zaterdag 17 maart 2018

Tachyon Kamers: Een Nieuwe Manier om te Genezen,/ Megan Edwards-PFC / 17 maart 2018


Tachyon Kamers: Een Nieuwe Manier om te Genezen,
Megan Edwards-PFC  / 17 maart 2018

De Pleiadians en andere kosmische gemeenschappen van Licht gebruiken subatomische partikels, Tachyons genaamd, als een basisbron van energie: als hyperdrive energiebron voor hun ruimteschepen via het creëren van hyperspace wormholes, voor genezing, voor informatie-uitwisseling en voor andere doeleinden.

De Pleiaden (1885) door kunstenaar Elihu Vedder. Ik zie veel Godinnenenergie in dit schilderij!
En nu zijn er tachyonkamers in Noord-Amerika, Europa en Azië, die ons zullen helpen om lichaam, geest en spirit te genezen. 


zondag 11 maart 2018

Ashtar: De Momenten waarop jullie hebben gewacht zijn nu dichtbij. / James McConnell / 11 maart 2018

Ashtar:
De Momenten waarop jullie hebben gewacht zijn nu dichtbij.
James McConnell / 11 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

IK BEN Ashtar.

Het is altijd prachtig om bij jullie te zijn, om met jullie te delen, om door te gaan met deze expressie, het programma waarmee wij bezig zijn en waar jullie aan meedoen.

Wij zijn al lang bezig met voorbereidingen, net als jullie. Wij hebben bericht ontvangen dat jullie bij deze urgente boodschap door James heen hier aanwezig zouden zijn, bij deze expressie die wij jullie kunnen brengen. Want dit zijn de momenten waarvan Sananda heeft gesproken als de Eindstreep. De momenten van op het punt staan van verandering, van het crescendo dat nu bijna is bereikt.

Wij hebben een signaal ontvangen dat wij nu klaar staan om in actie te komen, wij als Galactici, wij als degenen die in alle schepen zijn die boven jullie hangen. Wij hebben het signaal gehad om niets te doen, behalve als dit het eindproces betreft, de finale fase van dit ascensie-proces, van dit transitieproces waar jullie doorheen gaan, waar wij samen met jullie doorheen gaan.