vrijdag 2 maart 2018

Cobra’s Korte Situatie Update, 2 maart 2018 / 2 Maart 2018Cobra’s Korte Situatie Update,
 2 maart 2018
2 Maart 2018

Het verwijderen van het ondergrondse illuminatie uitbreek complex is in volle vaart bezig.

De Lichtkrachten kunnen niet aan wie dan ook veel intel vrijgeven over oppervlakte operaties zonder de operaties zelf te compromitteren. De Lichtkrachten hebben gewaarschuwd dat door het ontbreken van substantiële intel er veel blabla intel rond zal gaan op het internet. Er wordt dus veel onderscheidingsvermogen geadviseerd. De Lichtkrachten raden ook af om speculaties te doen over wanneer de Event zal plaatsvinden.

Het enige dat zij aan mij hebben gevraagd om te delen is het volgende: “Mjolnir technologie is een vijfdimensionaal Clifford torus, geprojecteerd in vierde en derde dimensies. De bevrijding van de oppervlakte van de planeet zal het Goldilocks principe volgen.”

(redactie: Clifford torushttps://www.youtube.com/watch?v=1_pzjvVixL0 – Goldilocks principle: https://seekingalpha.com/article/4084225-goldilocks-principle: “The Goldilocks principle is the idea that there is an ideal amount of some measurable substance, an amount in the middle or mean of a continuum of amounts, and that this amount is “just right” for a life-supporting condition to exist. The analogy is based on the children’s story, The Three Bears, in which a little girl named Goldilocks tastes three different bowls of porridge (ZIRP, QE, NIRP?), and she finds that she prefers porridge which is neither too hot nor too cold but has just the right temperature.”

David Wilcock & Corey Goode: Secret Space Programs -- Ancient Aliens Return (Video) / SphereBeing Alliance / Gepubliceerd op 1 maart 2018

David Wilcock & Corey Goode:
Secret Space Programs -- Ancient Aliens Return (Video)
SphereBeing Alliance / Gepubliceerd op 1 maart 2018BEKIJK DE HELE PRESENTATIE OP http://bit.ly/2oAbg9v

Ga naar http://www.blueavians.com voor gratis afleveringen van Cosmic Disclosure met David Wilcock en Corey Goode.Voor, tijdens en na de EVENT - QHHT Cliënt Hypnose Sessies. / Allison Coe / Gepubliceerd op 27 feb. 2018

Voor, tijdens en na de EVENT - QHHT Cliënt Hypnose Sessies.
Allison Coe / Gepubliceerd op 27 feb. 2018
Hoi!! Bedankt voor het bekijken van deze video. Dingen springen absoluut vooruit in 3D en daar voorbij. Verschillende klanten werden naar het Event gebracht en ervaarden het uit de eerste hand. Zeer gave informatie. Ik hoop dat je geniet en dit iemand op de een of andere manier helpt. Gebruik zoals altijd uw eigen onderscheidingsvermogen bij het luisteren naar tijdlijnen en andere informatie in mijn video's.

Een "Dank je wel!!" aan al mijn geweldige klanten, die mij toestemming gaven om deze informatie met jullie te delen, en aan de kijkers en luisteraars van deze video.

We hebben u nodig! Bedankt dat je het licht vasthoudt.

Veel liefde,

Allison


woensdag 28 februari 2018

DE UFO-DOCUMENTAIRE DIE JE NIET MOET ZIEN / Buck Rogers / Waking Times / 29 december 2017

DE UFO-DOCUMENTAIRE DIE JE NIET MOET ZIEN
Buck Rogers  / Waking Times  / 29 december 2017Dit werd gepresenteerd samen met de impliciete aankondiging dat de Amerikaanse regering een geheim militair programma heeft opgezet om buitenaardse dreigingen, het Advanced Aviation Threat Identification Program, te identificeren en te monitoren. Het programma liep alleen van 2012 tot 2017, zeggen ze, wat een korte vijf jaar is in de langere tijdlijn van onderzoek door de Amerikaanse overheid naar UFO-activiteit, teruggaand tot het Roswell-incident in 1947.

In plaats van de inhoud van de U / S en de kennis van de overheid over ET's en UFO's  volledig vrij te geven, kunnen de recente aankondigingen worden gezien als een psyop om de UFO-onderzoeksgemeenschap te verwarren en te misleiden als afleiding van andere belangrijke stukken van deze tijdlijn. Dit type verwarring biedt dekking voor zwarte budgetprogramma's terwijl het op subtiele wijze de aanwezigheid van een oorlogsplan tegen buitenaardse wezens aankondigt.

Sananda, Ashtar en HDD( Hij Die Dient) - "Het is nu tijd om de Missie van je Vader (Hoger Zelf) op te pakken". / James McConnell / 1 Februari 2018

Sananda, Ashtar en HDD( Hij Die Dient) - "Het is nu tijd om de Missie van je Vader (Hoger Zelf) op te pakken".
 James McConnell   /  1 Februari 2018
        Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze boodschappen werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Prepare for Change-groep in Phoenix, Arizona, op 28 januari 2018                                   
  
 LORD SANANDA

Ik Ben Sananda. 

Zoals altijd is het heerlijk om hier bij jullie te zijn, om in staat te zijn om met jullie te delen in alles wat er nu op de planeet met jullie allen aan de hand is, zowel in jullie als buiten jullie. De tijden die komen en die er nu zijn, zijn allemaal een proces van bewustzijn dat een proces is waar jullie allemaal naartoe hebben gewerkt.

Wij zeggen jullie dat het NU de tijd is. Het is nu de tijd om er weer klaar voor te zijn om de missie van je Vader op te pakken. Zoals ik, als Jeshua, zoveel jaren geleden heb gezegd: “Het is nu tijd om Mijn Vaders Missie op te pakken!” Het is ook jullie tijd om dit te gaan doen. Jullie, degenen die zijn ontwaakt. Het is tijd om anderen te helpen bij hun ontwaken. 

Het is tijd om je hand uit te steken en alle anderen te helpen die nog in slaap zijn, in slaap, en niet weten dat zij nog slapen. Alleen jullie weten dat zij wel slapen. Wat hun betreft zijn zij alleen maar bezig met het leven van hun levens zoals zij dit al leven na leven hebben gedaan.


maandag 26 februari 2018

Het buitenaardse controlesysteem van de Saturnus Maan ontdekken / by Dr. Michael Salla, / February 9th, 2018

Het buitenaardse controlesysteem van
de Saturnus Maan ontdekken

by Dr. Michael Salla, February 9th, 2018


De Australische contactpersoon George Kavassilas wordt geïnterviewd over zijn levenslange ervaringen met verschillende buitenaardse beschavingen en schaduwregeringwerkers.

In deze eerste aflevering van een tweedelig interview met Exonews TV aan de Gold Coast in Australië, legt George uit hoe zijn contacten zijn begonnen, hoe deze zich in de loop van de jaren hebben ontwikkeld waarbij verschillende groepen betrokken waren, en de marteling die hij onderging door schaduwoverheden die probeerden zijn ervaringen te onderdrukken en hem het zwijgen op te leggen.

Ten slotte beschrijft hij een wereldwijd besturingssysteem bestaande uit de planeet Saturnus, de maan en buitenaardsen dat heeft geresulteerd in een matrixachtige illusoire werkelijkheid die de mensheid manipuleert. George beweert dat de ontdekking van het Saturnus Maan Buitenaardse controlesysteem de eerste stap is naar menselijke vrijheid.