verwerkingstechnologie die elk donker wezen uit zijn domein kan verwijderen en verwerken volgens de Galactic Codex. Die verwerking vindt meestal plaats in de Ganymede-sorteerfaciliteit.

Operatie Mjolnir is volledig van kracht sinds november 2017.

maandag 15 januari 2018

GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT AARTSENGEL MICHAEL, UPDATE OVER "DE NOODTOESTAND" 13 Januari 2018 / door Christine Preston

GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT

AARTSENGEL MICHAEL, UPDATE OVER

"DE NOODTOESTAND"

13 Januari 2018 / door Christine PrestonChristine: De volgende boodschap is van Aartsengel Michael en werd woord voor woord ontvangen door telepathische communicatie:

Lord Michael: Dit is Aartsengel Michael en deze boodschap is bedoeld voor jou, Christine, evenals voor de lichtwerkers. 

Geliefden, ik zou willen zeggen dat het goed gaat ondanks dat jullie af en toe het gevoel hebben dat jullie worstelen met de tijd, of het gebrek daaraan, en vermoeidheid. Deze gevoelens zullen voorbijgaan. We gaan een nieuw tijdperk in, een nieuwe tijd met positieve veranderingen, vanwege de astrologische invloeden en de omvang van het werk van de Lichtwerkers die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Hun vasthouden van het Licht, haar balans, evenals hun gebeden op grote schaal, hebben ons in staat gesteld om in actie te komen en voorwaarts te gaan met een veelheid aan taken op het niveau van de engelenhemel, om enkele enorme ontwikkelingen voort te zetten om verder te gaan met nieuwe voorwaarden voor een betere toekomst. Met betrekking tot de noodtoestand die vorige week werd uitgeroepen en die de Hemelse waakzaamheid in het oog heeft gehouden, wordt deze nog niet verwijderd, met als reden dat we nog steeds hindernissen van politieke aard hebben om mee om te gaan. Ik zal jullie in de nabije toekomst meer vertellen over de uitkomst van deze situatie. De astrologische invloeden van Waterman doen hun werk,  dus voorlopig hopen we op het beste en vertrouwen in het Goddelijke Plan dat we positieve resultaten zullen behalen voor een prachtige ontplooiing van het lot.De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad Toegang tot oneindige Bronnen / Daniel Scranton / 15 januari 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
Toegang tot oneindige Bronnen
Daniel Scranton / 15 januari 2018

"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

Jullie hebben jezelf tot een punt in jullie evolutie gebracht waar jullie kunnen nemen wat je hebt gekregen en er zoveel meer mee doen. Jullie zijn niet langer afhankelijk van middelen die van buiten je komen om te komen waar jullie willen gaan. Jullie hebben een directe verbinding met dat deel van jezelf dat het meest creatief is. Daarom, ongeacht wat jullie middelen nu zijn, kunnen jullie komen waar je naartoe wilt en kun je het leven leiden dat je wilt leven.

Dit is de nieuwe uitdaging voor jullie. Velen van jullie wachten op een herwaardering van valuta en / of een herverdeling van middelen voordat jullie zelfs maar durven te dromen over het creëren van het leven dat jullie willen creëren. Maar omdat jullie ontwaakte wezens zijn die begrijpen dat jullie je eigen realiteit creëren, moet jullie erkennen dat je toegang hebt tot zoveel meer dan alleen fysieke bronnen.


Oude beschavingen en buitenaards contact (deel 1) / 13 januari 2018


Oude beschavingen en buitenaards contact

 (deel 1)
13 januari 2018

Wie lieten aanwijzingen, tekeningen, artefacten enzovoort achter: bezoekers uit de kosmos of, zoals veel legenden verhalen, de oude beschavingen die lang voor de onze al op Aarde bestonden…

Nieuws omtrent geheimzinnige vliegende schijven verschenen niet alleen in de 20e eeuw. Speciale objecten in de lucht werden geschilderd door holenmensen, maar ook door middeleeuwse Italiaanse schilders en Iconografen. Op muren van grotten staan, naast jachtscenes, ook schijfvormige objecten die boven dieren hangen. In Niaux, Frankrijk, is een tekening van een enorm figuur met een ronde helm op het hoofd.

Ze waren hier lang geleden al

Zelfs de Egyptenaren zagen mysterieuze objecten, blijkt uit de gegevens. In 1450 v. Chr was farao Tutmosis III zo onder de indruk van een fenomeen in de lucht, dat hij een schrijver opdracht gaf e.e.a. op te schrijven: “In de derde wintermaand en op het 6e uur van de dag zag de schrijver van het Levenshuis een naderende cirkel van vuur. Het had geen ogen. Zijn adem kwam uit zijn mond. Zijn lichaam was 5 meter lang en 5 meter breed en hij was stil…” (zie ook onze serie over Egyptische farao’s en goden)