vrijdag 25 mei 2018

Notities van de Boedapest Cobra Ascentie Conferentie in april 2018, / Felipe Pinto, 16 mei 2018 / 25 mei 2018


Notities van de Boedapest Cobra Ascentie Conferentie in april 2018, Felipe Pinto, 16 mei 2018
25 mei 2018

Felipe heeft in korte kernachtige stukjes beschreven wat gedurende de twee dagen conferentie in Boedapest door Cobra is gepresenteerd. Het stuk bevat ook beschrijvingen van meditaties en convocaties. Alles bij elkaar is het een behoorlijk lang stuk, maar zeer de moeite waard om te lezen; het geeft veel inzicht. Voor degenen die het aan tijd ontbreekt heb ik hieronder een aantal uitspraken van Cobra opgenomen. Daarna vind je de vertaling van het hele stuk van Felipe.

Veronica

Wij gaan door met onze missie tot de Overwinning van het Licht, elk moment telt, vergeet dat niet.

Lagen van programmering: … Geen wonder dat iedereen zo verward is. Wij moeten bevrijd worden van deze 6 lagen van programmering.

Waarom ben je hier geboren. Voor een 9-5 baan? Huis? Vind het nu uit. Wat is het, het is prioriteit om het NU te vinden. Elke dag telt, wij hebben een eindige hoeveelheid tijd.

Nieuwsbrief, Gastenboek, de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG) / Maandag 21 mei 2018

Nieuwsbrief, Gastenboek, de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG)


Maandag 21 mei 2018

Lieve mensen, lezers van Het Ufofenomeen,

Al geruime tijd ondervinden wij problemen met onze nieuwsbrief. Helaas kunnen wij daar zelf niets aan veranderen, simpelweg omdat dit enkel opgelost kan worden door Feedburner.com die het programma voor gebruik in blogs aanbied. Helaas hebben wij hier te maken met een automatisch programma, waar geen mensenhand aan te pas komt.

Vanaf 25 mei a.s. zal de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG) in werking treden. Wij,  en u zeer waarschijnlijk ook, weten precies wat er allemaal gebeurt met alle gegevens in programma's/aps/widgets etc. van Google/Blogger en anderen die wij gebruiken op onze blogs, zoals b.v. het contactformulier en de Nieuwsbrief en het Gastenboek, want dit zijn juist de programma's waar privé-informatie wordt opgeslagen, en het is geen geheim wat daarmee gebeurt?. Het zijn dus wederom de handelaren in privé informatie die goedwillende mensen willen betichten van iets wat zij zelf doen.

Multidimensionale dag Ontmoeten Verbinden Helen op zaterdag 2 Juni 2018

Multidimensionale dag Ontmoeten Verbinden Helen

op zaterdag 2 Juni 2018


Lieve mensen,

Het programma van dit evenement is iets gewijzigd. Babs Jansen en Annette Oostelbos hebben zich aangesloten om samen met Richard Hereijgers, Bart Maas en Cathrien Ector er een prachtige dag van te maken.


We starten met een muzikale reis door de chakra’s, waarbij je de mogelijkheid hebt om je levensmissie te ontdekken en te bekrachtigen, dit wordt verzorgd door Richard.

Bart gaat jullie mee op reis nemen door de dimensies samen met de draken. Babs zal dit ondersteunen met haar drakenorgones en Cathrien met healingen.

woensdag 23 mei 2018

WE GAAN TERUG! CHINA ZAL DE EERSTE NATIE WORDEN DIE AAN DE DONKERE KANT VAN DE MAAN LANDT / ARJUN WALIA / 22 mei 2018


WE GAAN TERUG! CHINA zal DE EERSTE NATIE WORDEN DIE AAN DE DONKERE KANT VAN DE MAAN LANDT
ARJUN WALIA / 22 mei 2018


China is ingesteld op het doen van iets wat geen enkele andere natie heeft gedaan, en dat is landen aan de andere kant van de maan. Dit jaar zijn ze van plan om twee missies te lanceren die bekend staan ​​als "Chang'e 4". Het eerste deel zal in juni worden gelanceerd, dat echt zal fungeren als een satelliet die ongeveer 60.000 km achter de maan staat. Dit zal dienen voor communicatiedoeleinden, het koppelen van de Aarde en de andere kant van de maan. Dit is blijkbaar de reden waarom we nooit de duistere kant hebben bezocht, omdat de technische details van duidelijke communicatie onmogelijk zijn, zo wordt ons verteld. Hiermee wordt al het bewijsmateriaal dat suggereert dat we er zijn geweest, drastisch tegen het licht gehouden. Er zijn enkele artikelen waarnaar hieronder wordt gelinkt, waar u daar meer over kunt leren. Zodra deze verbinding tot stand is gebracht, kan China het tweede deel van de missie verzenden: een lander naar het oppervlak van de andere kant.

Overigens hebben getijdenkrachten van de Aarde de rotatie van de Maan vertraagd tot op het punt waar dezelfde kant altijd naar de Aarde kijkt, daarom wordt de andere kant de Donkere Kant genoemd, omdat we er nooit naar kunnen kijken, zelfs niet met een telescoop. Dat gezegd hebbende, geloof ik persoonlijk die verklaring niet volledig. Je zult later in het artikel zien waarom ik op de maan inga. Verder geloof ik dat we terug zijn geweest en dat we er waren al voordat we te horen kregen dat we daar aankwamen, maar dat is allemaal een andere discussie. 


Anton Teuben meldpunt en klokkenluider vanaf 1985 komt 26 juni a.s. naar Heemstede / 22 mei 2018


Anton Teuben meldpunt en klokkenluider vanaf 1985 komt 26 juni a.s. naar Heemstede
22 mei 2018

Lucht- en ruimtevaartkenner en fotograaf, meldpunt voor vreemde objecten en buitenaardse ervaringen, klokkenluider van o.a. geo-engineering en chemtrails, monsanto, vaccinaties, straling, oprichter van SOPN in 2003 en woonachtig in Winsum (Gr.) komt dinsdag 26 juni a.s. naar Heemstede. Anton bezocht de grootste luchtvaartevenementen, was in Koeweit na de eerste golfoorlog, maakte vele vluchten, bezocht de plekken waar de Duitse ufo’s werden ontwikkeld en de vele militaire vliegbasissen die bezoek hebben gehad van buitenaardse objecten. In de laatste tientallen jaren sprak hij talloze mensen uit alle lagen van de bevolking die hun ervaring met hem kwamen delen. Buitenaards contact is een feit en breidt zich gestaag verder uit. Velen in Nederland hebben dit ook al ervaren en Anton zal deze avond zijn eigen belevenissen delen en de universele kennis die met hem en vele anderen is uitgewisseld.

In een enerverende presentatie worden de wereldwijde veranderingen met deze nieuwe (nog niet vrijgegeven) universele verbindingen met verschillende dimensies besproken met geruststellende en vredevolle feiten uit Nederland met name rond Groningen en uit Brabant.

dinsdag 22 mei 2018

Cobra: Afdanken van het Raster Update, 21 mei 2018 / 22 mei 2018


Cobra: Afdanken van het Raster Update, 21 mei 2018
22 mei 2018

Een zekere vloot van de Lichtkrachten, zelfs meer geëvolueerd dan de Pleiadian vloot, is begonnen om bepaalde sleutelfiguren van de oppervlaktebevolking te activeren en te prepareren voor compressiedoorbraak en de Event.

Dit proces kan alle onderdrukte energiepatronen en geloofssystemen triggeren en zijn doel is om de paraatheid te testen.

Blijf kalm. 


Dragon bronnen hebben gecommuniceerd dat houders van Cintamani stenen deel uitmaken van het planetaire raster voor compressiedoorbraak. Dit raster is nu uitgebreid tot in het Agartha netwerk. Cintamani is een heilige steen van het Agartha netwerk.

De Dragons vragen iedereen om Cintamani stenen met respect te behandelen en vragen de mensen die zijn betrokken in het oppervlakte Cintamani raster om zich te onthouden van fysiek contact met hun eigen Cintamani stenen op momenten dat zij een conflict hebben met andere oppervlaktemensen, of wanneer zij zich bevinden in een extreem negatieve emotionele staat, om te vermijden dat het raster wordt besmet.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica
De Tweede Golf Van Ontwaken En De Broosheid Van De NWO. / door Alexander Light, /15 mei 2018


De Tweede Golf Van Ontwaken En De Broosheid Van De NWO.
door Alexander Light, 15 mei 2018


(Alexander Light) De New World Order is een zeer fragiel concept. Dit plan voor werelddominantie vertrouwt op discretie, geheimhouding en bedrieglijke tactieken van manipulatie.


Als iedereen zou leren over deze geheime agenda van wereldheerschappij en volledige slavernij van de mensheid, zouden  hun plannen voor een NWO 's onmiddellijk afbrokkelen.

Dankzij Hillary Clinton en haar kliek zijn enkele van hun duisterste geheimen blootgelegd en we zijn er nu getuige van hoe de illusies van democratie en gelijke rechtvaardigheid voor iedereen beginnen te versplinteren. Achter deze illusies ligt de walgelijke naakte waarheid:  deze zieke mensen staan boven de wet.