vrijdag 27 april 2018

Deel 3: Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen / 13 april 2018 |/ Anton Teuben


Deel 3: Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen
13 april 2018 |/ Anton Teuben

De mensen die deel 1 en deel 2 hebben gelezen hebben inmiddels wel begrepen dat er meer nieuws in en uit Nederland is waar velen nog niets van wisten en waarvan nu steeds meer mensen weet krijgen. Er voltrekt zich iets wereldwijd wat amper te beseffen is en vele getuigen in Noord-Nederland hebben hierin een belangrijke rol. Velen, met name die werkzaam zijn bij de instituties die ons dienen te voorzien van de juiste informatie en actualiteit. zijn hierover onwetend of ontkennen en verzuimen onderzoek te doen naar de gebeurtenissen en staan vaak direct met een oordeel klaar.

Ik kan dan ook niet anders dan mensen te attenderen op dit grote nieuws wat zich ook in ons land afspeelt en je daarom zeker onze actualiteit dient te volgen op antonteuben.nl en steeds meer sites die dit overnemen. Als UFO-meldpunt en klokkenluider hebben wij een onafhankelijke positie en bieden nieuws wat iedereen mag verspreiden en delen. Geheimen hebben we niet en respecteren de vrije keuze van iedereen. Wij hebben een team dat klaarstaat, de verantwoordelijkheid neemt middels presentaties, samen met andere collega’s, zoals op 28 april a.s., om mensen inzicht te geven wat zich op aarde heeft voltrokken en waarom Groningen en Nederland zo speciaal zijn.

Cobra’s rapport over de Vredesmeditatie, en de Ascentie Conferentie in Boedapest, 23 april 2018 / 24 April 2018

Cobra’s rapport over de Vredesmeditatie, en de Ascentie Conferentie in Boedapest, 23 april 2018
24 April 2018

Wij hadden heel weinig tijd om mensen bijeen te brengen voor onze Vredesmeditatie en de kritieke massa is niet bereikt, maar de meditatie had toch een diepe impact op de geopolitieke situatie in Syrië, waardoor de effecten zijn geminimaliseerd van de militaire escalatie op vrijdag 13 april (een heel belangrijke dag op de tijdlijn van de tempeliers), de Syrië Godinnen vortex is gestabiliseerd en waarmee meer genezing en vrede in de regio is gebracht.

De diepere occulte redenen voor het Syrië conflict zijn hier uitgelegd: https://prepareforchange.net/2018/04/14/the-real-occult-reason-behind-the-april-2018-syria-missile-attacks/

Nu dat deze specifieke militaire escalatie heeft gefaald proberen de archon zwarte adel families / ridders van Malta / jezuïetenkrachten achter Erik Prince Trump in een ander militair conflict in Syrië te trekken:

woensdag 25 april 2018

Ascentie conferentie Boedapest – deel 1, / door Steve Smaly, 22 april 2018 / 25 April 2018


Ascentie conferentie Boedapest –
deel 1,
door Steve Smaly, 22 april 2018
25 April 2018

Cobra heeft in zijn rapport over de conferentie in Boedapest deze link opgenomen: http://2012portal-hungary.blogspot.si/2018/04/ascension-conference-budapest-part-1.html?m=1, waarin prachtig wordt beschreven welke energieën op de conferentie zijn ervaren. Hieronder de vertaling.

Steve: de officiële samenvatting van de Hongaarse ascentie conferentie zal spoedig door Cobra worden gepost, maar tot dat moment zou ik wat gevoelens met jullie willen delen.

Op zondag vormden de dochters van verschillende naties een liefdescirkel, hand in hand, en dit werd een Hart in het Licht van de Godinnenenergieën, wat iedereen in de ruimte ontroerde – of ze bewust waren of niet – veel mensen hadden tranen in hun ogen … want zulk een krachtige Liefde verbijsterde de lang lijdende en vermoeide zielen.

Toen dit gebeurde vertelde Cobra aan ons dat dit het moment was waar hij zijn hele leven op heeft gewacht, en dat er iets in de geschiedenis begon dat daar was geboren en toen in Boedapest. De Pleiadians hebben niet zomaar de plaats en de datum uitgekozen. Dit was de eerste conferentie in de nieuwe tijdlijn die alle eerdere tijdlijnen zal overschrijven.

maandag 23 april 2018

Waar komen ze vandaan, hoe zijn ze te herkennen en wat is hun intentie? / 23 april 2018 / Anton Teuben

Waar komen ze vandaan, hoe zijn ze te herkennen en wat is hun intentie?
23 april 2018 / Anton Teuben

Waar komen onze medebewoners uit het universum vandaan, hoe herkennen wij buitenaardsen en met welke intenties zijn zij hier?

Wij hebben waarschijnlijk meer begrijpelijke antwoorden over dit fenomeen na tientallen jaren onderzoek, dan tot dusver in de publiciteit is gebracht. De ervaringen en gesprekken met duizenden openhartige getuigen, met daarnaast de zichtbare feiten en beelden, hebben ons inzicht gegeven over de grote gebeurtenissen die zich momenteel op aarde manifesteren. Op 28 april a.s. delen wij in Groningen onze bevindingen als meldpunt en leveren bewijs en aanknopingspunten over buitenaards contact.

Dat de wetenschap nog geen bewijs heeft geleverd op de vraag of er ook buitenaards leven bestaat, heeft het vertrouwen van velen in de huidige wetenschap ernstig geschaad. Echter, in een nieuw rapport van onderzoekers van de universiteit van Cadiz in Spanje wordt gesuggereerd dat: “We’re simply blind to their existence”, en dat kunnen we bevestigen.


zondag 22 april 2018

JFK Pleiadiaans Collectief. Van Kabamur Taygeta. / van Disclosure News Bijgewerkt 19 april 2018van Disclosure News Bijgewerkt 19 april 2018
Oktober 2017
JFK Pleiadiaans Collectief. Van Kabamur Taygeta.
Kabamur - Collectief van de Pleiaden 

I
De Kabbalah gebruikt de hegeliaanse dialectiek (probleem - antwoord - oplossing) om hun programma 's en de verdeelde bevolking in beweging te houden.

Er zijn handen verborgen achter elke crisis en zelfs achter elke "oplossing" die wordt aangeboden om elke crisis glad te strijken. Alle kanten zijn afgedekt.

Het verhaal is gemaakt voordat de valse vlag verschijnt en wordt weergegeven in de dagen na de desinformatie gegeven door "bronnen" + "officieel".

II
De belangrijkste reden voor de moord op JFK was de intentie om een ​​korte pauze in te lassen in de oorlog in Vietnam. JFK en RFK werden beiden vermoord omdat ze als een bedreiging voor de Kabbalah-plannen werden beschouwd. Ze waren beiden voor het Licht. Lyndon Johnson werd vervolgens degene die de oorlog voortzette terwijl hij zichzelf aan de macht bracht om de Kabbalah-agenda voort te zetten.

De Arcturianen: Het zijn van de Meester van jouw Geest en de bewaker van jouw Hart / via Suzanne Lie, 20 april 2018

De Arcturianen:
Het zijn van de Meester van jouw Geest en de bewaker van jouw Hart
via Suzanne Lie, 20 april 2018

Om de Meester te zijn van jouw Geest moet je ook de Bewaker zijn van jouw Hart.

Met andere woorden, eenmaal wanneer het bewustzijn zich voldoende verruimt tot/naar het gevoel van de vijfdimensionale energievelden, zullen jullie beginnen met het verlaten van “tijd en ruimte” van de derde en vierde dimensies. Gelukkig des te meer jullie de meester zijn van jullie geest (gedachten), des te meer zijn jullie  de bewaker van jullie hart.

Jullie HART kan wensen op Aarde te blijven en om lieve Gaia te assisteren en jullie Geest herinnert zich de belofte die jullie hebben gedaan voordat jullie deze incarnatie aannamen om Gaia te helpen met Haar planetaire ascentie.

Wij, de Arcturianen, realiseren ons, dat jullie mogelijk wat omschrijvingen nodig hebt om dit bericht te begrijpen.
Echter, de betekenis van: “Meester, Geest, Bewaker (opziener, oppasser, hoeder) en Hart” veranderen bij iedere incarnatie, werkelijkheid en dimensie.
Lieve geaarden, zie, Jij/Jullie zijn groots aan het veranderen, zoals jullie gehele planeet is.

Alstublieft denk eraan dat net zoals “de donkerste nacht net voor de dageraad is,” dat er een “donkerste nacht” is tussen iedere frequentie van het bewustzijn. Deze “donkerste nacht, is jouw/jullie persoonlijke inwijding die jouw/jullie Hogere ZELF heeft voorbereid voor jouw/jullie fysieke en astrale zelf zodat er zou worden doorgegaan met groeien en veranderen zoals jullie mee bewogen hebben met de aardse incarnatie.