zaterdag 5 mei 2018

Interview met / Geclassificeerde Wetenschapper Emery Smith - Diep Ondergrondse Basis & Onderzoeken ET-Lichamen

Interview met / Geclassificeerde Wetenschapper Emery Smith - Diep Ondergrondse Basis & Onderzoeken ET-Lichamen


Gepubliceerd op 22 apr. 2018Terugblik op Het Wonder van Groningen Deel 3

Terugblik op Het Wonder van Groningen Deel 3


Beluister hier de eerste reactie over het Wonder van Groningen Deel 3; de bijzondere samenwerkingsverbanden die er zijn ontstaan, duidelijkheid over de rol van de mainstream media en hoe nu verder.


vrijdag 4 mei 2018

Cobra: Afdanken van het Raster, 4 mei 2018 / 04 mei 2018

Cobra: Afdanken van het Raster, 4 mei 2018
04 mei 2018

De Pleiadians hebben gecommuniceerd dat deze korte boodschap moet worden doorgestuurd aan de oppervlaktebevolking.

De Pleiadian vloot gebruikt nu AN conversie om te beginnen om spiritueel en energetisch bepaalde sleutelfiguren van de oppervlaktebevolking te activeren in volledige lijn met hun Ziel vrije wil.

Het doel van deze activatie moet nu nog geclassificeerd blijven.Deze activatie kan visies bevatten, helderdenkende dromen, kundalini ontwakingen, en snelle transformatie van geloofssystemen.

Als jij zo’n activatie ervaart, blijf kalm en handel niet impulsief, vooral in jouw dichtbije persoonlijke relaties.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica
NASA's STS 115-missie: toen een UFO de terugreis van de Space Shuttle verhinderde. / Door Ivan / 12 April 2018

NASA's STS 115-missie: toen een UFO de terugreis van de Space Shuttle verhinderde.

Door Ivan, 12 April 2018


(Ivan) Een van de meest fascinerende UFO-video's ooit gefilmd door NASA werd opgenomen tijdens de reis van de Atlantis naar het internationale ruimtestation in september 2006.


Tijdens de 13-daagse missie werden een aantal mysterieuze objecten gespot door de astronauten, en een bijzondere waarneming deed Atlantis hun terugkeer naar de aarde uitstellen.

Op 19 september, 11 dagen na de missie, toen de bemanning zich opmaakte voor hun terugkeer naar huis, informeerden astronauten aan boord van de shuttle het Mission Control Center dat, na de test van het reactiecontrolesysteem,  een object werd gezien dat zich in een co-orbitaal pad met de Orbiter bewoog. De astronauten zagen het voorwerp met behulp van een ingebouwde tv-camera, maar helaas was de resolutie van de afbeeldingen niet hoog genoeg om het object te identificeren.

donderdag 3 mei 2018

Voorbereiding op ET Contact / door Anela Izadi Ph.D., MD, / 10 januari 2018 / geplaatst 3 mei 2018


Voorbereiding op ET Contact
door Anela Izadi Ph.D., MD, 10 januari 2018
Geplaatst 3 mei 2018


(Anela Izadi Ph.D., MD) Op basis van de archeologische bevindingen, klokkenluiders- en contactee-getuigenissen, bestaat er geen twijfel over dat mensen al eeuwenlang door verschillende ET-rassen worden bezocht. Door bepaalde tijden in onze geschiedenis wandelden ET's en wezens van de innerlijke aarde vrij tussen ons en fungeerden zelfs als onze leraren en Goden, en beïnvloedden onze huidige realiteit. Op een bepaald punt in onze evolutie hield de open mens-ET-interactie op toen onze collectieve herinnering aan de gebeurtenissen vervaagde. Echter, Rebecca Hardcastle, Ph.D. wijst erop  dat mensen over buitenaards bewustzijn beschikken dat ons rechtstreeks verbindt met onze ET-voorouders. Het lijkt erop dat de tijd is gekomen dat de mensheid op individuele en wereldwijde schaal zich herinnerd wie we zijn, waar we vandaan komen en wat ons doel is in het universum.

Helaas heeft onze gelaagde politieke structuur een belemmering gevormd voor de onthulling van onze collectieve herinneringen en voor het openbaarmakingsproces met betrekking tot onze historische gebeurtenissen en mens-ET-interacties. Gelukkig, zoals Dr. Salla zegt, is het 'Eerste Contact'  geen puur politiek proces, maar eerder een sociaal proces vanwege het grote aantal (miljoenen in de VS alleen) van gewone individuen met directe interacties met ET's.

De Moord op Marilyn Monroe – Pleiadiaans Collectief / Van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018, | Pleiadiaans collectief

De Moord op Marilyn Monroe Pleiadiaans Collectief
Van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018, |Pleiadiaans collectief


De Moord op Marilyn Monroe – Pleiadiaans Collectief
30 April
Moord op Marilyn Monroe - Pleiadiaans collectief. Van Kabamur Taygeta.

Kabamur - Een van de velen, velen van één - Pleiadisch collectiefMarilyn werd gedood door de CIA voor het lekken van geclassificeerde informatie van JFK over de aanwezigheid 
van ET op aarde.


Ze hebben veel mensen vermoord om de waarheid verborgen te houden, het was gemakkelijk voor hen in 1962.


Omicidio di Marilyn Monroe - Muopea


JFK en anderen in de regering ontmoetten zuivere Pleiadiërs - precies zoals POTUS dat nu doet.

Kennedy deelde alles wat hij over het onderwerp wist met Marilyn.

Ze was aan het ontwaken en herkende wie de CHI was.

Op dat moment wilde zij de Onthulling!


woensdag 2 mei 2018

Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot / van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018


Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot
van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018
  
Door Gabriel RL.: Portalen in Syrië, Brazilië en de MiD-afdeling - Platina vloot

Gegroet, kameraden! We hebben hier wat informatie en veel plezier!

We keren terug, geallieerde metgezellen, met een informatieblok over de bewegingen van dit koninkrijk, waarin elke dag een onweerlegbare transformatie kan worden waargenomen.

Transformatie in alle sectoren, van politiek tot religie, van wetenschap tot geloof.

De tijden die door uw verlichte profeten zijn vastgesteld, zijn gearriveerd, beste vrienden! Halleluja! Niets kan deze Goddelijke verandering stoppen!

Hoewel onlangs de onhandige knoeierikken opnieuw hebben geprobeerd om een ​​nucleaire beweging te ontlokken heeft dit hen onvermijdelijk in de val geleid van hun eigen arrogantie, toen een kritische wakkere massa de "mantra" met één stem zong "Het is vals", en zodoende volledig deze  valsspelers, liefhebbers van oorlogen, te blokkeren.

Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden / De Arcturianen via Suzanne Lie /30 april 2018

Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden
De Arcturianen via Suzanne Lie
30 april 2018

1) Wat betekent een ‘Nieuw Tijdperk van Macht Binnenin voor de mensen?”

De mensheid is begonnen zich te herinneren wat ze vergeten hebben, wat is dat zij niet alleen maar mensen zijn. De mensheid begint langzaam maar zeker te herinneren dat de Aarde NIET de enige bewoonde planeet in de Melkweg is, noch zijn de mensen het meest geëvolueerde wezen in de Melkweg.

2)  Wat betekent planetaire ascentie?

Planetaire ascentie betekent dat Gaia zich aan het voorbereiden is om de 3D matrix vrij te geven die Haar heeft beperkt om ALLEEN te resoneren van de eerste helemaal naar de vierde dimensies. Gaia is NU aan het voorbereiden voor overgang naar de volgende octaaf van de werkelijkheid, wat de vijfde dimensie is.

Maar om voor planeet Aarde –Gaia- te resoneren naar de vijfde dimensie van werkelijkheid zal zij moeten bevrijden de personen, plaatsen en situaties die NIET overeenkomen met Haar “vijfdimensionale Besturingssysteem,” wat zij NU aan het uploaden is in Haar planetaire vorm.


Steve Smaly, 22 april 2018 Cobra’s Korte Situatie Update, 30 april 2018 / 1 mei 2018Cobra’s Korte Situatie Update, 30 april 2018
1 mei 2018

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. De overgebleven plasma toplet bommen zijn nog steeds het hoofdobstakel dat moet worden verwijderd voordat de Event kan worden getriggerd.

Mjolnir raakt de oppervlakte van de planeet op een manier die hier niet kan worden vrijgegeven. Het enige dat ik kan zeggen is dat AN conversie recent is toegevoegd als een bijkomende ‘wavelet’ functie aan Mjolnir technologie, die zal bijdragen om het gijzelingrasterslot op de oppervlakte van de planeet te doorbreken:Sinds de activering van de beta tijdlijn op 27 januari is alle intel over de oppervlakte operaties op diep zwart gegaan. Dit betekent dat de Lichtkrachten NIET enige kritieke intel over oppervlakte operatie vrijgeven, aan niemand, en je zult geen enkele betrouwbare intel updates over oppervlakte operatie kunnen krijgen (behalve hier en daar een paar broodkruimels) ergens op het internet, om de reden dat de Lichtkrachten hun nieuwe meta-strategie voor planetaire bevrijding niet willen verraden.