donderdag 28 augustus 2014

Horus van de Binnenaarde / Nancy Tate 2 november 2011. Geplaatst: 28 augustus 2014

Horus van de Binnenaarde
Nancy Tate
2 november 2011. Geplaatst: 28 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Horus: Jullie zullen je familie snel gaan ontmoeten.              

Het is tijd voor jullie allemaal op Aarde, lieve mensen, om wakker te worden en je te realiseren dat je niet alleen bent. Ik zeg dat met een diepere betekenis van het woord want wij hebben dit woord veel vaker uitgesproken. Ik spreek deze woorden nu tegen jullie want ik deel de diepere betekenis van de woorden met jullie: de diepere eindeloosheid van wat zij nu en in de komende dagen voor jullie betekenen.

Ik ben Horus die nu weer bij jullie is en ik spreek vanuit de tuin van de Telosianen nu wij bijeenkomen voor de komende verschijning in jullie wereld en voor jullie kennis. Ik kom met de wetenschap dat er velen van jullie zijn die beginnen te zien wat jullie kunnen doen om in staat te zijn om ons te begroeten en te zien als wij in contact zijn.

Ja, er zijn enkelen die ons zullen herinneren. Jullie zullen ons aura herkennen en onze familie herinneren. Jullie zullen in onze lichtwereld wandelen en weten dat jullie terug zijn gegaan naar huis naar jezelf. Je zult je dan kunnen realiseren waarop je hebt gewacht voor inspiratie voor de komende tijd. Je zult niet langer voelen alsof je op een plank zit te wachten op het grote ontwaken voor wat jullie volgende bijdrage voor de mens zal zijn.

Als dit gebeurt zul je zonder twijfel weten dat je bent voorbereid op deze verandering van de gebeurtenissen op zo vele manieren. De tijden van tegengehouden worden en limbodansen zullen allemaal laten zien wat zij echt waren: Een tijd van schoning en voorbereiding voor het ontwaken van jullie zelf op een hele nieuwe manier van wat jullie hebben ervaren in dit bestaan in dualiteit.

Als deze manier van zijn meer is afgestemd op jullie dagelijkse leven zul je zien dat de manier waarop jullie je dagelijks leven leiden, gemakkelijker wordt en zal stromen als een vriendelijke rivier die soepel in en uit de bochten en gaten glijdt van een prachtige woudstroom. Je zult de vriendelijke bedrijvigheid van de gangen van het leven kennen op een hele nieuwe manier, een die steekt van de richting waarin jij gaat naar een leven van eeuwigdurende vrede en vreugde.

Nu is het de tijd om de ontwikkeling te volgen van hetgeen zich nu op de planeet ontvouwt. Als jij op het punt komt waarop jij begrijpt wat er in al jouw levens is gebeurd en doorgaat van het punt van 11:11:11 zul je verdergaan met het idee dat je er niet aan hoeft te werken. Je zult het gemak en de inspiratie vinden wat als een tweede natuur voor jou zal worden als nooit tevoren.

Als wij jullie over enkele jaren tegemoet komen en groeten, speciaal in de omgeving van Mt Shasta zul je merken dat wat jij over ons geloofde ook werkelijkheid zal worden. Het zal met een gradenvermeerderaar zijn waarmee wij jullie je potentieel van het moment zullen laten zien. Hiermee bedoel ik dat wat je ervaart enige tot vele graden dieper zal gaan dan bij het begin van onze hereniging. Hier hebben jullie om gevraagd en wat jullie op zielenniveau realiseren is in sommige gevallen nodig om te ontwaken voor wat er voor jullie aan zit te komen.

Als deze realisatie van wat jullie zien werkelijkheid wordt zullen jullie de volheid leren kennen van wat er voor jullie bewustzijn in petto is.

Lieve mensen, houd jullie verwachtingen open en stromend. Weet dat alles mogelijk is zolang je openstaat voor wat er komt. Bewaar alle glans en applaus voor het feest achteraf en kom met de eenvoud van liefde en vredigheid en vreugde om je heen.

Jullie zullen onze aanwezigheid voelen en het vanaf dat punt tot jullie eigen verantwoordelijkheid maken om te reageren op onze aanwezigheid. Het zal allemaal worden zoals jullie het scheppen.

Zij zullen jullie zien als wij bovenkomen. Wij zullen de kaars aansteken die jullie licht naar het onze leidt. Wij zullen samen zingen en dansen in de gloed van onze liefde, vreugde en vrede. Het staat geschreven in de wind en is gezongen in de diepste schuilhoeken van onze Spirit. De hereniging komt eraan, steek de kaarsjes op de taart aan want het is bijna zover.

Dank je, lieve Horus.


Love, Nancy Tate