dinsdag 4 december 2018

Interview met een Agarthaanse Princes - deel 3/4 / 3 december 2018 / Door Steve Beckow


Interview met een Agarthaanse Princes - deel 3/4
3 december 2018 / Door Steve Beckow


(Vervolg van deel 2, gisteren.)

Interview met Sharula Dux door Joanna Cherry (vervolg)


Joanna Cherry: Zijn er anderen van Telos hier bij ons?

Sharula Dux: Ja, mensen uit alle ondergrondse steden zijn samengevoegd met het leven aan het oppervlak, om beide beschavingen ten goede te komen. Sommigen van hen zijn bekend.

JC: Hoe komt een Telosiaan naar de oppervlakte?

SD: Er zijn drie manieren. Er zijn ingangen op Mt. Shasta, met holografische screening-apparaten om ze van buitenaf onzichtbaar te maken. Als iemand van de sterren wil genieten of wat over de berg wil wandelen, zal hij deze gebruiken.

De tweede manier is om een ​​metro te nemen, bijvoorbeeld naar Los Angeles of een andere ondergrondse stad van het Agartha-netwerk. En tot slot kun je een verkenningsschip nemen, een van de kleinere 'ruimteschepen' die we hebben.

JC: Dus sommige van die schepen die wij zien zijn van jullie?


SD: Ja, we noemen ze de Zilveren Vloot. Samen met de verkenningsschepen hebben we drie grote moederschepen. Wanneer de moederschepen naar buiten komen - gaat de berg fysiek open - we willen mensen niet bang maken, dus hebben we machines uitgevonden om een ​​bewolking te creëren - jullie noemen ze "wolkenschepen".

JC: Kan een van ons vanaf de oppervlakte Telos binnengaan?

SD: In Telos is er geen oordeel van anderen, en wij hebben telepathie tussen de geest. De meeste mensen aan de oppervlakte hebben oordelen, en deze zijn fysiek pijnlijk voor een Telosiaan. Sommigen worden uitgenodigd om naar beneden te gaan, meestal studenten van spirituele meesters. Terwijl de wereld verandert in meer licht en liefde, zullen onze twee samenlevingen meer samenkomen. Dit zal een langverwachte en vreugdevolle tijd zijn!

JC: Wanneer denk je dat dat kan zijn?

SD: We weten het nog niet; wanneer mensen aan de oppervlakte er voldoende klaar voor zijn.

JC: Zou je een typisch leven in Telos willen beschrijven, vanaf de geboorte?

SD: Nou, als een vrouw voor het eerst beseft dat ze zwanger is, gaat ze naar een tempelkamer waar ze veel liefdevolle steun krijgt en omringd wordt door prachtige foto's en muziek. Ze ziet haar baby als mooi en perfect. Deze liefde en perfectie gaan recht  haar cellen in. Prachtige bouwstenen! Beide ouders praten met het kind met grote liefde, zingen ervoor, enz. Dus het weet echt dat het geliefd en gewild is. De zwangerschap duurt slechts drie maanden. 

JC: Drie maanden! Maar hoe overleeft de baby?

SD: Dat is alles wat een baby nodig heeft in de baarmoeder; het wordt erg gezond en sterk geboren.

JC: Wat een verschil!

SD: Wanneer de baby klaar is om geboren te worden, gaat de moeder naar een geboortedeel van de tempel, waar ze wordt bijgestaan ​​door een geboortepriesteres. De geboorte is onder water pijnloos, wat het beste is voor zowel de moeder als de baby.

JC: Waarom is dat een goede manier?

SD: Aangezien een geboorte meestal aan de oppervlakte is, wordt de navelstreng van de baby afgeknipt lang voordat hij/zij klaar is of in staat om gemakkelijk en op een natuurlijke manier te ademen. Vaak wordt het gedwongen om te beginnen met ademen, dus wordt de eerste ademhaling genomen in pijn en angst. Dit leidt ertoe dat mensen hun ademhaling stilleggen gedurende hun leven - voor de helft leven - en veroorzaakt ziekten zoals emfyseem en andere longproblemen.

Wanneer een baby in Telos wordt geboren, schuift deze direct in warm water. Het voelt meteen thuis. Het blijft misschien een half uur verbonden met de moeder via de navelstreng, terwijl het ronddobbert en uit het geboorteproces komt, geliefd en verwelkomd wordt door zijn ouders. Ten slotte begint het volledig zelfstandig te ademen. Pas dan wordt het koord pijnloos gesneden met een laser.

De komende twee jaar blijft de vader thuis om te helpen met deze cruciale tijd in het leven van het kind. Het is van vitaal belang dat zowel vader als moeder, vrouw en man aanwezig zijn om een kind volledig in balans te houden. Elk kind krijgt twaalf sets peetouders, meestal met eigen kinderen. Het brengt tijd door met al deze gezinnen en begint het gevoel te krijgen dat de hele wereld familie is. Dit ontmoedigt het vormen van coterie en het verstevigt familiepatronen.

Onderwijs begint na drie jaar en is gebaseerd op de intelligentie van het kind, niet op zijn onwetendheid. Meditatie wordt onderwezen, lezen, dansen, sporten, wiskunde, acteren, abstracte concepten, toneelschrijven. De kinderen leren om voor zichzelf te denken en dingen uit te werken. In een "spel en leer" -concept leren ze zelfexpressie zonder geweld. Vanaf de leeftijd van vijf jaar wordt astrale projectie onderwezen, zodat kinderen uit het lichaam kunnen reizen en veel dingen kunnen leren. Ze bezoeken archieven uit het verleden en bekijken de geschiedenis voor zichzelf; ze bezoeken het oppervlak en zelfs andere planeten. Ze leren dat engelen echt zijn en ontwikkelen het geloof om zich te manifesteren vanuit het ongeziene naar het zichtbare. Ze worden wijs en sterk op zichzelf; er is geen slachtofferschap.

We noemen de tienerjaren de 'jaren van tijdelijke waanzin'. Kinderen gaan samen met anderen van hun leeftijd onder toezicht van wijze en liefhebbende volwassenen. Ze creëren spelletjes, ze kunnen een paar dagen wild rondrennen in de lagere grotten, schreeuwen en roepen en laten er hun energie positief uitkomen. Ze groeien uit tot hele volwassenen - zonder alcoholisme of andere verslavingen.

JC: Is er enige waanzin op Telos?

SD: Geen.

JC: Wat voor misdaad dan ook?

SD: Nee.

JC: Hoe zit het met armoede?

SD: Nee, iedereen heeft wat ze nodig hebben en willen.

JC: Hoe ziet een typisch huis eruit?

SD: Huizen zijn gebaseerd op heilige geometrie, meestal sferen. Onze openbare gebouwen lijken veel op die van het oude Griekenland.

JC: Hebben jullie elektriciteit en apparaten zoals wij?

SD: We hebben machines ontwikkeld om energie van de ethers af te tappen, dus we hebben geen elektriciteit nodig. Sommige apparaten lijken op die van jullie, maar zijn geavanceerder. We hebben zelfs een replicator, zoals op jullie tv-programma Star Trek, maar meestal koken mensen graag voor zichzelf.

(Afsluiting in deel 4, morgen.)

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl