zondag 16 september 2018

De openbaring van de Hathors / Door Loeki Okel

De openbaring van de Hathors
Door Loeki Okel

Geen nieuwe religie, maar een duidelijke uitleg over wie en wat we zijn en waarom we nu op deze planeet rondwandelen. Dat is wat de Hathors ons in liefde komen vertellen en voor mij is dat na een religieuze zoektocht van 50 jaar een openbaring. Ook geven ze ons inzicht en oefeningen om ons energetisch voor te bereiden om met de aarde binnenkort over te gaan naar de 4e dimensie. We hebben er allemaal zelf voor gekozen om in deze tijd in een fysiek lichaam op aarde te zijn, maar een groot deel van de mensheid heeft de verbinding met Al-dat-Is verloren. Bestaande religies geven geen bevredigende antwoorden en veel mensen zijn op zoek.

 In zijn boek `De zin van het bestaan` schrijft Dr.V.E. Frankl dat hij in 1978 in een Weense Psychiatrische Kliniek onderzoek heeft gedaan en dat 55% van de ondervraagden het leven niet meer als zinvol ervoeren. De afgelopen decennia heeft dat gevoel zich in de hele samenleving verspreid en wij lijden massaal aan een gevoel van afgescheidenheid.  

Rond 1990 werd de Amerikaanse Neurowetenschapper Tom Kenyon in een meditatie benaderd door de Hathors met de vraag of hij een boek wilde schrijven dat door hen gedicteerd zou worden. Tom had het echter druk met zijn praktijk, onderzoek en lesgeven. Vier maanden later kwam tijdens een workshop een onbekende vrouw naar hem toe, die zich voorstelde als Virginia Essene. Ze bood aan  hem te helpen het boek tot stand te brengen. Tom was heel verbaasd omdat niemand van de vraag van de Hathors afwist, behalve zijn echtgenote. Het boek `Het Hathor-Materiaal` werd  in 1996 uitgebracht.