dinsdag 17 april 2018

Fred Teunissen, Frank Bonte, Anton Teuben e.v.a. in het programma 28 april a.s. Groningen / 16 april 2018Fred Teunissen, Frank Bonte, Anton Teuben e.v.a. in het programma 28 april a.s. Groningen

Het wordt een volle zaal bij deel 3 van “Het Wonder van Groningen, die conclusie kunnen we nu al trekken. We zijn verheugd met de vele aanmeldingen en zien veel nieuwe gezichten en collega’s uit het hele land.

Hieronder vind je het voorlopige programma, waar qua tijden niets in zal veranderen, maar het kan iets worden aangepast aan de actualiteit van het moment. Deze dag is er veel ervaring en kennis samen, waarmee we veel duidelijkheid kunnen geven en de conclusie kunnen trekken dat er voor elk probleem een oplossing is.

Programma Het Wonder van Groningen Deel 3 op 28 april 2018:

15.30 uur: Ontvangst bezoekers

16.00 uur: Opening “Het Wonder van Groningen” door Anouchka S.


zondag 15 april 2018

Ashtar / James McConnell / Per Staffan / 24 maart 2018

Ashtar
James McConnell
Per Staffan 24 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

IK BEN ASHTAR.

Ik ben altijd blij om bij jullie te zijn in deze tijden waarvan wij weten dat wij in het NU-moment zijn. Ja, er zijn vele dingen om naar uit te kijken en ja, er zijn vele dingen geweest waar jullie in jullie verleden doorheen zijn gegaan.

Maar begin nu steeds meer van het verleden los te laten. Laat alle programmering van het verleden los en ga steeds meer leven in het perfecte NU zodat alles wordt voorbereid , georkestreerd als je wilt, om het perfecte systeem voor deze planeet te krijgen en je te realiseren dat jullie dit perfecte systeem op deze planeet zijn. Enkele weken geleden sprak ik over voorbereiding en het feit dat wij nu in de laatste fasen zitten. Wij hebben dit signaal gekregen zodat wij weten dat wij in het laatste stadium van het ascensie-proces zitten. Ik kom nu om dit weer met jullie te delen zodat jullie weten dat wij niet alleen op zijn voorbereid op het moment dat het sein wordt gegeven door de Eerste Schepper, maar dat ieder van jullie ook klaar is voor dat moment.

Velen van jullie horen nu over landingen, over contact, en ja, ook dat hoort bij de voorbereidingen. Diegenen weten ook dat de Pleiadiers hierbij pioniers zijn.

Zij zijn degenen die als eerste contact met jullie zullen hebben want dit is op dit moment het belangrijkste, nu de gebeurtenissen kunnen gaan beginnen.