donderdag 8 maart 2018

David Wilcock: De Geheime Oorsprong van de Mensheid met Graham Hancock (video) / Gepubliceerd op 7 maart. 2018

David Wilcock: De Geheime Oorsprong van de Mensheid met Graham Hancock (video)
Gepubliceerd op 7 maart. 2018


Klik hier voor de video:


Het model dat wordt gebruikt voor het dateren van de oorsprong van de menselijke beschaving is gebonden aan de vooronderstelling dat de geschiedenis van de mensheid lineair is geëvolueerd ten tijde van stammen jagers.

Gevestigde instellingen houden zich ferm vast aan deze mening, bewijs dat in tegenspraak is met het geaccepteerde model blijft groeien. Deze gegevens zijn moeilijk te verzamelen en worden onmiddellijk in diskrediet gebracht door de "geloofwaardige" wetenschappelijke gemeenschap. In deze inaugurele episode onthult Graham Hancock zijn bewijsmateriaal in deze presentatie dat suggereert dat cataclysmische gebeurtenissen een dramatisch einde hebben gebracht aan een geavanceerde menselijke beschaving die al duizenden jaren ouder is dan de opgetekende geschiedenis.

dinsdag 6 maart 2018

Voormalig Pentagon Official Belast met het Geheime UFO Onderzoek legt uit hoe UFO's Vliegen / door Staff Writer / 19 februari 2018

Voormalig Pentagon Official Belast met het Geheime UFO Onderzoek legt uit hoe UFO's Vliegen
door Staff Writer / 19 februari 2018


(Ancient Code) Buitenaardse Technologie eindelijk onthuld? Een voormalig ambtenaar van het Pentagon heeft een verbazingwekkende uitspraak gedaan over de technologie achter UFO's.

Een voormalig ambtenaar van het Pentagon, die de leiding had over het uiterst geheime Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), dat werd opgericht om het UFO-fenomeen te onderzoeken, onthulde verbazingwekkende details over het mysterieuze vliegende vaartuig. 

De AATIP was een geheim programma met een totaal budget van meer dan  20 miljoen dollar, jaarlijks toegewezen door het ministerie van Defensie. Dit geheime programma werd uitgevoerd vanuit de C-ring van het Pentagon en was uitsluitend verantwoordelijk voor het onderzoeken van UFO's.

Luiz Elizondo, de man die de leiding had over het geheime programma, heeft zich uitgesproken over de AATIP en wat exporteurs vonden sinds de Nevada democraat, Harry Reid, in 2007 aandrong op zijn oprichting.