donderdag 10 mei 2018

Portal 2012 Toegang protocollen / Woensdag 9 mei 2018


Portal 2012
Toegang protocollen
Woensdag 9 mei 2018

Achter de schermen bereiden de Lichtkrachten de meest ontwaakte individuen van de oppervlaktebevolking voor op fysiek contact met positieve ondergrondse en buitenaardse krachten.

Deze voorbereidingen maken deel uit van een groot project waarbij ik betrokken ben.

Volledig in lijn met de nieuwe (bèta) tijdlijn, kunnen bepaalde meest ontwaakte leden van de oppervlaktebevolking al dan niet de mogelijkheid krijgen om het oppervlak van de planeet te verlaten en geaccepteerd  worden binnen de ondergrondse verzetsbeweging of andere positieve Agartha-facties.

De recente profetische droom van Teresa Yanaros is een direct resultaat van deze ontwakingssequentie en vereist een gedetailleerde analyse:De droom vond plaats in een hypnagogische staat, die dunne lijn tussen de wakende staat en slaap die een poort is tussen fysieke en hogere dimensies:De droom werd geïnduceerd als een signaal voor de oppervlaktebevolking om zich voor te bereiden op het contact met het Agartha-netwerk en onthult feitelijk een groot deel van de toegangsprotocollen.

Als je dit leest, kun je wel of niet worden uitgenodigd om het verzet of een andere positieve Agartha-factie te betreden vóór het Event.

Ik kan een exacte beschrijving en begeleiding geven voor de toegangsprotocollen tot het verzet. Ik kan geen exacte toegangsprotocollen geven voor andere positieve Agartha-facties, hoewel ze in de meeste aspecten vrijwel hetzelfde zijn.

Als u bent geselecteerd voor pre-Event toegang in het verzet, zijn de ingangsprotocollen als volgt:

1. Je wordt fysiek gecontacteerd door een verzetsagent, vlakbij de plek waar je woont. Hij of zij zal gewone burgerkleding dragen en zal zeer positieve energie uitstralen. Hij / Zij zal zichzelf aan u voorstellen en u vragen of u bereid bent om tot het verzet toe te treden. Er zal je worden uitgelegd dat je na het betreden van het verzet GEEN fysiek contact kunt hebben met de oppervlaktebevolking.

2. Je krijgt tussen de 5 en 15 minuten om je persoonlijke spullen te verzamelen om mee te nemen. Je wordt gevraagd om voorwerpen met een persoonlijke emotionele waarde (trouwringen, foto's van geliefden, ...) mee te brengen, omdat alle andere objecten (kleding, voedsel, goud, contanten, identiteitsbewijzen ...) eenvoudig gereproduceerd kunnen worden met replicators. Je krijgt een kleine tas en al je spullen moeten in die tas passen. De vereisten voor afmetingen en gewicht zullen sterk overeenkomen met de vereisten die astronauten hadden voor hun persoonlijke items op een Space Shuttle:


3. De verzetsagent begeleidt je naar het toegangspunt tot het verzet. Dit is meestal een bedrijfsdeur in de kelder van een commercieel gebouw in de buurt van uw huis. Daar zal hij je begeleiden om een ​​trap af te dalen die je 30 meter / yards ondergronds naar het hoogste niveau van het verzet leidt. De trap ziet er ongeveer zo uit:4. Wanneer je het verzetsniveau bereikt, zul je een hightech deur naderen die zal leiden naar een structuur die er ongeveer uitziet als een douchecabine:Op dit punt zal de agent je de laatste keer vragen of je bereid bent om het verzet te betreden. Als je weigert, wordt je teruggebracht naar de oppervlakte en zal er nooit meer contact worden opgenomen vóór het Evenement. Als je het accepteert, laat de agent je met rust en kom je zelf binnen via de hightech deur. Je wordt gevraagd om al jou kleding uit te doen en de tas met jouw persoonlijke bezittingen in een speciale lade te leggen. Vervolgens wordt je gevraagd om de "douchecabine" binnen te gaan, waar je wordt gedesinfecteerd van alle nanotechnologieen en van de meeste virussen en bacteriën.

5. Je verlaat aan de andere kant van de "douchecabine" in het verzet, opgefrist en gedesinfecteerd. Op dit punt zul je je veel beter voelen, met uitbarstingen van innerlijke vreugde en je zult je heel levend en vol energie voelen.

Een nieuwe set kleding wacht op je in de lade, waarbij je originele kleding wordt gedesintegreerd en je persoonlijke spullen zullen in de zak op je wachten, gedesinfecteerd en vrij van nanites.

6. Je gaat de volgende kamer binnen waar een arts een medische controle zal uitvoeren. Deze controle duurt ongeveer 30 minuten en is volledig niet-invasief en pijnloos. Als je een ernstige medische aandoening had voorafgaand aan uw binnenkomst in het verzet, zal dit in de meeste gevallen binnen een extra 10 tot 20 minuten worden gecorrigeerd met een speciale quantumcorrectiekamer in een pijnloze procedure. Nadat de medische procedures zijn afgerond, krijgt je een speciaal drankje dat een ontgiftingsproces in gang zet.

7. Je krijgt je eigen kamer om uit te rusten en te slapen en door een detox-proces te gaan, dat soms behoorlijk intens is en redelijk onaangenaam kan zijn. Dit proces duurt meestal 1-3 dagen en zal je helpen de meeste fysieke, energetische en emotionele onzuiverheden die je tijdens je leven op het oppervlak hebt verzameld, los te laten. Tijdens het proces kun je milde tot matige bijwerkingen van het detoxproces ervaren, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lichte misselijkheid, braken, sterke emotionele afgifte, verlies van eetlust en langdurige slaap.

8. Nadat het ontgiftingsproces is beëindigd, kun je je vrij bewegen in enkele van de buitenste delen van het verzet:Je wordt langzaam geïntegreerd in de Verzets Gemeenschap en vindt je plaats binnen de Verzets Zielfamilie:


9. Nadat je bent toegelaten tot het verzet, kun je niet meer naar de oppervlakte gaan, contact opnemen met de oppervlaktebevolking of zelfs het oppervlakte-internet- / gsm-netwerk gebruiken, behalve in uiterst zeldzame gevallen die rechtstreeks verband houden met jou missie. Je zult alleen in staat zijn om direct contact te maken met de menselijke populatie aan de oppervlakte na het Event.

Overwinning van het licht!


vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl