zaterdag 31 maart 2018

Niemand kan de Bizarre UFO verklaren gezien door 2 afzonderlijke Airliners boven Arizona / door Ivan / 30 Maart 2018

Niemand kan de Bizarre UFO verklaren gezien door 2 afzonderlijke Airliners boven Arizona
door Ivan / 30 Maart 2018


(Ivan) Wat er vorige maand gebeurde in de lucht boven Arizona? Twee verschillende lijnvliegtuigen hebben een niet-geïdentificeerd vliegend object ontmoet en de audio-opname die de ontmoeting beschrijft is zo bizar dat zelfs de FAA vol ontzag is.


Het vreemde incident vond vorige maand plaats boven Arizona, maar de audio-opname werd pas onlangs vrijgegeven aan het grote publiek, en leverde een solide bewijs van een vreemde waarneming in de lucht die niemand, zelfs niet de FAA, tot nu toe heeft kunnen verklaren.

De mysterieuze ontmoeting vond plaats op 24 februari in het luchtruim van Arizona toen de piloot van een Learjet 36-lijnvliegtuig van Phoenix Air Group contact opnam met Air Traffic Control nadat hij iets had opgemerkt dat hij niet kon begrijpen.

donderdag 29 maart 2018

Pentagon's Geheime Onderzoek Naar UFO's Gaat Nog Steeds Gewoon Verder, Zegt Onderzoek Journalist Leslie Kean./ door Nirmal Narayanan / 5 maart 2018


Pentagon's Geheime Onderzoek Naar UFO's Gaat Nog Steeds Gewoon Verder, Zegt Onderzoek Journalist Leslie Kean.
door  Nirmal Narayanan / 5 maart 2018


(Nirmal Narayanan) Leslie Kean, de onderzoeksjournalist die licht werpt op Pentagon's Geavanceerde Ruimte Bedreiging Identificatie Programma (AATIP), heeft nu beweerd dat het geheime project nog steeds loopt. Volgens Kean wordt het onderzoek naar niet-geïdentificeerde vliegende objecten voortgezet door het Pentagon, ondanks hun eerdere verklaring waarin werd beweerd dat het programma in 2012 was beëindigd.


"Het is volkomen rationeel om geïnteresseerd te zijn en te proberen erachter te komen wat er aan de hand is. We weten dat dit programma bestond, en het bestaat nog steeds, en het onderzocht militaire gevallen en zeer belangrijke gevallen van ontmoeting met deze objecten,"  vertelde Leslie Kean aan Wtop.

dinsdag 27 maart 2018

Update 2: Zaterdag 28 april 2018 Deel 3 “Het Wonder van Groningen” – De Ontknoping en Geweldige Kans! / 22 maart 2018


Update 2: Zaterdag 28 april 2018
 Deel 3 “Het Wonder van Groningen” – De Ontknoping en Geweldige Kans!
22 maart 2018 | AgendaNieuws

Iedereen die meer wil weten over de vreemde verschijnselen in het noordelijke luchtruim, de duizenden claims over buitenaards contact, hoe en welke informatie wordt doorgegeven en de rol  van de gehele media in dit unieke verhaal is op zaterdag 28 april 2018 van harte welkom bij deel 3  van “Het Wonder van Groningen” – de Ontknoping en Geweldige Kans!

Na de twee succesvolle edities in maart en augustus 2017  hebben wij zoveel nieuwe feiten, contacten en universele kennis ontvangen dat we met vreugde toewerken naar de meest onthullende presentatie tot dusver.  Hierin geven wij als meldpunt, klokkenluider en universal news met collega’s en getuigen de feiten weer wat zich o.a. boven Groningen en Winsum heeft voltrokken. Dit is een geweldige kans voor elke journalist, fact-checker, nieuwssite en mediakanaal om hierbij aanwezig te zijn en mensen te ontmoeten die bereid zijn om dit te delen. Volgens onze informatie en tientallen jaren lang onderzoek is het juist Nederland waar zich de meest bijzondere zaken hebben afgespeeld die angstvallig buiten de media worden gehouden. Nederland is vrijwel het enige land die zegt geen UFO-files te hebben, terwijl er talloze feiten en getuigen zijn. Wij maken ons sterk  voor al die mensen en kinderen die niet worden geloofd over wat ze hebben gezien en ervaren en etiketten krijgen toebedeeld door de onwetende gezondheidszorg en media, die velen onnodig in de problemen hebben gebracht.

zondag 25 maart 2018

Kunnen UFO's Ruimte Tijd Ombuigen? / door Jon Rappoport /12 maart 2018


Kunnen UFO's Ruimte Tijd Ombuigen?
door Jon Rappoport / 12 maart 2018


(Jon RappoportLuis Elizondo, voormalig hoofd van een geheime Pentagon-programma dat UFO's bestudeert, breidt nu zijn recente opmerkingen uit over vaartuigen die waargenomen zijn in onze luchten ...In een interview met de UK Daily Star (2/8) maakte Elizondo de volgende verbijsterende opmerkingen:

"Voor de eerste keer hebben we een overtuigend beeld van datgene wat  wordt uitgelegd in ons huidige begrip van fysica, geavanceerde fysica en kwantummechanica."