zaterdag 17 februari 2018

Eerste ervaring met arcturiaanse lichtgidsen / 16 februari 2018 - Marcel ter Veer

Eerste ervaring met arcturiaanse lichtgidsen -
16 februari 2018 - Marcel ter Veer


Mijn  eerste bewuste ervaringen met Arcturiaanse Lichtgidsen vond plaats in 2013. 

Ik lag in bed ’s morgens naar het plafond te staren, nog half in slaap en half wakker.
Ineens bemerkte ik dat ik in een ander soort bewustzijn verschoof.

Telepathisch werd er contact gelegd met mij door een wezen.
Een Arcturiaan, een blauwachtig hoofd zag ik met grote enorme amandel-vormige ogen.

Die keek op mij neer vanaf boven gezien, zeg maar. Het werd mij duidelijk gemaakt en kwam ineens binnen.

Het besef dat ik ben een Arcturiaan ben. Ik voelde Arcturus weer, de energie, het was thuiskomen, een warm verlangen werd in mij wakker en ik begon weer hevig te huilen, maar gelijk ook bewust, dat ik mijn emoties moest bedwingen. Dit was dus mijn voorlaatste incarnatie. De gevoelens die hierbij loskwamen waren dat ik hard moest huilen en voelde dat ik direct, naar “huis” wilde gaan. Maar ik ben hier, op aarde. Ik werd gerust gesteld.

Galactische familie
Mijn emoties werden in balans gebracht. Arcturianen zijn hoog geëvolueerde Lichtwezens en hun lager zelf heeft geen functie meer omdat zij leven vanuit eenheidsbewustzijn en Liefde. Ik snap nu ook beter mijn verontwaardiging. Waarom mensen soms op een voor mij, respectloze manier met elkaar omgaan. Ik voel dan zo extreem wat geen Liefde is. Ik heb gevraagd of ik met mijn familie mag communiceren, de taal herinnering weer terug mag ontvangen, dit gaat  ook  gebeuren. Arcturianen communiceren alleen telepathisch, dat past van nature goed bij mij uiteraard. Er werd telepathisch met mij gecommuniceerd. Ik ontdek weer een kerntaak erbij en wat die inhoudt.


donderdag 15 februari 2018

Samenvatting Skycity Challenge Project aarde / September 2017 / Auteur: Hans van Steenbergen (econoom)

Samenvatting
Skycity Challenge
Project aarde
September 2017
Auteur: Hans van Steenbergen (econoom)1. Inleiding

Dit rapport is een bijdrage voor Skycity Challence 17 (S0259)1. Belangrijke vraag bij deze uitdating is:

Hoe kunnen we met gebruik van grote schaaloplossingen onze planeet mooier maken voor de komende generaties? Hoe kunnen we een ruimte creëren waar alle nationaliteiten kunnen communiceren alsof het een ware collectief is? Misschien kunnen we een progressie van de Verenigde Naties maken - UN 2.0? Hoe kan SkyCity een nieuwe manier creëren voor huisvesting en gemeenschapsbouw dat een positief effect op de wereld heeft? De uitdaging is een nieuwe vorm van steden te bouwen waarbij grote aantallen mensen in de toekomst in verticale gemeenschappen leven. En over de hele wereld de bouw van een uitgebreid netwerk van duurzame coöperaties wordt bevorderd.

Dit rapport is geïnspireerd door de video Project Earth2, het boek ‘Operation survival earth’ uit 1969 en het rapport ‘North-South: a program for survival’ van commissie Brandt 19803 voor de Verenigde Naties. De video geeft een voorbeeld wat we kunnen doen om een duurzame welvarende wereld te maken. Het rapport van commissie Brandt gaat over de noodzaak om onze overleving als een ernstig vraagstuk te zien en een daarmee overeenkomende politiek te voeren. Belangrijk onderdeel van dit rapport is het internationale ontwikkelingsvraagstuk. Zo wordt in dit rapport de noodzaak beklemtoond van een internationaal gecoördineerd beleid om de verhoudingen tussen rijke en arme landen te veranderen en een positief herstructureringsbeleid en werkgelegenheidsprogramma te voeren.

Zal het Antarctische Duitse ruimtevaartprogramma zichzelf onthullen en geavanceerde technologieën vrijgeven? /Dr. Michael Salla, /11 februari 2018

Zal het Antarctische Duitse ruimtevaartprogramma zichzelf onthullen en geavanceerde technologieën vrijgeven?
Dr. Michael Salla, 11 februari 2018


Dr. Michael Salla ) Er is veel discussie geweest over een blog van 5 februari door voormalig redacteur van het tijdschrift Forbes Magazine, Benjamin Fulford, dat een Duits ruimtevaartprogramma op Antarctica in het geheim een ​​overeenkomst heeft bereikt met Amerikaanse en internationale autoriteiten, en klaar is om zichzelf te openbaren. Een dergelijke onthulling zal volgens Fulford leiden tot echte antizwaartekracht en andere onderdrukte technologieën die worden vrijgegeven.


Fulford noemt zijn bronnen niet of biedt geen direct bewijs voor zijn controversiële bewering, maar recente bezoeken aan Zuid-Argentinië door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Rex Tillerson en Amazon-oprichter Jeff Bezos, bieden wel belangrijke indirecte steun. De claim van Fulford verdient daarom een ​​grondig onderzoek in het licht van wat Tillerson en Bezos echt aan het doen waren in Argentinië. Fulford citeert naamloze Pentagon-bronnen voor zijn controversiële bewering. 

Hij schreef :
Op maandag 5 februari, Vorige week werd er een grote vredesovereenkomst bereikt in onderhandelingen die volgens de aanwezige bronnen letterlijk plaatsvonden in het licht van de blauwbloed-supermaan in een bepaald Aziatisch land vorige week. Als resultaat hiervan heeft de nazi-factie van het wereld militaire-industriële complex afgesproken zich aan te sluiten bij de  kant van de lichtkrachten. Dus in de nabije toekomst zal nazi-technologieën, met name anti-zwaartekracht en hypersonische (Mach 20+) vliegreizen beschikbaar worden gemaakt voor de "oppervlaktebevolking" van de planeet, zeggen de bronnen ... We zullen meer details hebben aan het einde van dit rapport.

Tegen het einde van zijn blog post geeft Fulford de beloofde aanvullende details:

dinsdag 13 februari 2018

2018-02-13 – Het UFO Fenomeen & Onze Buitenaardse Familie + Disclosure met buitenaards grondpersoneel – Micha Beuger


2018-02-13  –  Het UFO Fenomeen & Onze Buitenaardse Familie
Disclosure – Arcturianen – Plejadiërs – Sirianen – Andromedanen – enzovoort – al spellen zij dit zelf ietsje anders.
Zo luiden de titel met subtitels van het nieuwe blog van wakkeremensen. Zie de volgende link.

    Het UFO Fenomeen & Onze Buitenaardse Familie  

Onderstaand nieuw logo voor  Buitenaards Net  is een geschenk van wakkeremensen. Hiervoor mijn hartelijke dank!
Mijn artikel  Disclosure met buitenaards grondpersoneel  is tevens gepubliceerd op hun blog  UFO Fenomeen.


2018-02-13  –  Disclosure met buitenaards grondpersoneel  –  Micha Beuger

Disclosure  betekent letterlijk  Onthulling.
Van kwesties, die het daglicht niet verdragen, maar die dankzij onze innerlijke Dageraad aan het licht komen. Van wie en wat wij als mensen werkelijk zijn, namelijk eeuwige wezens met levenservaring in hemelse werelden. Van het bestaan van buitenaardse beschavingen en dat wij al onvoorstelbaar lang met enkele van ze samenwerken.

Waarom het 'officiële' verhaal achter de maanlanding nep zou kunnen zijn en wat er daarvoor in de plaats gebeurde. / door Arjun Walia / 18 januari 2018


Waarom het 'officiële' verhaal achter de maanlanding nep zou kunnen zijn en wat er daarvoor in de plaats gebeurde.
door Arjun Walia , 18 januari 2018


Zijn we echt naar de maan gegaan? Ja, dat hebben we zeker gedaan. Uit ons onderzoek blijkt echter dat veel van de foto's en videobeelden gefingeerd zijn.

"Er zijn geweldige ideeën onontdekt, doorbraken beschikbaar voor diegenen die een van de beschermende lagen van de waarheid kunnen verwijderen. Er zijn plaatsen die verder gaan dan geloven." 

- Neil Armstrong (bron)

maandag 12 februari 2018

De zeer sterke samenhang tussen opslagfaciliteiten voor kernwapens en UFO's door Arjun Walia, / 30 Januari , 2018

De zeer sterke samenhang tussen opslagfaciliteiten voor kernwapens en UFO's
door Arjun Walia, 30 Januari , 2018


De foto die je hierboven ziet is een echte foto genomen in augustus 1952, het is een foto van meerdere UFO's gemaakt door de fotograaf van de kustwacht in die tijd boven een Amerikaanse militaire installatie, een veelvoorkomende plaats voor UFO-waarnemingen. De foto werd als geheim gedefinieerd door de Amerikaanse overheid en later goedgekeurd voor vrijgave. De gebeurtenis werd waargenomen door meerdere 'professionele' mensen.


zondag 11 februari 2018

"Interdimensionale Wezens Bezoeken Ons" - FBI-Vrijgegeven Documenten Bevestigen Dit. / Zondag 11 februari 2018

"Interdimensionale Wezens Bezoeken Ons" - FBI-Vrijgegeven Documenten Bevestigen Dit.
Zondag 11 februari 2018

Openbaar gemaakt FBI-document - wezens uit andere dimensies bestaan. Top-geheim document in de FBI archieven dat spreekt van interdimensionale wezens, en hoe hun 'ruimtevaartuigen' het vermogen hebben om te materialiseren en dematerialiseren in onze eigen dimensie.

De definitie voor interdimensionale wezens of interdimensionale intelligentie wordt meestal beschreven als een theoretische of 'echt bestaande' entiteit die bestaat in een dimensie buiten de onze.