vrijdag 18 mei 2018

Een andere astronaut deelt zijn gedachten over Buitenaardse Bezoeken en de Oorsprong van het Menselijk Ras./ door Arjun Walia / 2 mei 2018

Een andere astronaut deelt zijn gedachten over Buitenaardse Bezoeken en de Oorsprong van het Menselijk Ras.
door  Arjun Walia / 2 mei 2018

(Arjun Walia)  De lijst met astronauten die hun kennis en overtuigingen hebben gedeeld over UFO's en intelligente buitenaardse beschavingen die onze planeet bezoeken of hebben bezocht, is uitgebreid en groeit. Apollo 14-astronaut Dr. Edgar Mitchell bijvoorbeeld, vertelde ons eens dat  er "gecrashte vaartuigen en lichamen hersteld waren" en Dr. Brian O'Leary  vertelde de wereld dat er "overvloedig bewijs is dat we gecontacteerd worden." Nog meer, zoals  Gordon Cooper  en Story Musgrave, hebben allemaal  interessante  opmerkingen gemaakt over dit onderwerp.


Ook toetreden tot hen is een lange en groeiende lijst van honderden, zo niet duizenden hooggeplaatste militairen, politieke figuren, academici en nog veel meer.
Bovendien zijn er honderdduizenden pagina's vrijgegeven door meerdere regeringen die deze gevallen documenteren. Hoewel we misschien niet precies weten wat er aan de hand is, weten we dat er iets is.

Al deze informatie die de afgelopen jaren is gelekt, heeft ook een reactie uitgelokt bij de reguliere media, die het onderwerp bekritiseerden en belachelijk maakten. Nu nemen ze corrigerende maatregelen om, meer geloofwaardigheid aan dit onderwerp te geven, al is het zeer mager.

donderdag 17 mei 2018

These Are Real Pentagon Reports On Warp Drive, Extra Dimensions, Anti-Gravity, And More / 05/16/2018 BY STILLNESS IN THE STORM LEAVE A COMMENT


These Are Real Pentagon Reports On Warp Drive, Extra Dimensions, Anti-Gravity, And More


(Tyler Rogoway and Joseph TrevithickThe official Defense Intelligence Agency reports have surfaced that deal with propulsion concepts that are truly out of this world.
The modern understanding of the Pentagon’s relationship with unexplained flying phenomena has become remarkably more pointed in the last six months since the Advanced Aviation Threat Identification Programwas uncovered. Its disclosure came in between our own exclusive reporting on two very strange and well-documented encounters with strange aircraft operating in U.S. airspace. Now, new documents are coming to light that show the Department of Defense’s own spy agency was also interested in subjects that border on science fiction and the even the paranormal, including warp drive, extra-dimensional manipulation, dark energy, and other highly exotic forms of space travel.
woensdag 16 mei 2018

5G: ‘een niet te overziene, onveilige en onomkeerbare technologie’ / DOOR GAST /16 MEI 2018

5G: ‘een niet te overziene, onveilige en onomkeerbare technologie’
DOOR GAST /16 MEI 2018

Zo af en toe nodigt onze overheid burgers uit om met hun feedback te komen. Zo ook met betrekking tot het 5G-netwerk.

Er klommen 239 personen, bedrijven en instellingen in de pen. Eén van hen is Grietje Leenstra uit Sint Annaparochie. Hieronder volgt een groot deel van haar brief aan staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

“Op mijn schrijven van 20-2-2018 aan u mevrouw Keijzer over de gezondheidsrisico’s van het 5G-netwerk kreeg ik op 15-3-2018 van mevrouw Safeer van de afdeling Directie Telecommarkt, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de reactie dat er geen aanleiding is om te veronderstellen dat met 5G de gezondheid van mens en dier in het geding komt.(..)

Hierbij doe ik wéér een poging u te wijzen op de éénzijdige en onvolledige voorlichting over het 5G- netwerk.

Al in 2015 – en eerder – luidden meer dan 200 wetenschappers de noodklok bij de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie over de gezondheidsrisico’s van draadloze technologie.

dinsdag 15 mei 2018

De Arcturianen: Cyclus Één van de Planetaire Ascentie / via Suzanne Lie / 12 mei 2018

De Arcturianen:
Cyclus Één van de Planetaire Ascentie
via Suzanne Lie, 12 mei 2018

Wat als jullie verbeeldingskracht de waarheid was?
Wat als voor heel jullie leven, jullie een levende mens zijn geweest met slechts één incarnatie en toen langzaam aan of snel, begonnen jullie je er één te herinneren, toen drie, toen meer en meer van de incarnaties die jullie op de Aarde hebben gehad, op een Sterrenschip en/of op andere planeten, sterconstellaties?

Wat als jullie je herinnerden de cycli van ascentie van jullie Galactische Zelf? Wat als jullie al van jullie cycli hebben beëindigd, jullie zullen in staat zijn om te begrijpen en te herinneren wat er gebeurde op een vijfdimensionaal sterrenschip, jullie vijfdimensionale werkelijkheid en veel over de andere incarnaties toen jullie drie /vierdimensionaal waren.

In deze incarnaties waren jullie en zijn jullie nu op het randje of net begonnen, om bewust waar te nemen dat jullie binnen/in jullie ascentieproces zijn.
Naarmate jullie verdergaan in dit proces van herinneren, krijgen jullie een beter begrip van wat er gebeurt op bijvoorbeeld een vijfdimensionaal schip en/of jullie vijfdimensionale planetaire werkelijkheid.
Wanneer deze herinneringen voor het eerst beginnen, betreden jullie de “Ascentie Cyclus Één.”

Cobra: Update op Toegangsprotocollen, 14 mei 2018 / 14 mei 2018


Cobra: Update op Toegangsprotocollen, 14 mei 2018
14 mei 2018

Het blogartikel Toegangsprotocollen heeft sterke reacties opgeroepen en heeft dus een update nodig.

Ten eerste was er nooit geclaimd dat vóór-Event toetredingen bij de Resistance zullen plaatsvinden. Er was gesteld dat zij wel of niet kunnen plaatsvinden. De toegangsprotocollen zijn aan de oppervlaktebevolking gegeven zodat het voorbereid kan zijn in het geval dat zij plaatsvinden.

Ten tweede, wanneer vóór-Event toetredingen plaatsvinden hoeven zij niet plaats te vinden in de onmiddellijke toekomst (dagen, weken, of zelfs maanden).

Ten derde, deze toetredingen zijn maar bedoeld voor een klein aantal mensen, tussen 20 en 200 individuen. Dit is GEEN massa wervingscampagne voor de Resistance.

Prepare For Change over Belangrijke aankondiging van Cobra, / Edward Morgan, 13 mei 2018 / 14 mei 2018Prepare For Change over Belangrijke aankondiging van Cobra,
Edward Morgan, 13 mei 2018
14 mei 2018

Het bericht hieronder is door Edward Morgan geschreven naar aanleiding van de ongefundeerde aanvallen die de afgelopen dagen tegen Cobra zijn gericht als reactie op zijn blogartikel Toegangsprotocollen. https://prepareforchange.net/2018/05/13/prepare-for-change-important-cobra-announcement/

Recent hebben bepaalde goed bekende websites en individuen binnen de ontwaakte gemeenschap claims gemaakt dat op enigerlei wijze Cobra’s blog  
http://2012portal.blogspot.com/ is gekidnapt en dat hij is gekloond en/of vervangen door agenten van het duister. Deze rapporten stellen onterecht dat Cobra’s blog wordt geschreven door kunstmatige intelligentie of een reptillian, de cabal of een uitvoerder van de illuminatie. Of iemand of iets. Er kan niets verder weg staan van de waarheid!

maandag 14 mei 2018

Manifestatie tegen geo-engineering – Eindhoven, zondag 27 mei Posted on 12 mei 2018 by admin


Manifestatie tegen
geo-engineering – Eindhoven, 
zondag 27 mei
Posted on 12 mei 2018 by admin


Zondag 27 Mei 2018 
van 13.00 uur-17.00 uur 

 Eindhoven Airport, Luchthavenweg 13, 
Eindhoven

Er is een geo-engineering manifestatie georganiseerd bij Eindhoven Airport. Hier is officieel toestemming voor verkregen. Net als voorgaande manifestaties houden we het positief ondanks het beladen onderwerp.

Neem protestborden, banners en ander materiaal mee om mensen bewust te maken en kom naar Eindhoven. Er zal ook gezorgd worden voor Nederlands- en Engelstaligeflyers. Deze worden gefinancierd en graag ontvangt desbetreffende persoon een klein bedrag in ruil voor 100 flyers. Neem eventueel contact op met de organisator.

Kom je met openbaar vervoer, dan kun je een treinticket met shuttlebus kopen. Het kan zijn dat je op een andere manier nog goedkoper een treinticket kunt vinden via goedkooptreinkaartje.com. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven CS met bus 400 en 401 bereikbaar. Deze reis duurt 20 minuten. Parkeren kan eventueel op P5. Tarieven moet je zelf even navragen.

zondag 13 mei 2018

Over COBRA, in 2012 door Therese Zumi geschreven / 12 mei 2018


Over COBRA,
in 2012 door Therese Zumi geschreven
12 mei 2018

De informatie hieronder komt van de website van Therese Zumi 

Cobra is in 2012 met zijn blog portal2012 begonnen en het is nu 2018. Daarom leek het mij een goede aanvulling op eventnl om nog even terug te gaan naar dit begin en een overzicht te geven van de informatie uit deze periode. Met name lezers die nieuw zijn op eventnl kunnen hiermee meer begrip krijgen van waar Cobra voor staat.

Veronica

Therese: Deze nieuwe pagina is speciaal om je informatie te geven over Cobra en de Licht Resistance Movement. Ik zal ook zijn prachtige vrouw Isis introduceren, door je zeer belangrijke godinneninformatie te geven die zij heeft verstrekt in Los Angeles in november 2012 tijdens de Cobra conferentie. Ik wil je laten zien dat deze persoon, die zich heeft toegewijd aan ons helpen om de planeet te bevrijden, een zeer afgerond individu is met een totale balans van zowel vrouwelijke als mannelijke energieën.

Therese Zumi    1 oktober 2012

In Los Angeles (conferentie) werd aan Cobra gevraagd hoe hij dit allemaal weet? Hij vertelde ons dat het is doordat hij fysieke ervaringen met de Pleiadians heeft. Dit begon al toen hij een jong kind was. Op zijn 7e werd hij van zijn bed geplukt en ondergronds gebracht. Hij reisde per trein om Michael van de Resistance Movement (red: in die tijd heette het de Organisatie) te ontmoeten, ook bekend onder de codenaam M16. Hij heeft ook fysieke ervaring van het werken met de Resistance Movement ondergronds. Hij heeft ook Samadhi ervaring gehad.