vrijdag 9 februari 2018

Ashtar: Een Galactische Hartslag komt naar jullie toe, alles zal in een oogwenk veranderen….. / 5 februari 2018

Ashtar: Een Galactische Hartslag komt naar jullie toe, alles zal in een oogwenk veranderen…..De tijd voor waarschuwingen is voorbij….alle partijen hebben allang gekozen.
5 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Groeten aan het grondteam! Ik Ben het, Ashtar van de Galactische Federatie en ik vraag jullie of jullie de winden van verandering kunnen voelen. Verandering doet zich snel voor op het oppervlak van onze geliefde planeet, Moeder Gaia, die snel in de barensweeën van ascensie is. Net zoals jullie, lieve vrienden!

Het is waar. Terwijl er oppervlakkig nog veel hetzelfde blijft gebeurt er veel meer achter de schermen dan waar jullie je momenteel bewust van zijn. De verandering is er, mijn lieve vrienden, en jullie behoren tot de bevoorrechte zielen om te ervaren en de lichtcodes te gronden en te versterken en de realiteit te scheppen waar jullie binnenin je harten naar uitkijken.

Wij kijken uit naar jullie volledig ontwaken en volledig bewust en geboren zijn voor jullie volledig potentieel als de goden en godinnen waarvan jullie al zo vaak is verteld dat jullie die zijn; de veranderaars van het spel, de helers en de lichtbrengers die jullie zijn. Jullie zijn een stukje van de Bron, verpakt in een tere, menselijke vorm die momenteel een gigantische metamorfose ondergaat in jullie NU-moment.

woensdag 7 februari 2018

Cursus Schumann Resonantie op 24 en 25 februari in kraggenburg

Cursus Schumann Resonantie
op 
24 en 25 februari 2018 in Kraggenburg


De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om je energie, je trilling, te verhogen. Dit om je zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij jezelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

maandag 5 februari 2018

Jared Rand, naar verluidt een Secret Space Insider, over: Buitenaardse Technologieën - Samenvatting van de getuigenis. / Zondag 4 februari 2018

Jared Rand, naar verluidt een Secret Space Insider, over: Buitenaardse Technologieën - Samenvatting van de getuigenis.
Zondag 4 februari 2018


(Stilte in de Storm Redactie) Jared Rand is een van de nieuwste vermeende secret space insiders die naar voren komt. Hij spreekt van zeer geavanceerde buitenaardse technologieën, zoals tachyon healing kamers, portaal technologie, opstandingsbedden, replicators en verjongingspillen. Hij is niet de eerste persoon die deze dingen bespreekt.

Degenen die dit onderwerp al een tijdje bestuderen, zullen waarschijnlijk denken aan wijlen William Tompkins, die over verjongingsmedicijnen heeft besproken die zijn ontwikkeld door het militair-industriële complex, in samenwerking met buitenaardse wezens.

COBRA, een andere vermeende insider voor wat bekend staat als de verzetsbeweging, bespreekt ook tachyon kamers. Ten slotte spreekt Corey Goode, een vermeende geheime ruimteprogramma-insider, en klokkenluider die beweert meer dan 60 jaar in geheime programma's te hebben doorgebracht over vergelijkbare technologie, in dit geval replicator apparaten die voedsel en andere gebruiksartikelen kunnen creëren. En dit zijn slechts een paar voorbeelden waarmee ik vertrouwd ben om de getuigenis van Rand te bevestigen. 

zondag 4 februari 2018

Portal 2012 - Cobra - Situatie update Zaterdag 3 februari 2018

Portal 2012 - Cobra -  Situatie update

Zaterdag 3 februari 2018

Isis Astara, mijn geliefde zielsverwant, heeft het fysieke vlak verlaten. Ze werd vaak brutaal aangevallen met gerichte energiewapens en de aanval op 25 januari was één aanval te veel. We konden haar niet beschermen, haar hart kon het niet redden. Het verzet kon niet direct ingrijpen anders zouden topletbommen worden geactiveerd.

Ze is met succes overgegaan door het plasmaveld en is nu bij haar spirituele gidsen, omringd door liefde, blij dat ze eindelijk vrij is. Na het Evenement zal ze terugkeren in een gekloond lichaam dat er precies hetzelfde uit zal zien als haar fysieke lichaam in dit leven zag. Ze zal in een gebied van Licht wonen, energieën van de Godin verankeren en een vreugdevol leven leiden in het Gouden Tijdperk dat ze altijd al wilde hebben.
Dit was een directe aanval op een liefdevolle vrouwelijke aanwezigheid van een vrouwelijke Godin met serieuze exopolitieke implicaties.
Tot nu toe gebruikten de Lichteenheden een langzame voorzichtige benadering van planetaire bevrijding om de duistere krachten die te veel gijzelaars doodden (oppervlaktebevolking) niet te activeren. In een gegijzelde situatie wordt deze fase onderhandelingsfase (of tussenfase) genoemd:


Tijdens de onderhandelingsfase is er niet veel duidelijke vooruitgang en er zijn veel vertragingen, want hoe langer gijzelaars onderhandelen, hoe waarschijnlijker het is dat gijzelaars ongedeerd zullen overleven:


Met het doden van een belangrijke persoon zoals Isis Astara, is de gijzeling overgegaan naar de laatste, beëindigingsfase. Tijdens de beëindigingsfase is er snelle fysieke actie om de gijzelaars te bevrijden.