vrijdag 28 september 2018

Multidimensionale Healingdag in Eindhoven.


Multidimensionale Healingdag in Eindhoven.Lieve mensen, op 10 november organiseren wij weer een multidimensionale healingdag in Eindhoven.

Dit keer gaan wij nog meer de diepte in, gericht op de blokkades bij de deelnemers.

Ook gaan we een veld neerzetten voor het ascentieproces van het collectief. We gaan de trilling verhogen bij alle deelnemers, dus er gaat veel gebeuren. Het wordt een groeiproces voor jou persoonlijk en voor het collectief.

Wij gaan dit doen door middel van:
       Geleide meditaties met draken, Arcturianen, eenhoorns en soundhealing
  •       Healingen
  •       Persoonlijke afstemmingen
  •       Orgonites
  •       Samen klanken maken
Kosten voor deze dag: 55 euro, incl. koffie,thee, water, fruit en iets lekkers. Exclusief lunch, die dien je zelf mee te brengen, er is daar geen gelegenheid deze te kopen.

Maximaal aantal deelnemers is 30. Aanmelden is noodzakelijk via info@goldenhearts.nl

Na aanmelding krijg je een bevestiging en verdere informatie.

De dag wordt gehouden in: zaal de Heremiet,
Begoniastraat 15 Eindhoven.
Aanvang 11.00 uur, inloop vanaf 10.30 uur. Einde rond 16.00 uur.
Er hebben zich al heel wat deelnemers aangemeld, dus wees er snel bij.donderdag 27 september 2018

Cobra: Situatie Update 26 september 2018 / 27 september 2018


Cobra: Situatie Update 26 september 2018
27 september 2018

Er is toegenomen activiteit in het Galactische Centrum hetgeen leidt tot de uiteindelijke zuivering van al het duister en tot de voltooiing van het Galactische Netwerk van Licht, waar het Centrale Ras galactische hoge cultuur zelfs naar zulke achtergebleven plekken brengt als planeet Aarde.


 De galaxy is een multidimensionale mandala van Licht en ons zonnestelsel bevindt zich op een van de meer belangrijke intersectie punten van deze mandala.

 

Als gevolg van de toegenomen activiteit van de Galactische Centrale Zon worden de tektonische platen in de Aardkorst onrustig:

En de gefortuneerde “elite” wordt steeds banger voor de Event:

woensdag 26 september 2018

Start Disclosure in Nederland vanuit Winsum (Groningen) op 2, 3 en 4 oktober 2018 / 21 september 2018 / Anton Teuben


Start Disclosure in Nederland vanuit Winsum (Groningen) op 2, 3 en 4 oktober 2018
21 september 2018 / Anton Teuben

Nu er talrijke en tastbare aanwijzingen zijn dat de gehele wereldbevolking wordt geconfronteerd met het feit dat er “nog meer is dan wat ze voor mogelijk hadden gehouden” kunnen wij met een gerust hart starten om systematisch mensen in te lichten over buitenaards contact. Tevens kunnen we de onterechte angst, waar velen in gevangen zitten, door middel van de huidige informatie van Steven Greer omzetten in een positieve kijk op de toekomst zonder angst en twijfels en met nieuwe universele inzichten.

Het belang voor de wereldbevolking van het leven elders in het universum is de nieuwe universele kennis t.a.v. het bestaan van en de mogelijkheden met vrije energie. Door gebruik te maken van de vrije natuurzuivere energie kunnen we onze gezondheid en levensenergie onderhouden en herstellen. Tevens kan de vrije energie ervoor zorgen dat we benodigde energie voor huishoudens, vervoer en productie op een natuurlijke verantwoorde manier zonder vervuiling kunnen gebruiken. Dit betekent dat de kosten van energie en gezondheid drastisch kunnen worden verminderd en er daardoor meer tijd is voor rust, ontspanning, harmonie en liefde. WIJ ZIJN NIET ALLEEN!

Wij met elkaar zijn Disclosure en hebben talloze tastbare feiten en bewijs wat we de media, politiek en wetenschap kunnen overleggen. Wij nodigen jullie uit op 2, 3, en 4 oktober a.s. in Winsum om ons te ondersteunen om de informatie te verspreiden richting politiek, media en wetenschap. Woensdagavond geven wij een informatieavond bij café J&A vanaf 19.30 uur Hoofdstraat 2b in Winsum. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

maandag 24 september 2018

Wat is ons antwoord aan de Raad van Arcturië? Wie doet mee?

Wat is ons antwoord aan de Raad van Arcturië? Wie doet mee?

Wij bewoners van planeet aarde, zijn uitgenodigd door leden van de Raad van Arcturië om met hen samen te werken in het meest toonaangevend galactische project, dat wij kunnen bedenken. (Zie mijn hieronder weergegeven vertaling van deze uitnodiging.)

Zowel tijdstip als reikwijdte van hun voorstel zijn verbazingwekkend. Een extra reden om de Raad voor deze uitnodiging te bedanken. Nu zijn wij aan zet om met vereende aardse krachten ons te beraden hoe wij gaan reageren. Wat gaat ons het meest aan het hart in deze tijden van ascentie? Hoe kunnen wij samen een nieuw gouden tijdperk op aarde creëren, dat  eenheid en liefde in het universum uitstraalt. En hoe zouden buitenaardsen met hun geavanceerde technieken ons in dit proces kunnen helpen?

Zoals ook door de Raad naar voren wordt gebracht, verdient het scheppen van “ruimte” prioriteit. Het scheppen van een kader, waarin wij ons op elkaar kunnen afstemmen en op een wederzijds bevredigende en doelmatige wijze informatie uitwisselen en gaan samenwerken. Ik stel voor met een kleine flexibele werkgroep te starten van personen die geïnteresseerd zijn in de voorgestelde galactische co-creatie. Behalve mediamieke begeleiding, dienen in deze werkgroep de spirituele, technische en sociale disciplines vertegenwoordigd te zijn, het liefst door jeugdige en deskundige personen. En vanzelfsprekend wordt uitgezien naar initiatieven elders in de wereld om eigen initiatieven in een globale aanpak in te passen.