zaterdag 24 februari 2018

Super paranormale kinderen met vaardigheden die je niet zult geloven totdat je ze ziet. / door Enerchi , 7 februari 2018


Super paranormale kinderen met vaardigheden die je niet zult geloven totdat je ze ziet.
door Enerchi , 7 februari 2018(Enerchi)  Families beschrijven kinderen van over de hele wereld met uitzonderlijke psychische vermogens. In de diepe regio van de Himalaya melden mensen dat kinderen gebarentalen gebruiken die onbekend zijn voor hun familie en iedereen in de buurt.

Dankzij ExomatrixTV  geloven sommige in de regio van Aksai Chin dat deze kinderen regelmatig communiceren met buitenaardse wezens die alleen zichtbaar zijn voor deze kinderen en communiceren via telepathie. Mexicaanse kinderen vertonen ook vergelijkbaar gedrag, wanneer velen in het gebied gedurende lange tijd UFO-waarnemingen hebben gemeld. 

De Nieuwe Mensen zijn begonnen naar voren te treden en er wordt gezegd dat meer dan 1000 kinderen in staat zijn om 'te' zien met verschillende delen van hun lichaam.

China heeft een programma voor het onderzoeken van kinderen met vergelijkbare vermogens, dat door de Chinese regering in Beijing zeer serieus wordt genomen. Deze video beschrijft kinderen met uitzonderlijk menselijk functioneren (EHF) die vergelijkbare patronen vertonen als Indigo- of Sterrenkinderen. Ze vertonen telekinetische vaardigheden en andere fascinerende multi-dimensionele vaardigheden, zoals het voelen van andermans gedachten (telepathie). Je zou niet geloven hoeveel van deze kinderen daar zijn, ze lijken op een geniaal niveau te zijn. De sterrenkinderen kunnen een integraal onderdeel zijn van een wake-up call en het kan zijn dat we door hen worden geleid naar een goed begrip van deze diepe connectie.

donderdag 22 februari 2018

Veteraan UFO-onderzoeker dringt aan op waakzaamheid na onthullingen over het Pentagon / door Robbie Graham / 23 januari 2018


Veteraan UFO-onderzoeker dringt aan op waakzaamheid na onthullingen over het Pentagon
door  Robbie Graham , 23 januari 2018


Robbie Graham )  In december 2017 brak de Amerikaanse regering haar bijna vijftig jaar durende stilte over de UFO-kwestie door haar proxy-erkenning van een Top-Secret Pentagon UFO-project genaamd Advanced Aviation Threat Identification Program. De conclusies van het project, dat liep van 2008 tot 2012 voor een bedrag van $ 22 miljoen (en dat tot op de dag van vandaag rustig doorgaat), waren dat 'vliegtuigen' van ogenschijnlijk onaardse oorsprong routinematig het Amerikaanse luchtruim binnendringen.


Overwinning van het Licht! / 22 februari 2018

Overwinning van het Licht!


Prepare For Change Netwerk

We gebruiken nu COEO voor Event Support en Sisterhood of the Rose Lokale Groepen !

Je kunt op de kaart hierboven klikken om naar de Lokale Groepen Home pagina te gaan en je aan te melden !

Voor meer info over de Lokale Groepen organisatie, klik hier.

  PFC groeit! Kom erbij alsjeblieft om te helpen!

Opgericht in mei 2013, (26-5-2013) tijdens de ‘New Society’ Conferentie in Laguna CA;
PFC is een ‘open-source’ beweging, zijn doel is het creëren van een lokale ‘grass-root’ organisatie ontworpen om te helpen een soepele en vreedzame transitie te creëren gedurende de komende Planetaire Verschuiving, genoemd ‘De Event’

De Visie

maandag 19 februari 2018

Maak VRIENDEN met jullie ZELF, Eigenlijk, maak VRIENDEN met ALLE van jullie ZELVEN /De Arcturianen via Suzanne Lie,/ 19 Februari 2018

Maak VRIENDEN met jullie ZELF,
Eigenlijk, maak VRIENDEN met ALLE van jullie ZELVEN
De Arcturianen via Suzanne Lie, 19 Februari 2018

Hoe vaak herinneren jullie je om een LANG moment te nemen om vrienden te maken met jullie vele, multidimensionale Vrienden, die trouwens ALLEMAAL in JULLIE leven! Jullie degenen aan de aarde gebonden, denken vaak aan jullie Multidimensionale “ZELF” als zijnde “boven jullie.”

Echter in werkelijkheid, hebben jullie vele expressies van jullie Multidimensionale ZELF die leven “binnenin jullie”.
Maar sinds dat het voor jullie Mens/Zelf lijkt dat jullie enkel één lichaam hebben, kunnen jullie de neiging hebben om ook die beperking te verbinden met jullie Multidimensionale/ZELF.
Herinner alstublieft dat jullie Multidimensionale ZELF dient als het “Collectieve Zelf” van al de incarnaties die jullie hebben gehad op Gaia, evenals op Venus, Mars en alle planeten of sterren binnen jullie huidige Zonnestelsel die jullie hebben bezocht.

Wij zeggen, “jullie huidige Zonnestelsel,” (Solarsysteem) omdat jullie hebben geleefd en jullie LEVEN, gelijktijdig in meer dan één werkelijkheid of dimensie. Op deze wijze kunnen jullie deelnemen aan meer dan één werkelijkheid binnen hetzelfde NU van het ENE.

Dit NU van de “ENE” waarover wij spreken is de vijfde dimensie en verder. In deze hogere frequenties van de vijfde dimensie en van verder, hebben jullie de mogelijkheid om vele verschillende werkelijkheden te ervaren binnen het zelfde NU. Deze inter-dimensionale ineenvoeging wacht ons allemaal als wij beginnen de drempel waar te nemen naar de vijfdimensionale frequentie van werkelijkheid.