vrijdag 11 mei 2018

Ze zijn hier, openen onze ogen, maken contact, delen universele kennis en doen dat ook in Nederland! / 11 mei 2018 | Anton Teuben


Ze zijn hier, openen onze ogen, maken contact, delen universele kennis en doen dat ook in Nederland!

In mijn dagelijkse zoektocht naar nieuws wat door een steeds groter deel door AI wordt bepaald, slipt de echte realiteit ook vaker door in het mainstream media. Feiten zijn niet te ontkennen zoals wij al hebben aangegeven in de 3 delen die tot dusver zijn verschenen over het bewijs wat wij kunnen leveren over buitenaards contact in de provincie Groningen, de rest van Nederland en wat zich wereldwijd vredevol voltrekt.

Er zijn talloze nieuwe bewijzen dat er meer rondvliegt wat onze aardse technieken en bewustzijn overstijgt. Zo vond ik dit artikel bij Foxnews met zeer bijzonder beeldmateriaal en het bewijs dat zich op aarde iets aan het ontvouwen is wat zich als een lopend vuurtje aan het verspreiden is en elk moment algemeen nieuws zal worden.

Iedereen die dagelijks de buitenaardse aanwezigheid en de vele verschillende objecten uit verschillende dimensies willen volgen, verwijzen wij naar de updates van Secureteam10. Met de wetenschap dat we allemaal onder universele controle worden begeleid naar een nieuwe liefdevolle dimensie waar de hele mensheid spoedig op geruststellende manier over zal worden ingelicht.

donderdag 10 mei 2018

Portal 2012 Toegang protocollen / Woensdag 9 mei 2018


Portal 2012
Toegang protocollen
Woensdag 9 mei 2018

Achter de schermen bereiden de Lichtkrachten de meest ontwaakte individuen van de oppervlaktebevolking voor op fysiek contact met positieve ondergrondse en buitenaardse krachten.

Deze voorbereidingen maken deel uit van een groot project waarbij ik betrokken ben.

Volledig in lijn met de nieuwe (bèta) tijdlijn, kunnen bepaalde meest ontwaakte leden van de oppervlaktebevolking al dan niet de mogelijkheid krijgen om het oppervlak van de planeet te verlaten en geaccepteerd  worden binnen de ondergrondse verzetsbeweging of andere positieve Agartha-facties.

De recente profetische droom van Teresa Yanaros is een direct resultaat van deze ontwakingssequentie en vereist een gedetailleerde analyse:De droom vond plaats in een hypnagogische staat, die dunne lijn tussen de wakende staat en slaap die een poort is tussen fysieke en hogere dimensies:

woensdag 9 mei 2018

VERANDER 5G EMF/ STRALING IN UW HUIS MET ORGONITE./ door Hope Girl / 16 april 2018


VERANDER 5G EMF/ STRALING IN UW HUIS MET ORGONITE.
door  Hope Girl / 16 april 2018


(Hope Girl) Het is duidelijk dat er gezondheidseffecten zijn geassocieerd met draadloze straling, en het probleem zal alleen maar erger worden met de installatie van 5G-cellentorens die onze buurten en gemeenschappen stippelen. Onze gemeenschappen hadden geen zeggenschap over de vraag of ze de zendmasten wilden of niet, maar de gemeenteraden hebben ze toch opgericht. En niet iedereen kan gewoon 'inpakken' en verhuizen, dus wat moeten we doen? U moet een beschermingsveld rond uw lichaam en thuis creëren. Wist je dat er EMV-blokkeerverven en schuimen zijn die je kunt kopen en die de meeste binnenkomende schadelijke straling die je huis binnenkomt, zal absorberen? Wist je dat je de chaotische schadelijke velden die van 5G-cellentorens in je huis komen, kunt veranderen in heilzame energie? Goed gebouwde orgonite kan  precies dat doen!


Chemtrails, Het Ultieme Bewijs Alleen Zombies Ontkennen Het! / 8 mei 2018 / door Edward Morgan

Chemtrails, Het Ultieme Bewijs Alleen Zombies Ontkennen Het!
8 mei 2018 / door Edward MorganDit is een montage van enkele van de beste work-outs op het gebied van chemtrails door We Are Change en vele andere activisten, waaronder piloten van luchtvaartmaatschappijen en degenen die in het leger hebben gewerkt! Iedereen die deze video bekijkt en niet op z'n minst toegeeft dat chemtrails een reële mogelijkheid zijn, staat onder een behoorlijk sterke mind-control.

We kunnen niet iedereen wakker maken. Laten we eerlijk zijn, er is een klein percentage van misschien 10% of minder dat niet in staat is tot onafhankelijk denken en zo hopeloos gehersenspoeld wordt door hun tv dat ze nooit meer wakker worden! Dat is oké, we hebben ze niet nodig! Als je deze dwazen tegenkomt, verspil niet teveel tijd met ze. Als ik een van deze mensen vind, zal ik ze vragen: "Heeft de overheid ooit een leugen verteld? Zo ja, wat was het"? Nu heb ik ze! Als ze NEE zeggen, kun je lachen en zeggen: "Het spijt me maar als je zegt dat de overheid nog nooit gelogen heeft, zijn we hier klaar" Maar als ze Ja zeggen zoals 99% zal doen, dan zeg je gewoon: "Wel, ik ben blij dat je toegeeft dat de regering tegen ons gelogen heeft, dit is zeker waar. Chemtrails is nog zo'n leugen".

Wat waren de mysterieuze Foo-jagers die gevechtspiloten overal ter wereld zagen? /door Ivan / 5 mei 2018


Wat waren de mysterieuze Foo-jagers die gevechtspiloten overal ter wereld zagen?
door Ivan / 5 mei 2018


(IvanEen koninklijke luchtmachtpiloot die met een orkaanonderschepper vliegt, meldde in december 1942 dat hij getuige was van twee lichten die vanaf de grond naar zijn 7000 voet hoge kruishoogte schoten terwijl hij over Frankrijk vloog. Hij dacht eerst dat het vuur was, maar realiseerde zich kort daarna dat dit niet het geval was, omdat de mysterieuze 'lichten' hem volgden en elke ontwijkende manoeuvre nabootsten die hij maakte.  

De verschijning van de zogenaamde Foo Fighters begon te worden gedocumenteerd tijdens de Tweede Wereldoorlog toen Duitse en geallieerde oorlogsvliegtuigen mysterieuze vliegende objecten tegenkwamen zonder vleugels.

De talrijke Foo-jagerwaarnemingen lieten piloten vol ontzag achter.

De eerste waarneming deed zich voor in november 1944 toen jachtpiloten meldden dat ze achter hun vliegtuigen werden gevolgd door snelbewegende, gloeiende voorwerpen terwijl ze over West-Europa patrouilleerden.

dinsdag 8 mei 2018

Dokter Waarschuwt de Wereld voor "Chemtrail Long", een Nieuwe Epidemie op het Gebied van Gezondheid............... / door Isabelle Z. / 25 april 2018

Dokter Waarschuwt de Wereld voor "Chemtrail Long", een Nieuwe Epidemie op het Gebied van Gezondheid dat Problemen Veroorzaakt van de Hersenen en de Longen Doorheen de Gehele Samenleving.
door Isabelle Z. / 25 april 2018


(Isabelle Z.) Het bestaan ​​van chemtrails was een onderwerp van discussie, maar ze worden nu op bredere schaal erkend door experts zoals meteorologen aan wetenschappers. Het wordt steeds moeilijker om te ontkennen dat ze bestaan ​​omdat steeds meer mensen ziektes krijgen die te maken hebben met chemtrails.

Toen TV Host Rachel Reenstra een probleem had met het overwinnen van een aanhoudende hoest, vergezeld van pijntjes en koorts, bezocht ze een dokter. Nadat röntgenfoto's op de borst een soort bronchitis vertoonden, kreeg ze antibiotica, waardoor ze zich alleen maar slechter leek te voelen.

Haar arts vertelde haar dat er veel  bacteriële infecties rondgaan, en toen ze hem vroeg waar ze vandaan kwamen, vertelde hij haar de waarheid die veel artsen hun patiënten niet durven te onthullen: Chemtrails vormen direct de kern van wijdverspreide longproblemen. Verrast door zijn openhartigheid vroeg ze of ze hem mocht filmen over het fenomeen. Je kunt de onderstaande video bekijken; de naamloze arts verschijnt net vóór het teken van 8-minuten.

Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, DOE MEE!, 8 mei 2018 8 mei 2018


Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, DOE MEE!, 8 mei 2018
8 mei 2018

Cobra vertelde ons het volgende in zijn rapport over de Ascentie Conferentie in Boedapest van medio april 2018: “Het is nu van het grootste belang om zoveel mogelijk fysieke Sisterhood of the Rose groepen te creëren. Deze groepen moeten elkaar één keer per week op een fysieke locatie ontmoeten en de Godinnenenergieën verankeren in het planetaire energieraster door het doen van zowel de Godinnen vortex als de terugkeer van de Godin meditaties:


Tijdens deze conferentie in Boedapest heeft Cobra vrouwen uit 23 landen geïnitieerd in de Sisterhood of the Rose (SotR), waarvan 3 in Nederland. Deze 3 vrouwen, Anasuya, Lisa en Sara, beginnen met 3 groepen in Nederland, omgeving Nijmegen, Deventer en Haarlem.

Zij hebben een website gemaakt waar je alle informatie kunt vinden en waar jij je kunt aanmelden voor deelname in een van de groepen: https://sisterhoodoftherose.nl/  In hun nieuwsbrief vermelden ze:


Hiding Geoengineering | “Rain of terror: Egypt to crack down on ‘fake’ weather reports” 05/07/2018 / By Stillness in the Storm


Hiding Geoengineering | “Rain of terror: Egypt to crack down on ‘fake’ weather reports”

(GeoEngineering WatchThe unfolding planetary climate collapse is accelerating by the day with covert global climate engineering operations further fueling the overall process. In an ever more desperate attempt to hide the climate engineering assault from their populations, governments are taking draconian steps to completely control the flow of weather related information. Egypt is the latest glaring example of the crackdown on any and all “unauthorized” weather forecasts. Excerpts from a new report from The Guardian, UK, are below.De Arcturianen: Interdimensionaal Bericht voor jullie ZELF / via Suzanne Lie / 6 mei 2018

De Arcturianen:
Interdimensionaal Bericht voor jullie ZELF
via Suzanne Lie, 6 mei 2018

Lieve Degenen die Ascenderen,

Wij, de Arcturianen zijn in jullie bewustzijn binnengekomen om jullie eraan te herinneren dat JULLIE NIET alleen zijn!
De “grote verandering” welke onzichtbaar is en gelijktijdig luidruchtig, zich aan het voordoen is binnen jullie NU.

We zullen beginnen met WAT zal veranderen en dan doorgaan met de WIE, WAAR, WANNEER en HOE componenten van deze aanhoudende verandering.

WAT zal veranderen en IS aan het veranderen binnen de resonantiefrequentie van jullie huidige werkelijkheid. Iedere werkelijkheid heeft verschillende piekmomenten van verandering op verschillende matrices van de werkelijkheid, op verschillende tijdmomenten.

We zullen beginnen met “Wat is een matrix van werkelijkheid?” 
Voor het menselijk lichaam, is zogezegd jullie skelet de matrix en voor Gaia, het planetaire lichaam, is de matrix zogezegd Haar planetaire Kern.

Omdat mensen rechtop staan en omhoog en omlaag zijn, met het hoofd aan de top en de voeten op de bodem. Aan de andere kant, een planetaire werkelijkheid is rondachtig. Daarom is het “skelet” meer als de Kern van de planeet.


zondag 6 mei 2018

27 oktober 1954 - De dag dat een UFO een voetbalwedstrijd stopte. / door Staff Writer, 15 april 2018


27 oktober 1954 - De dag dat een UFO  een voetbalwedstrijd stopte.
door Staff Writer, 15 april 2018


(Ancient Code) Hoe fascinerend het ook mag klinken, het is waar. Het 'evenement' vond plaats in Florence, Italië, op 27 oktober 1954. In oktober 1954 werd een wedstrijd met het Italiaanse team Fiorentina onderbroken door mysterieuze bezoekers die boven het stadion zweefde. De UFO's van Fiorentina maakten deel uit van een golf van massale waarnemingen door heel Europa - en het blijft tot op de dag van vandaag een mysterie.


Bij die gelegenheid vond een van de meest massale UFO-waarnemingen in de geschiedenis plaats: ongeveer 10.000 mensen die in het Artemio Franchi-stadion waren  die keken naar de ontmoeting tussen Fiorentina en Pistoiese waren getuige van het verschijnen van ongeïdentificeerde vliegende objecten boven het stadion in de lucht.