vrijdag 23 maart 2018

Cobra’s bericht: Pleiadians, 22 maart 2018 / 22 maart 2018


Cobra’s bericht: Pleiadians, 22 maart 2018
22 maart 2018

Pleiadians zijn wezens van Liefde en Licht. Het meeste van de oppervlaktebevolking is zo verstrikt in de disfunctionele status van affaires op deze planeet dat het moeilijk voor ze is om te geloven dat wezens die vol zijn met Liefde en Licht zonder een agenda werkelijk bestaan.

Maar ze bestaan. In feite hebben wezens als deze de overhand in deze galaxy. En Pleiadians maken daar deel van uit.

Pleiadians hebben hun oorsprong van engelachtige evolutie die dit dimensionale universum binnenkwam door via het Galactische Centrale Zon portaal binnen te komen.

Zij hebben toen de galaxy verkend in hun engelachtige lichtlichamen totdat zij zich vestigden in het Pleiaden sterrencluster dat zo’n 18 miljoen jaar geleden uit plasma tevoorschijn kwam in de fysieke laag.


donderdag 22 maart 2018

Inter-dimensionale Communicatie / De Arcturianen via Suzanne Lie, / 22 maart 2018

Inter-dimensionale Communicatie
De Arcturianen via Suzanne Lie,
22 maart 2018

Driedimensionale Communicatie doet zich voor binnen de Fysieke Wereld van polariteiten, afscheiding, tijd en ruimte. Het wordt het beste waargenomen met jullie fysieke kwaliteiten van horen, zien en ruiken.

Driedimensionale Communicatie wordt het beste bereikt door te luisteren naar wat jullie zeggen evenals naar wat de persoon die tegen jullie spreekt, zegt.

***

Vierdimensionale Communicatie doet zich voor binnen de Astrale Wereld gedurende jullie je voorbereiden voor geboorte/dood en/of transmutatie van jullie bewustzijn en/of fysieke vorm.

Vierdimensionale Communicatie wordt het beste geactiveerd door creativiteit, tijdens dromen, meditaties en/of bijna doodervaringen.

dinsdag 20 maart 2018

Cobra: Aanvulling op de instructies voor ‘Contact Schotel’ / 19 maart 2018


Aanvulling op de instructies voor ‘Contact Schotel’
19 maart 2018

Cobra heeft naar aanleiding van de vele vragen op zijn ‘Contact’ bericht van 18 maart 2018 wat verduidelijking aan zijn bericht toegevoegd, zoals de minimale afmetingen terrein die nodig zijn om een klein schip te kunnen laten landen, en waarom het zo belangrijk is dat je het decreet in STILTE doet en er met niemand over spreekt of je het al dan niet hebt gedaan. Je kunt wel met andere ontwaakten spreken over de instructies voor het decreet. Hieronder heb ik dit gedeelte uit zijn bericht opgenomen, met in kleur de toegevoegde verduidelijking.

Om de planeet voor te bereiden voor de compressie doorbraak, hebben de Lichtkrachten mij gevraagd om de oppervlaktebevolking te instrueren dat zij de oppervlakte van de planeet in een Contact Schotel veranderen.

Instructies:

maandag 19 maart 2018

Galactische Codex, achtergrond en uitleg / 19 maart 2018


Galactische Codex, achtergrond en uitleg
19 maart 2018

Cobra meldt op 18 maart 2018: “De Galactische Confederatie Krachten van Licht hebben verordend dat de oppervlakte van deze planeet een Confederatie domein wordt overeenkomstig de Galactische Codex, sectie IV/2.”

Op 16 januari 2018 meldde hij: “Operatie Mjolnir is een speciale operatie van de Lichtkrachten om de implementatie van de Galactische Codex binnen de quarantaine Aarde af te dwingen.”

Ik begin hier met het weergeven van de inhoud van deze sectie IV/2 (Sectie IV heeft als titel “De Wet van Interventie”), en daarna vind je de gehele inleiding en tekst van de Galactische Codex, waarvan sectie IV/2 het laatste onderdeel is.