zaterdag 7 april 2018

Multidimensionale Lichtwerkergroepen + Overwinning van de Licht Updates / 5 april 2018 / door Therese Zumi Sumner


Multidimensionale Lichtwerkergroepen + Overwinning van de Licht Updates


Als je iets meer wilt weten over sommige van deze Lichtwerker-groepen waar je misschien nog niet bekend mee bent, kun je informatie vinden over de volgende groepen op een pagina op mijn website met de titel Victory Now. 

De groepen zijn als volgt;

Agarthaanse Beschaving,

Verzetsbeweging Lichtkrachten

Positieve militairen

Lichtwerkers - ruggengraat van de verzetsbeweging

Een groep van 15000 wezens

The Sisterhood of the Rose

Wikileaks documenten suggereren dat Werner Von Braun ons probeerde te waarschuwen voor een nep buitenaardse invasie / Arjun Walia / 6 april 2018

WIKILEAKS DOCUMENTEN SUGGEREREN DAT WERNHER VON BRAUN ONS PROBEERDE TE WAARSCHUWEN VOOR EEN NEP BUITENAARDSE INVASIE.
ARJUN WALIA / 6 APRIL 2018


Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord, heeft Wikileaks een tijd geleden de Podesta- e-mails uitgebracht. Net als bij eerdere lekken leggen ze enorme hoeveelheden corruptie bloot in het Amerikaanse politieke systeem.

Sommige van de lekken van Podesta bevatten informatie, over UFO's en buitenaardse wezens, in de vorm van privé-e-mails.

Een daarvan was met name van Apollo 14-astronaut Dr. Edgar Mitchell, en het luidt als volgt:

Beste John,

Omdat de War in Space-race aan het opwarmen is, vond ik dat je rekening moest houden met verschillende factoren, terwijl jij en ik onze Skype-gesprekken plannen.

Onthoud dat onze geweldloze ETI uit het aangrenzende universum ons helpt om nulpuntsenergie naar de aarde te brengen.

Het activeren van jullie Vijf dimensionale Perspectief De Arcturianen via Suzanne Lie, / 3 april 2018

Het activeren van jullie Vijf dimensionale Perspectief
De Arcturianen via Suzanne Lie,
3 april 2018

Geliefden, wij zijn de Arcturianen,

Wij zijn hier binnen jullie NU om jullie eraan te herinneren wat er aan het gebeuren is dat jullie, de leden van de mensheid van de Aarde, jullie vijfdimensionale waarnemingen aan het activeren zijn.

Er zijn drie fases van deze activatie.

Fase ÉÉN is activeren,

Fase TWEE is integreren,

Fase DRIE het effectief gebruiken van wat jullie hebben geactiveerd en geïntegreerd.

Wij, de Arcturianen kijken nu naar de huidige energiestromen rondom
Individuele werkelijkheden, mogelijke werkelijkheden, vermoedelijke werkelijkheden, evenals hoe deze energiestromen sterker of zwakker te maken?

Vragen:
Wat is de relatie tussen individuele schepping van de werkelijkheid en de werkelijkheid van een groep en de werkelijkheid gebaseerd op massabewustzijn?

Kunnen jullie, de Arcturianen, een voorbeeld overwegen over hoe twee vermoedelijke uitkomsten zouden kunnen komen van dezelfde werkelijkheid?

Wat is een Actieve Intentie?


vrijdag 6 april 2018

RAAD VAN ANDROMEDA op 27 November 2011 / Geplaatst door Mike Quinsey op 6 april 2018

RAAD VAN ANDROMEDA,
27 November 2011
Geplaatst door Mike Quinsey op 6 april 2018

Lieve Vrienden, tussen mijn bestanden vond ik de volgende boodschap en met het oog op de periode van verandering die we net zijn binnengegaan is dit bericht meer dan ooit van toepassing, omdat het ons een heldere kijk geeft op wat we in de nabije toekomst mogen verwachten.

Vragen aan de Raad van Andromeda.

Hoe zal de bevolking van de Aarde veranderen wanneer we nieuwe 4D-mensen worden?

ANTWOORD: het meest belangrijke dat men dient te beseffen is dat de transformatie, de overgang van 3D naar 4D, van 3D mens naar 4D mens, een vloeiend, “naadloos” en “pijnloos” proces zal zijn. Deze ervaring zal een eenvoudige transformatie van de cellulaire structuur inhouden, van het tragere, meer dichte en zwaardere 3D trillings-lichaam dat jullie vandaag de dag bezitten - naar een hogere, snellere en lichtere 4D trillingssnelheid. Jullie zullen een lichaam hebben dat groter is, letterlijk lichter als het gaat om massa, gewicht en dichtheid, ongeveer één tiende van wat jullie nu wegen. Vergeet niet dat de moleculaire structuur van jullie lichaam op celniveau daadwerkelijk zal veranderen. En dan moet je denken aan uit kristal bestaande moleculen. De wanden van jullie huidige 3D cellen zullen transmuteren in wanden die uit kristal bestaan. Jullie 4D lichaam zal bestaan uit kristallijne moleculen en niet langer uit koolstofmoleculen. De kern, het centrum van elke cel, zal met licht worden gevuld. Jullie 4D lichamen zullen werkelijk bijzonder doorschijnend zijn. Dit is de natuurlijke staat van de 4e dimensie, de 4e dichtheid.

CHILEENSE LUCHTMACHT ONTVANGT EEN RADARRETOUR VAN EEN UFO GELIJK AAN DE GROOTTE VAN TIEN OF MEER VLIEGDEKSCHEPEN./ ARJUN WALIA / 5 APRIL 2018


CHILEENSE LUCHTMACHT ONTVANGT EEN RADARRETOUR  VAN EEN UFO GELIJK AAN DE GROOTTE VAN TIEN OF MEER VLIEGDEKSCHEPEN.
ARJUN WALIA / 5 APRIL 2018


UFO's zijn op dit moment misschien wel het meest gezochte onderwerp op internetzoekmachines en als ze dat niet zijn, staan ​​ze dicht bij de top. De belangstelling voor het onderwerp blijft groeien en de Deep State-  gemeenschap heeft het zeker herkend. Jaren en jaren van verzoeken van burgers en UFO openbaarmaking groepen, bovenop andere internationale regeringen die het fenomeen erkennen, om nog maar te zwijgen van honderden hooggeplaatste personen uit verschillende rangen binnen militaire agentschappen, academies en inlichtingendiensten die allen naar voren zijn gekomen om hun kennis en ervaringen te delen.

De laatste tijd lijkt het een kritisch kookpunt te hebben bereikt, waar een meerderheid van de bevolking zich bewust is van het feit dat er iets vreemds binnen en buiten onze atmosfeer lijkt te gebeuren en dit al voor een lange tijd. Misschien is dit de reden waarom de Amerikaanse regering onlangs heeft besloten om te stoppen met wat, zoals de eerste CIA-directeur Roscoe H. Hillenkoetter zinspeelde, een officiële campagne van geheimhouding lijkt te zijn?

donderdag 5 april 2018

Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen. (deel 1) / 4 april 2018 /Anton Teuben /


Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen. (deel 1)
4 april 2018 /Anton Teuben / AgendaNieuws

In Roswell stortte in 1947 een aantal objecten neer waarvan een wezen(ebe) nog een tijdje in leven bleef. Roswell is inmiddels een toeristenattractie geworden gebaseerd op slechts een voorval. Roswell wordt nu al tientallen jaren gebruikt als afleiding van de talloze wereldwijde bewijzen dat we worden bezocht en wordt in vrijwel alle programma’s UFO’s en buitenaards contact benoemd (Discovery en National Geographic). De luchtmacht bracht dit voorval direct in twijfel en het werd afgedaan als ballonnen. Twijfels zijn er niet meer bij de mensen die nauwkeurig de berichtgeving hebben gevolgd en de vele verklaringen van militairen hebben gezien die pas op hun sterfbed de waarheid hebben verteld en er eerder niet over konden en mochten spreken op straffe van.

Groningen levert meer bewijs en feiten over buitenaards contact dan Roswell 

Er zijn dan weliswaar geen berichten bekend dat er een object is neergestort en er een alien is gevonden, maar we hebben uit Noord-Nederland meer meldingen, bewijs en feitelijk materiaal in de vorm van foto’s, film, video’s en de tienduizenden getuigen, waarvan de meesten nog in leven zijn in tegenstelling met Roswell. Bij velen die de objecten hebben gezien openbaarde zich daarna nog veel meer. We worden elke dag overvallen met talloze nieuwsberichten vooral via internet die ons constant afleiden van wie we zijn en wat er zich in ons land heeft voltrokken.


woensdag 4 april 2018

Positieve Militairen in Samenwerking met de Verzetsbeweging / 4 april 2018 / door Therese Zumi Sumner


Positieve Militairen in Samenwerking met de Verzetsbeweging
4 april 2018 / door Therese Zumi Sumner


De positieve Militairen uit de VS, Rusland en China zullen de top achter de schermengroep zijn die technologie, transport en logistiek zullen aanbieden tijdens 'Het Event'. Sommige leden van Chinese en Russische strijdkrachten maken deel uit van de Oosterse Alliantie en werken onder indirecte begeleiding van de verzetsbeweging om deze planeet te bevrijden. De positieve Militairen speelde een belangrijke rol bij de verwijdering van de Moslimbroederschap uit Egypte. Daartoe hebben ze tactische steun gekregen van de verzetsbeweging, de Positieve Tempeliers en de White Dragon Society. De historische zet van De Positieve Militairen in Egypte op 3 juli 2013 was een grote overwinning van het Licht.

Op 16 augustus 2013 hebben we geleerd dat de Lichtkrachten wereldwijd positieve netwerken creëren binnen militaire strijdkrachten, die zich voorbereiden op het Event:

Dit is de meest krachtige positieve groep op het oppervlak van de planeet.
Ze hebben het Plan voor planetaire bevrijding ontwikkeld met ongeziene hulp van de Verzetsbeweging. Ongeveer driekwart van het leger is het eens met dit plan en dit is een voldoende kritische massa om dit plan te realiseren.

dinsdag 3 april 2018

Cobra: Zielsfamilies, 2 april 2018 / 3 april 2018


Cobra: Zielsfamilies, 2 april 2018
 3 april 2018 

Om te beginnen ons voor te bereiden op de na-Event en na-Contact gemeenschap, hebben de Pleiadians mij gevraagd om intel te verspreiden over zielsfamilies.

Zielsfamilies zijn gecreëerd wanneer een groep van zielen opkomt vanuit ongedifferentieerde “monadic” [*] essentie en dit universum binnenkomt via een zevendimensionaal portaal van de Galactische Centrale Zon, hetzij in deze galaxy, of in enige andere galaxy in het universum.

red: [*] eenvoudig, eencellig organisme http://www.dictionary.com/browse/monadic

Miljoenen hoogst geëvolueerde zielen die nu zijn geïncarneerd op de oppervlakte van deze planeet zijn voornamelijk dit universum binnengekomen hetzij via de Galactische Centrale Zon in deze galaxy, hetzij zijn zuster galaxy – de Andromeda galaxy.

maandag 2 april 2018

SaLuSa: We kunnen afzien van moeizame Rechtzaken 28 maart 2018 / Door Steve Beckow

SaLuSa:
We kunnen afzien van moeizame Rechtzaken
28 maart 2018 / Door Steve Beckow

In de loop van een onderzoek kwam ik deze opmerkelijke passage van SaLuSa tegen.

Ik besefte dat dit een van de belangrijkste passages was die mijn ideeën vormden over wat het lot van de kabbalisten zou zijn.

Wat "de komende maanden" was, is jaren geworden, maar het plan dat SaLuSa uiteenzet, is nog steeds datgene waarvan ik denk dat het Gezelschap van de Hemel heeft gevolgd.

Het feit dat we van een Ascentie van de weinigen naar een Ascentie van de vele zijn overgestapt, is waarschijnlijk een factor in de verlenging van het proces van verantwoording, maar de mechanismen zullen volgens mij hetzelfde blijven.

Wat SaLuSa hier niet vermeldt dat hij ergens anders wel vermeldt, is dat het Gezelschap van de Hemel in de rechtbank bewijs uit de Akasha Kronieken kan invoeren - dus er is geen kans op onnauwkeurigheid.

--------------------------------------------------

zondag 1 april 2018

Geavanceerde (Mogelijk Buitenaardse) Duitse Technologie van vóór WW2 / door Arjun Walia / 11 Maart 2018


Geavanceerde (Mogelijk Buitenaardse) Duitse Technologie van vóór WW2
door Arjun Walia / 11 Maart 2018


Arjun Walia) "Een Duitse krant publiceerde onlangs een interview met George Klein, de beroemde Duitse ingenieur en vliegtuigexpert, die de experimentele constructie van 'vliegende schotels' beschrijft die door hem van 1941 tot 1945 zijn uitgevoerd."


Exotische technologie bestaat al lang, en ook de agentschappen binnen het ministerie van Defensie die het gebruiken. Stelt u zich eens voor welk type technologie de NSA - een inlichtingenbureau waarvan het bestaan ​​werd geweigerd tot halverwege de jaren zestig - in de jaren vijftig gebruikte. Dan is er het National Reconnaissance Office, dat in 1960 werd opgericht, maar 30 jaar lang volledig geheim bleef. Geheime technologieën zijn al jaren in de  Black Budget- en Special Access-programma's (SAP's) verwerkt en veel van deze SAPS worden nog steeds niet erkend door iemand binnen de overheid. Ze zijn vrijgesteld van standaard rapportagevereisten voor het Congres.